Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Nabídka nábytku do interiéru. Výběr nábytku z českého internetu.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba, prodej: - kuchyně - sedací nábytek - obývací a dětské pokoje - ložnice - skříně

Nábytek do domu i bytu . Katalog nábytku od předních prodejců v ČR. Najdete u nás nábytek do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, dětského pokoje, ale i do kanceláře, nebo na zahradu. Můžete si u nás vybrat klasické, moderní i designové kousky nábytku, které pro Vás vybíráme. Jde o nejzajímavější nabídky na českém internetu.

Firma MP NÁBYTEK vyrábí nábytek pro kanceláře, kuchyně a další interiéry. Součástí firmy je výrobní provoz ve Šternberku (ulice Labutí 6), který je zaměřený hlavně na výrobu sedacího a kancelářské nábytku.

Interiérové studio - dodávky a montáž dveří, zárubní, podlahovin - nábytek na míru - sedací nábytek, bytové doplňky - stínící technika.

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.

Výroba a prodej: - sedací soupravy - sedací nábytek - zařízení bytových i nebytových prostor na klíč.

E-shop: - reprodukce čínského starožitného nábytku z období dynastií Ming

Truhlářství: - výroba zakázkového nábytku - kuchyně, dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje - stavby pergol. Prodej: - elektronářadí - vybavení truhlářských a zámečnických dílen.

Prodej: - nábytek - sedačky - postele, pohovky - skříně

Komplexní služby v oblasti návrhů, realizace interiérů bytů a kanceláří. Prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - bytový nábytek - obývací pokoje, dětské pokoje, předsíně, haly, ložnice, sedací soupravy a křesla.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - postele - židle - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyňské linky včetně spotřebičů. Sídlo firmy: - Opava, Těšínská 1023/29.

Prodej: -nábytek -dětské pokoje -sedací soupravy -ložnice -obývací pokoje -skříně, stoly, stolky, židle. Kuchyňské studio.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - obývací prostory - sedací nábytek - osvětlení.

Bazar. Zabýváme se prodejem různého sortimentu. Starožitnosti, obrazy, jízdní kola, elektroniky, zlata, stříbra, velký výběr zánovního nábytku, drobné technické věci, keramika a další. Zastavárna- Diskrétnost, nízká úroková sazba.

Čalounické práce. Opravy čalounění - sedačky, židle, křesla. Výroba čalouněného nábytku.

Přímý dovoz a prodej kvalitního masivního nábytku z Holandska, Belgie a Německa, výkup a prodej nábytku i z ČR. Výkup nábytku za hotové. Příjem nábytku do komisního prodeje. Široký sortiment stylového rustikálního nábytku vhodného na chaty a chalupy, ale i současný nábytek vhodný do moderních bytů a rodinných domů: - sedací soupravy ...

Nábytkové studio: - kuchyně - nábytek z masívu - zdravé spaní - bytové doplňky. - sektorový nábytek

Stolařství. Výroba, prodej: - nábytek, bytové doplňky - kuchyně - ložnice - stoly, stolky - dětský nábytek - koupelnový nábytek - skříně, skříňky - šatny - počítačový nábytek - dveře - schody, zábradlí.

Na svých specializovaných prodejnách prodáváme kvalitní a moderní nábytek nejen pro Váš interiér. Pomoc pro povodněmi zasažené obyvatele - prodej nábytku a sedaček s 50% slevou. Prodej nábytku: - obývací pokoje - dětské pokojíky, funkční dětské pokojíky, nábytek v barvách pro všechny věkové kategorie - ložnice - kuchyně, kuchyňské ...