Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Společnost Fine&Case s.r.o. provozuje internetový obchod, kde nabízí k prodeji: - nábytek - zahradní nábytek - obaly, pouzdra a další příslušenství k mobilním telefonům

Nábytek Frendl s.r.o.zabezpečuje na své prodejně ve Žďáru nad Sázavou prodej nábytku.

Prodej, maloobchod: -kuchyňské a interiérové studio - kuchyně(kuchyňské linky) a interiéry HANÁK -sedací soupravy -spotřebiče AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, BAUMATIC, BOSCH, SIEMENS, WHIRLPOOL, LIEBHERR, BEST, FABER, FAGOR, DE DITRICH -drtiče kuchyňského odpadu -dřezy FRANKE, BLANCO, SCHOCK, TEKA -baterie FRANKE, BLANCO, DAMIXA, LA ...

Prodej: - bytový nábytek sedací soupravy, sedačky, obývací pokoje - židle, křesla, stoly, barové židle, dětské židle - zajistíme výrobu přímo na zakázku.

Profesionální stěhování bytů, rodinných domů, firem, obchodů... Vyklízení sklepů, půd, garáží... Bazar se starším nábytkem v zachovalém stavu.

Čalounické práce. Opravy - čalounění dveří - zvuková a tepelná izolace dveří - čalouněná motockylová sedadla - matrace, sedadla, nábytek opravy - potahové látky - matrace - netkané textilie - molitany.

Zakázková výroba: - atypický nábytek - nábytek z masivu. Návrhy a poradenství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - interiérový nábytek: - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - dětské pokoje - kuchyně, kuchyňské linky, jídelní sety - stoly a židle - vybavení pracoven a kanceláří, kancelářských nábytek ...

Výroba, maloobchod, prodej: -čalouněný nábytek -sedací soupravy - rohová, klasická, rozkládací, sektorová -postele dvoulůžka - lamelová, pružinová, klasická -jednolůžka rozkládací, válendy.

Návrhy, výroba, montáž, prodej: -plovoucí podlahy -kuchyně -židle, stoly -masivní nábytek -postele.

Výroba, prodej a export: -stoly společenské, rozkládací, kancelářské, -zakázková výroba -postele, stoly -sedací nábytek židle, lavice, křesla -kuchyňský nábytek desky, police, moduly (horní, spodní, rohové) -sektorový nábytek - komody, obývací stěny, police, šatníky. Pobočka: -Velké Meziříčí, Karlov 1673 tel.566523695;566524914 ...

Zakázková truhlářská výroba, dodávka: -kompletní interiery -vestavěné kuchyňské linky, včetně spotřebičů -dveře, schody -zábradlí -kuchyně na míru -kancelářský nábytek -nábytek do dětských a studentských pokojů -zahradní nábytek -altány, pergoly, palisády -veškeré truhlářské výrobky dle požadavků zákazníka -plovoucí laminátové a ...

Výroba: -sériová i zakázková -kuchyňské linky -dětské a studentské pokoje -ložnice -nábytkové sestavy pro kanceláře, domovy důchodců, hotely, mateřské i základní školy, školní družiny -předsíňové a koupelnové stěny -zahradní nábytek -altány, pergoly -dřevěný kusový nábytek -stoly pod počítače. Vše dle ...

Výroba: - kancelářský nábytek - jídelní a restaurační stoly - skříně - kuchyně - postele - kancelářské židle.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - interiérový nábytek: - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - kuchyňský nábytek, kuchyně, jídelní židle, stoly, příborníky - kancelářský nábytek Čalounické práce.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku: -kuchyňské linky -odkládácí stěny -ložnice -ordinace -stoly na počítače -chovatelká zařízení(zabudov akvárií a terárií do stěn, skříní, stojanů) -obývací stěny -koupelnové sestavy -kanceláře -Hi-Fi stolky -skříně Oprava nábytku.

Kvalitní sedací soupravy a pohovky. Zajišťuje: - rozvoz po celé České republice - vynesení sedačky až do bytu – cena podle dohody - odvoz staré kusu pohovky na separační dvůr po zakoupení nové.

Zakázkové truhlářství. Naše společnost provádí realizace kompletních dodávek interiérů i stavebních truhlářských výrobků. Vyrábíme z deskových materiálů, masivu i z jejich vzájemných kombinací. Veškeré naše výrobky pochází ze zakázkové výroby dle zadání zákazníka. V našem sortimentu naleznete kuchyňský nábytek a kuchyňské linky, ...

Výroba čalouněného nábytku. Vyrábíme převážně rozkládací pohovky, válendy a manželská dvoulůžka. Vyrábíme i atypické díly čalouněného nábytku a taburety.

Pan Andrii Tyvodar se v rámci své podnikatelské činnosti věnuje uměleckému kovářství. Vyrábíme nejen kované ploty, zábradlí, mříže, ale i kovaný nábytek, kovaná světla, lustry, kliky, panty, svícny a další kované výrobky. Kovářem se člověk rodí, proto do našich výrobků dáváme nejen svůj um a zručnost, ale i svou duši. Naleznete nás na adrese ...

Revize elektrických zařízení a hromosvodů. Elektrorevize. Revize elektro, hromosvody. Opravy a prodej kancelářských židlí a křesel.

Výroba: - pohovky a sedací soupravy na zakázku - sériová i atypická výroba - čištění a opravy čalouněného nábytku

Maloobchod, prodej, e-shop: - sedací soupravy, pohovky, křesla, obývací stěny - systémový nábytek, rattan, jídelní stoly a židle - kancelářské židle a křesla, vestavné skříně dřevěné o kovové garnýže - zdravé spaní, matrace, rošty, lůžka, ložnice, skříně, masivní nábytek, dětské pokoje, postýlky. Obchodní dům ALEJ.

Maloobchod, prodej: -sedací soupravy, pohovky, křesla, obývycí stěny -systemový nábytek, rattan, jídelní stoly a židle -kancelářské židle a křesla, vestavné skříně dřevěné o kovové garnyže. Nákupní středisko Sázavanka.