Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

E-shop: -zahradní technika. -zahrádkářské potřeby. -chovatelské potřeby. -elektrokola. -nářadí. -hračky. -nábytek. -sedací soupravy. -elektronika.

Kancelářský nábytek. Firma SCANDIUM byla založena v roce 2002 Jaroslavem Čechem a Pavlem Roubalem - dvěma společníky, kteří se již řadu let předtím pohybovali v oblasti kancelářských a veřejných interiérů. Hlavními náplněmi jsou činnosti: - architektonická - konzultační - poradenská - realizační.

KARE Design Praha Nabízíme široký výběr moderního nábytku, osvětlení, bytových doplňků, dekorací a dárků. Extravagantní designové lahůdky. Spolupracujeme s architekty. Velkoobchodní i maloobchodní prodej. Návrhy interiérů.

Prodej nábytku: - kuchyně a kuchyňské linky - obývací nábytek a sedací soupravy - ložnice - studentské a dětské pokoje - úložné prostory.

On-line prodej, eshop: - sedací vaky značky ElSack - sedací pytle značky ElSack - kancelářské židle - kancelářská křesla - komerční sezení - sofa a sedačky.

Kožené sedací soupravy. Firma BYTCENTRUM v.o.s. vznikla v roce 1992. Jako jedna z mála na českém trhu se začala věnovat výrobě a prodeji kožených sedacích souprav, s možností úprav rozměrů dle požadavků zákazníka.

Nabídka prodeje sedacích pytlů. V sortimentu jsou vaky pro děti, dospělé a doplňky jako jsou náhradní obaly a náplně. Možnost výběru z různých materiálů

Výroba, velkoobchod, maloobchodní prodej, export: -nábytek -z masivu-smrk, dub, buk -masivní -dětské a studentské pokoje -ložnice, stolky, stoly -skříně, šatní skříně -stoly pod PC -židle, židličky -komody -police -postele -jednolůžko, dvoulůžko, patrové -dětské postýlky -všechny typy roštů -polohovací -lamelové ...

Výroba, velkoobchod, maloobchodní prodej, export: -nábytek -z masivu-smrk, dub, buk -masivní -dětské a studentské pokoje -ložnice, stolky, stoly -skříně, šatní skříně -stoly pod PC -židle, židličky -komody -police -postele -jednolůžko, dvoulůžko, patrové -dětské postýlky -všechny typy roštů -polohovací -lamelové.

Specializujeme se na sedací soupravy, křesla a taburety.

Společnost SSI Schäfer s.r.o. poskytuje služby v oblasti odborného řešení pro logistické systémy a techniku pro odpady. Jsme hlavním dodavatelem plánování a zavádění sloučených logistických systémů. Dále nabízíme moderní koncepty při nakládání s odpady. Logistické systémy - automatizované třídící a skladovací systémy - manipulační systémy a ...

Dodávky dětstkých nastavitelných židlí JITRO a dalších dřevěných doplňků do dětkých pokojíčků.

Hlavní činností firmy SIT art s.r.o. je výbava interiérů kanceláří a ostatních firemních prostor nábytkem formou na klíč. Produkty: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - kuchyně.

Společnost EKOPRAG CZ, s.r.o. provozuje obchod s indickým nábytkem a doplňky do domácnosti. Navsarishop nabízí velký výběr originálního zboží, které pochází z malých manufaktur v Indii. Jedinečný indický nábytek a dekorace za skvělé ceny.

Výroba: - vestavěných skříní - ložnic - obývacích pokojů - kancelářského nábytku. Nově jsme naší nabídku rozšířili o služby zakázkového truhlářství. Výroba z masivu: - interiér - schody, zábradlí - dveře včetně zárubní - patra na spaní - palandy - nábytek (dýha) - zahradní nábytek - stoly + lavice, pergoly, chatky atd.

NÁBYTEK - VÝROBA - PRODEJ - INTERIÉROVÉ STUDIO - vybavení interiérů - kancelářský nábytek a doplňky - kancelářský nábytek vlastní výroby - výroba nábytku - bytový nábytek - bytové doplňky - židle - kancelářské, bytové, jednací, pracovní - vybavování školním nábytkem - sedací soupravy - kožené, látkové - dětský nábytek - ...

Moderní nábytek, bytové doplňky a styl bydlení. Najděte si svou nejbližší prodejnu. Stáhněte si aktuální katalog sortimentu (obývací pokoje, sedací soupravy, křesla, jídelny, ložnice, bytové doplňky). Nabízíme design, funkci a

Prodej nábytek: -ratanový, rattanový -čalouněný -obývací pokoje -ložnice -kuchyně -jídelny -předsíně.

Firma sa specializuje na dovoz a prodej nábytku a bytových doplňků nejvyšší kvality od renomovaných italských výrobců. Zároveň provádíme návrh a realizaci interierů na klíč. Bytový architekt přímo na prodejně. Nabízíce nábytek do všech prostor každého interiéru: - do obývacích pokojů - do ložnic - jídelen - dětských pokojů - ...

HSP, s.r.o. je interiérová - návrhářská a realizační firma bez vzorkové prodejny a skladu zboží. Zaměřuje prostory, navrhuje interiéry, dodává i montuje následující zboží, které je pouze zlomkem skutečného rozsahu nabídky firmy. Prodej: - dětské pokoje - hotelový nábytek - jídelny a rohové lavice - kancelářský nábytek - ...

Zakázkové truhlářství, řemeslné práce. Výroba: - okna - dveře - knihovny - komody - kuchyňský nábytek - stoly - židle - obývací sestavy - ložnice - lavice - pergoly - vrata - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.. Vše zhotovýme na přání zákazníka.