Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Zakázková výroba: - nábytek -okna, oken -dveře, dveří - schodiště - stolař, truhlář

Výroba, prodej: -postele -vodní lůžka -čalounění doplňky -matrace na míru. Oprava a renovace: -starý a starožitný nábytek. Čalounění: -dveří. Oprava: -čalounění. -autočalounění.

Prodej stylového nábytku z Anglie. Prodáváme také použitý nábytek z Německa a Česka. Dále nabízíme stěhování, odvoz nábytku, vyklízení domů a zahradnické práce. Využitím našich služeb podpoříte naše ubytovací středisko pro lidi v nouzi.

Prodej, maloobchod - nábytek: - židle - stoly - jídelny - obývací pokoje - ložnice, postele - biokrby - bytové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod: -kancelářský a bytový nábytek tuzemský i z dovozu. Prodej: -nový i použitý kancelářský nábytek kovové uzamykatelné skříně, kovové šatní skříně, otočné židle a křesla, konferenční stoly, regály -bytový nábytek obývací stěny, kuchyňský a čalouněný nábytek, válendy, sektorové skříňky, sedací soupravy.

Prodej kancelářského, sedacího a bytového nábytku.

Prodej: -nábytek -sedací soupravy (rohové, klasické, rozkládací). Doprava zajištěna. Prodejna č.2: Kostelní Lhota 47 Tel: 325 599 250 Mobil : 721 295 980

Společnost Kinnarps nabízí řešení interiérů pracovišť pro kanceláře a veřejné budovy. Kancelářský nábytek zn. Kinnarps: - pracovní stoly - jednací stoly - skříně a úložné systémy - recepce a haly - manažerský nábytek - kancelářské židle - jednací židle - sedací nábytek do hal a recepcí.

Truhlařstvi Práce: -truhlářské. Výroba: nábytku.

Prodej nábytku: - ložnice, - obývací pokoje, - matrace a rošty, - ložní prádlo.

Výroba,prodej: -stylový nábytek -komody,skříně -kuchyňský nábytek -stoly,židle.

Zakázková výroba nábytku: - kancelářský nábytek - vestavěné skříně BRASTAM - šatní skříně na míru - výroba kuchyní - komplexní zařízení od návrhu po montáž - návrhy a konzultace zdarma - dodání včetně spotřebičů.

Dovážíme kvalitní zboží za miniální možnou cenu dle objednávek klientů. Dále zajišťujeme velkoobchod s oděvy, elektro, nábytkem, a jiným zajímavým sortimentem. Zajištíme Vám nákup i prodej Vašeho zboží za nejlepší možnou cenu v ČR. Poskytujeme poradenství v oboru marketing a propagace, trénink obchodních dovedností a jiné služby pro jedince i ...

Výroba: -kuchyňská linka -dětský pokoj -obývací stěna -kanceůářský nábytek -vybavení prodejen, restaurací atd. -pergola. Rozpočet, doprava a montáž ZDARMA.

Maloobchod, prodej: - nábytek. Skenování a digitalizace dokumentů: - tel. 731 459 436 - www.digitalizace.vyrobce.cz - digitalizace@centrum.cz

Návrhy zařízení bytů a jejich realizace. Prodej nábytku: -kuchyně, obývací stěny, sedací soupravy, skříně, ložnice, dětské pokoje, toaletky, předsíňové stěny, posuvné dveře -vše v nejvyšší kvalitě od předních italských výrobců.

Prodej: - sedací nábytek z umělého, syntetického ratanu s hliníkovou konstrukcí a umělým výpletem.

Maloobchod, prodej: - ratanový nábytek

Bazar, výkup a prodej: -použitý nábytek -bytové doplňky.

Zakázkové truhlářství: - okna (Špaletová, Ditherm, Euro) - dveře (vnitřní i venkovní, výplňové, prosklené i plné, masivní i dýhované) - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek (stěny, stoly, skříně, věšáky -z lamina, dýhy i masivu) - schody masiv vč. soustružených sloupků atd - regály - obložení - plovoucí podlahy Vše na míru ...

Dovoz a prodej exotického dřeva. Prodej nábytku z exotického dřeva (cedr, palisandr, ovangol).

Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -šatní skříně -komody -peřiňáky -lůžka s úložným prostorem -lamelové rošty -zdravotní matrace -dětský nábytek -kancelářský nábytek -plovoucí podlahy s pokládkou -obklady stěn a stropů.

Specializujeme se na: - kuchyně, nábytek, kuchyňské dřezy, a vestavěné spotřebiče za příznivé ceny. Zaměření, kalkulace a 3D návrh realizace kuchyní zdarma. Dřezy nerezové i granitové, nábytek, botníky, komody, konferenční stolky, ložnice, stěny.