Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Specializujeme se na kuchyňské sestavy, ale vyrábíme na zakázku i jiný sortiment: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -předsíňové stěny. Doplňkový sortiment: -bílá technika. Dodáváme vestavné i volně stojící spotřebiče všech značek. Stoly: -vyrobíme Vám stůl na zakázku. Židle: -prodej ...

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -ložnice -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Prodej: -nábytek kancelářský, bytový -ložnice, postele -obývací pokoje, sedací soupravy -dětské pokoje -židle, jídelní stoly -kuchyně -koupelnový nábytek.

Prodej: - nábytek - obývací sestavy - sedací soupravy - židle - postele - stoly - ložnice.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky. Služby: -doprava rozvoz zboží -montáž -prodej na splátky.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -ložnice -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Firma Nábytek pohodlí z Humpolce působí na českém trhu již od roku 2006. Zabývá se prodejem nábytku na míru a veškerého vybavení do interiéru od předsíní, obývacích pokojů, sedacích souprav, kuchyní až po dětské pokoje, ložnice, pracovny i kanceláře od předních českých výrobců.

Výroba, prodej: - rostoucí dětský nábytek - dětská stolička, židle - dětská polohovatelná židle - školní stahovatelná židle - dětský stolek, stůl.

Sme obchodný dom s krásnym nábytkom a bytovými doplnkami. Všetko je u nás vkusne naaranžované a nábytok je vystavený tak, aby vám bol inšpiráciou pre vaše vlastné zariaďovanie. V našej ponuke nájdete nábytok od renomovaných európskych značiek a špičkových slovenských výrobcov. Nábytok, ktorý pre vás vyberáme, nie ja náhoda, ale starostlivý ...

Lukáš Hauzar se zaměřuje na prodej manželských postelí, válend, pohovek, sedacích souprav, křesel a konferenčních stolků.

Společnost STRAKOŠ nábytek s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej nábytku do domácností, firem, restaurací a hotelů. Jedná se zejména o židle, jídelní sestavy, ale i kuchyňské linky, postele a zahradní nábytek.

Interiéry Rychtecký s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do dětských, studentských pokojů, obýváků, ložnic, kanceláří a koupelen. Poradí si také s výrobou schodišť, zábradlí a pergolami.

Maloobchod, prodej: - nábytek: - kuchyňské linky, kuchyně - ložnice - obývací stěny - dětské a studentské pokoje - sedací soupravy.

E - shop s nadčasovým skandinávským designem: - nábytek, svítidla, doplňky značek HAY, Muuto, Vitra, Menu, Normann Copenhagen, Fritz Hansen, String, Gubi a další

Návrh, realizace, výroba, dodávka, montáž: - interiéry - kancelářský nábytek typový i atypický - sedací nábytek - kancelářský, konferenční.

Prodej, maloobchod, velkoobchod - nábytek: - obývací pokoje - sedací soupravy, pohovky - ložnice, postele - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje.

Výroba: -atypické kusy nábytku. Návrhy, 3d projekty bytového desingéra Poradenská služba v oboru nábytku zařízení interiéru. Prodej nábytku: -sedací soupravy, souprava - látkové, kožené -sektorové kuchyně -kuchyňské rohové lavice, včetně stolu, židlí -sektorový nábytek pro obývací pokoje, ložnice, předsíně, koupelny, dětské, studentské ...

Kuchyňské studio: -3D grafický návrh zdarma -výroba atypických kuchyní bez příplatku -montáž i doprava zdarma - záruka 7 let - vestavěné skříně na míru E-shop s kuchyňskými spotřebiči, elektronikou, s bytovým i kancelářským nábytkem i doplňky Prodej nábytku: -bytový nábytek -kancelářský nábytek. Kuchyňské studio&prodejna ...

Prodej: - kožené sedačky -zámecké sedací soupravy -luxusní sedací soupravy -kožené sedací soupravy -zámecký nábytek -stylový nábytek -masivní, dubový nábytek -komody -vitríny -jídelní stoly -konferenční stoly -židle, stoly -ložnice -čalouněné sedací soupravy -rohové, kožené sedací soupravy -barokní nábytek ...

Prodej: -kovového kancelářského i zdravotnického nábytku - vybavení nemocničních pokojů

Adam Smrček provozuje e-shop, nabízený sortiment: - jídelní nábytek - židle, stoly, police - vybavení obývacího pokoje - pohovky, křesla - nábytkové sestavy - osvětlení - vybavení do pracovny - stoly a křesla