NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

TECH-VOLT, s.r.o. - kompletní výroba interiérového nábytku
Společnost TECH-VOLT Břest se zabývá stolářskou výrobou, dodává nábytek na míru z lamina a interiérové doplňky. Máme vlastní nářezové centrum. Vyrobíme pro Vás kuchyňské linky, vybavení do dětského, obývacího pokoje, ložnice, koupelny, vestavěné skříně, dveře, stoly a další nábytek ze dřeva. Při výrobě používáme materiál a kování od renomovaných ...
TECH-VOLT, s.r.o. - kompletní výroba interiérového nábytku
Výroba, prodej: -kancelářský nábytek -zdravotní nábytek.

Truhlářství Rozkoš Výroba: -nábytek z lamina -nábytek dýhovaný -nábytek z masivu.

Zakázková výroba: -atypický nábytek -dveře, okna -kuchyně, jídelny -ložnice -předsíně -kanceláře, pracovny.

Truhlářství. Výroba: -postele z masivu -jednolůžka -dvoulůžka -palandy -vyvýšené postele -patra na spaní.

ITTC Stima, spol. s r.o., Humpolec Velkoobchod, prodej, e-shop: -velký výběr dřevěných a kovových židlí, stolů z produkce předních italských výrobců -dodávky převážně pro maloodběratele tzn. prodejny nábytku, kuchyňská studia, velkoobchody nábytkem a firmy zabývající se realizací interiérů Vzhledem ke kapacitě skladového zázemí jsme ...

Výroba: -nábytek -sedací soupravy -ložnice -obývací stěny.

Výroba a prodej nábytku na míru: -kuchyně -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -ložnice, postele -konferenční stolky -sedací soupravy -jídelní stoly a židle -komody -dětské pokoje -zdravotní matrace -bytové doplňky -vybavení domů pro seniory.

Montáž: -eurookna, dveře, kancelářský nábytek, kuchyňské linky.

Výroba: -jídelních a konferenčních stolů -vybavení interiérů -nábytkové dílce -masiv, dýha.

Výroba konferenčních, jídelních stolů a postelí z masivu. Prodej roštů, matrací, lavic, sedáků a židlí ze dřeva. Zakázková výroba – dřevo a masív. Výroba kvalitního nábytku. Výroba nábytku na míru.

Truhlářské práce. Výroba: -ložnice -obývací pokoje -kuchyně -schody -dveře

Haus Spenzi market z Třebíče je společnost zaměřená na velkoobchodní a maloobchodní prodej zahradní a sanitární techniky, elektrického i ručního nářadí, obkladů, dlažby, sanity a všeho pro Váš dům, zahradu, stavbu a dílnu.

Výroba, služby: -návrhy interiérů (3D vizualizace) - zpracování výkresové dokumentace pro výrobní firmy i konečné zákazníky - zakázková výroba nábytku.

Truhlářství, výroba: - dřevěná schodiště - špaletová okna - dřevěné dveře - atypický nábytek.

Truhlářství, výroba, e-shop: - postele z masivu - patrové postele - palandy.

Truhlářství, výroba, e-shop: - patrové postele - palandy - manželské postele - nábytek.

Naše spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě na Vysočině se zabývá prodejem kvalitních postelí, matrací, přikrývek, roštů, dětských postelí, zdravotních matrací, roštů a dalších doplňků pro vybavení dětských pokojů i ložnice. Vše můžete zakoupit i v našem eshopu. Pořídíte u nás pomůcky alternativní medicíny či židle Spinalis.

Lukáš Jelínek se zaměřuje na truhlářské a podlahářské práce, výrobu kuchyní, vestavěných skříní a nábytku.

Libor Zacha se zaměřuje na výrobu nábytku, truhlářské práce a na prodej řeziva.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Maloobchod, prodej: -nábytek, -textil -květiny -papír, hračky, drogerie.

Truhlářství, podlahářství

Výroba - čalouněný nábytek

Výroba, prodej, oprava: -čalounická -matrace vyrobené bez použití lepidel pružinová, polyuretanová, polyuretanová, sendvičová, latexová -čalouněný nábytek -sedací soupravy -postele dvoulůžka, jednolůžka, patrové -noční stolky, úložné prostory -skříně, komody -botníky, věšáky a zrcadla, police.

Stěhování Malířské práce Montáž - nábytek Drobné práce v domácnosti - přípravné a dokončovací stavební práce Práce na zahradě