Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -ložnice -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Prodej: -nábytek kancelářský, bytový -ložnice, postele -obývací pokoje, sedací soupravy -dětské pokoje -židle, jídelní stoly -kuchyně -koupelnový nábytek.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky. Služby: -doprava rozvoz zboží -montáž -prodej na splátky.

Prodej: - nábytek - obývací sestavy - sedací soupravy - židle - postele - stoly - ložnice.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -ložnice -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Jsme ryze česká firma, která nabízí služby zakázkové truhlářské výroby. Vyrábíme z masivu a kulatiny. Vyrábíme veškerý nábytek včetně vestavných skříní, zahradního nábytku atd. Provádíme renovace kuchyní. Spokojený zákazník je vždy na prvním místě.

Firma Nábytek pohodlí z Humpolce působí na českém trhu již od roku 2006. Zabývá se prodejem nábytku na míru a veškerého vybavení do interiéru od předsíní, obývacích pokojů, sedacích souprav, kuchyní až po dětské pokoje, ložnice, pracovny i kanceláře od předních českých výrobců.

Truhlářství, stolařství. -zakázková výroba bytového nábytku, kancelářského nábytku, vestavěných skříní, koupelnových sestav, obyvacích stěn, ložnice, postele, kuchynské linky, stoly a lavice, police, vinařské regaly, dveře vnitřní, dveře vchodové, okna jednoduchá, okna kastlová, schody, zábradlí, plotovky, sadařské žebříky, štafle, ...

Truhlářství - zakázková výroba dle přání a požadavků zákazníka - kuchyně - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - pracovny - šatny a vestavěné skříně - dveře - vchodové i interiérové - terasy, pergoly Tvorba 3D návrhů

Gora nábytek, s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku do obývacích a dětských pokojů, ložnic, kuchyní, koupelen a také na výrobu kancelářského nábytku.

Navrhujeme interiéry, vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, postele, obýváky, dětské pokoje, dveře, podlahy, ložnice i kanceláře. Prodáváme elektrospotřebiče, židle, stoly, tapety, peřiny, zdravotní matrace, lamelové rošty vše pro zdravé spaní. Zajistíme kvalitní zpracování, autodopravu i montáž.

Prodej, maloobchod truhlářských potřeb, truhlářské potřeby. Truhlářská výroba, truhlářské práce, truhlář, v ýroba nábytku. - dřevěné okna, okno, oken - dveře, dveří - nábytek z masivu i lamina - skříně, ložnice, kuchyně, stoly, židle.

Petr Báča se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu zahradního nábytku, kuchyní, skříní a dalšího vybavení.

Výroba, dřevovýroba, stolařství: - kuchyňské linky - i návrhy a montáže - kancelářský nábytek - interiéry - vestavěný nábytek, skříně - dětské pokoje - solitérní nábytek.

kuchyňské studio: 3d návrh, zaměření, doprava, doručení montáž nábytku prodej: kuchyně, obývací pokoje, vestavěné skříně, nábytek na míru Klíčová slova: kuchyně, Liberec, nábytek, na míru, skříně, doprava, doručení, montáž

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Sme obchodný dom s krásnym nábytkom a bytovými doplnkami. Všetko je u nás vkusne naaranžované a nábytok je vystavený tak, aby vám bol inšpiráciou pre vaše vlastné zariaďovanie. V našej ponuke nájdete nábytok od renomovaných európskych značiek a špičkových slovenských výrobcov. Nábytok, ktorý pre vás vyberáme, nie ja náhoda, ale starostlivý ...

Výroba, práce: -truhlářství -kuchyňská linka -vestavná skříň, skříně -postele -posuvné dveře na míru -nábytek na míru dle požadavků zákazníka -kompletní dodávku a montáž nových dveří a zárubní.

E - shop s nadčasovým skandinávským designem: - nábytek, svítidla, doplňky značek HAY, Muuto, Vitra, Menu, Normann Copenhagen, Fritz Hansen, String, Gubi a další

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky - nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - kanceláře - vestavěné skříně na míru. Služby: - obklady, dlažby - schodiště - dřevěné, kamenné, skleněné - shrnovací dveře - garnýže - pracovní desky.

Služby. -návrhy bytových interiérů, kanceláří a jiných komerčních prostor -specializace na kuchyně na míru -vestavěné skříně, dětské pokoje, šatny -kancelářský nábytek -vizualizace ve 3D, realizace interiérů na klíč.

Výroba, prodej: - designový nábytek do interiéru - kuchyňské linky, obývací pokoje, komerční interiéry, skříně, dětské pokoje, ložnice, koupelny, předsíně.