Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Komplexní vybavení interiérů. Výroba, prodej: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -židle -křesla. Návrhy, doprava a montáž ZDARMA.

Výroba a prodej: kovaný nábytek-postele, židle, stoly, křesla, lavice, zahradní nábytek.

Internetový prodej nábytku: - obývací stěny - nábytkové stěny - dětské pokoje - ložnice - postele - nábytek z borovicového masivu - jídelní stoly - jídelní žídle - jídelní soupravy - šatní skříňě - koupelnový nábytek.

Nábytek velkoobchod a maloobchod: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - dětské a studentské pokoje - matrace a postele - bytový nábytek - sedací soupravy - kuchyně - spotřebiče.

Casa Rio zajišťuje komlexní design interiéru pro náročné zákazníky s důrazem na specifické požadavky jakým je např. bazilské dřevo: - brazilský nábytek. - brazilské dřevo, parkety, obklady, desky - modely lodí z ostrova Mauricius - koupelny Villeroy&Boch koupelnové doplňky KEUCO.

Kvalitní masivní postele a doplňky, matrace, lamelové rošty.

Nabízíme kožené a čalouněné sedací soupravy, šatní skříně, komody, botníky. Dodáváme bytový nábytek německých a italských značkových výrobců.

Nabízíme kvalitní dětský nábytek od předních německých a italských výrobců - Geuther, Pali, Schardt a Paidi. Tento nábytek vyniká vysokou kvalitou, bezpečností, velkou funkčností a atraktivním designem. Doprava po celé ČR zdarma.

Návrhy a realizace interiérů. Malosériová výroba nábytku. Návrhy a realizace interiérů hotelů a restaurací. Vybavování kanceláří a prodejen. Naše služby a práce: -návrhy a výroba nábytku všech typů -truhlářská výroba -výroba kuchyní -nestandardní využití sádrokartonů na stropy i stěny -dispoziční řešení interiérů -výběr a pokládka ...

V prodejně na Praze 4 nabízíme sedací soupravy: - čalouněné - kožené - rohové - s úložným prostorem - rozkládací. Dále: - ložnice - postele - válendy - jídelní stoly - nábytek sektorový - nábytek kancelářský - nábytek z masivu - nábytek lakovaný - dětské pokoje.

Nabízíme prodej rattanového nábytku.

Čalounictví. Výroba, prodej, opravy, renovace: - čalouněný nábytek, dveře - veškeré sedací soupravy, křesla, ušáky, židle - postele, válendy, dvoulůžka: - lamelová, polohovací i s úložným prostorem - válendové polštáře i na pérové vložky - matrace i zdravotní - taburetky - přečalounění koženého nábytku. Restaurování ...

Jako hodinový manžel vám pomůžu se všemi problémy které se u vás doma objeví. Opravím, smontuji, vyčistím, pomůžu. .

Výroba, prodej, montáž: -nábytek -skříně na míru, včetně doplňků -vestavěné skříně -zhotovení skříní do atypických prostorů -dveře: -posuvné, klasické, žaluziové, skládací -výběr ze škály-lamina, dýhy, masív (rámy v dezénech buk*, dub*, olše, třešeň, ořech, atd.) -několik druhů-barevná zrcadla, čiré ...

Domus Ventures nabízí kvalitní designový interiérový nábytek z Flairu, Loomu, Ratanu, Cubu Grey a masivního dřeva v možných kombinacích.

Prodej: - nábytek - bytový textil.

Distribuce, prodej, velkoobchod nábytku. Zastoupení předních evropských výrobců nábytku a doplňků ALIAS, AMAS, CASSINA, DRIADE, KARTELL, MDF, MOROSO, TUNNEL, atd. Konsepti Studio: - široký sortiment především bytového nábytku.

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Návrhy a realizace administrativních, konferenčních a reprezentativních interiérů..

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle -kancelářské stoly -pracovní židle -dětské židle -konferenční židle.