Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej, e-shop: -tabelační papír -samopropisovací papír -xerox, faxový papír -veškeré kancelářské a školní potřeby. Elektro a doplňky - kancelářská technika Nábytek - školní nábytek - skříně Drogerie - čistící, úklidové prostředky Do provozu - ochranné pracovní pomůcky - regály, stojany - ...

Nabízíme profesionální realizační činnost v oblastech, podlahových systémů. Vyrábíme dveře interiérové i venkovní, kování na dveře, obložení zárubní, schodiště, obklady schodů a zábradlí. Vyrábíme a montujeme také kuchyňské linky na míru a vestavěné skříně. Výroba, montáž, realizace: - podlahy - dveře interiérové a vchodové - zárubně - ...

Výroba, prodej: - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - vestavěné skříně.

Jsme kuchyňské studio v Ivančicích, které Vám vyrobí kuchyň, či nábytek na zakázku a také vypracuje návrhy s využitím moderních a kvalitních materiálů a technologií. Realizujeme vestavěné skříně, studentské pokoje, obývací stěny a kuchyňské linky na míru.

Společnost provozuje Internetový obchod s nábytkem a nákladní autodopravu do 3, 5 tuny.

Výroba: - nábytek na zakázku.

Výroba, truhlářství: - nábytek - kuchyně - schodiště - podlahy Prodej: - řezivo - kulatina

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schody - okna, dveře - nábytek pro restaurace

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Polepy nábytku, instalace fólií, decorové stěrky.

Návrhy, projekce, výroba, montáž nábytku. Interiérové vybavení. Výroba, repase: - restaurace, hotely, casina - kanceláře, peněžní ústavy, prodejny - rodinné domy, byty, kuchyně - portály, okna, dveře, schodiště.

Společnost Metalfresh, s.r.o. se specializuje na výkup a zpracování kovového odpadu. Také provozujeme eshop bydlet-moderne, kde nabízíme designový nábytek.

Firma Stolařství Roman Milota se sídlem v okrese Břeclav se zabývá výrobou a renovacemi nábytku na zakázku. Svým zákazníkům nabízíme komplexní služby včetně zaměření, návrhu, dopravy a montáže. Nábytek vyrábíme nejen z masivu, ale také se všech dostupných materiálů (laminované, desky, plošné materiály, euro hranoly, ...). V rámci renovací ...

On-line e-shop: - kvalitní dřevěný nábytek ze smrkového, bukového, dubového a borovicového masivu - dětské, patrové i manželské postele - šatní i policové skříně, nástavce - komody, prádelníky, knihovny, - solitery a ložnicové sestavy, - kuchyňské rohové lavice na míru - počítačové PC stoly, kancelářský nábytek.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -obývací stěny -dveře.

Maloobchodní prodej-nábytek: -velký sortiment kuchyňských linek -kuchyňské linky na míru -značkové kuchyňské linky GORENJE -kuchyňské linky včetně elektrospotřebičů a montáže -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice, postele, skříně, komody -dětské pokoje -válendy, dvoulůžka(dvojlůžka), kanape -ratanový (rattanový) nábytek -kompletní ...

Maloobchod, prodej nábytek: -sedací soupravy -obývací pokoje -obývací stěny -skříň, skříně, komody, komoda -sedací soupravy -křesla, kuchyň, kuchyně -jídelna, jídelny -stoly, stůl, židle -ložnice -dětské pokoje -matrace -kancelářský nábytek -bytové doplňky -zakázková výroba.

Jiří Horvát se zabývá truhlářskými pracemi. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Práce: -elektroinstalační -vodoinstalační -podlahářské -malířské -zednické Montáž: -kuchyňské linky -nábytek

IKEA nabízí široký sortiment výrobků, které si určitě můžete dovolit a které vám zpříjemní váš život doma.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - nábytek - bytové zařízení a doplňky.

Jan Čižmárik se zabývá výrobou a prodejem nábytku s hlavním zaměřením na kuchyňské linky. V našem kuchyňském studiu vám před realizací zakázky zpracujeme projekt ve 3D, na kterém přibližně uvidíte, jak bude vaše kuchyň nebo jakákoliv jiná zakázka vypadat. 3D projekty a cenovou nabídku děláme zcela zdarma. Vyrábíme z DTD laminového materiálu ...

Stolařství. Výroba: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kancelářský, dětský, kuchyňský atd.) -bytové doplňky -bytový textil (povlečení, ručníky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korek) -domácí, kuchyňské potřeby -sklo, porcelán.