Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Maloobchod, prodej: -nábytek -ložnice -kuchyně -obývací -dětské pokoje -kancelářský nábytek -čalouněné sedací soupravy -postele, matrace -garnýže, příslušenství -předsíňové stěny -nábytkové doplňky

Truhlářství: Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kompletní interiéry.

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -pracovny, kanceláře, knihovny -jídelny a drobný nábytek -zahradní pergoly, dřevěné okrasné truhlíky.

Výroba: -nábytek-dětský, komody, postele z masivu -zakázková výroba nábytku z masivu -skleníky -prádelníky -hotelový nábytek -příborníky -botníky -obývací skříňky -předsíňové sety.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ratanový-rattanový nábytek -vybavení kanceláří, restaurací, penzionů -křesla, dvojkřesla, obývací stoly -paravany, police, skříně -jídelní židle a stoly.

Maloobchod, prodej: -nábytek od firmy RAMA -kancelářský nábytek -bytové doplňky -obývací stěny -kuchyně -sedací soupravy. Služby: -prodej na splátky.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -ratan -obrázky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -dětské pokoje -ložnice -kuchyně -křesla, židle -stolky, stolky pod televize -bytové doplňky.

Výroba, dovoz, prodej: -nábytek anglický, český, italský. Ubytování v hotelu Doudleby.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -vybavení bytů, domů, restaurací, hotelů.

Vestavěné skříně - dodávka, realizace, servis. Podle tvaru a použití montujeme skříně zkosené, rovné nebo jako šatny s dveřmi posuvnými, skládacími a otevíracími. Široké barevné odstíny a výběr materiálu navrhneme dle požadavku klienta.

Příprava výroby, projekce, výroba, montáž: -interierové celky na zakázku -dýhované deskové materiály.

Bazar, prodej: -nábytek a příslušenství -nábytek z Holandska -spotřební zboží všeho druhu -sklo, porcelán, koberce.

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba kuchyňských linek -kancelářský a koupelnový nábytek -šatní skříně -rekonstrukce kuchyňských linek -pracovní desky a lišty, dvířka -parapety -dřezy -úchyty -drátěný program -elektrospotřebiče -plovoucí podlahy. Prodejna: Šafaříkova 2027 Tábor 390 02 Tel: 603540054

Služby: -design nábytku a ostatního zařízení interiéru -architektura a koncepce uspořádání interiéru obytného i profesního -konstrukční práce, příprava pro výrobu -stavební a řemeslné úpravy -zařizovaného objektu, stavební příprava -stavební projekty.

Maloobchod, prodej: -nábytek -sedací soupravy.

Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek -plastová okna, dveře.

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -dětské pokoje na míru -vestavěné skříně -vchodové dveře z masivu -zahradní nábytek.

Výkup, komise, prodej: -použitý nábytek -bazar nábytku.

Zakázková výroba a prodej: -nábytek všeho druhu -interiér -plošné materiály -skříně, vnitřní dveře -postele, kuchyně -obklady.

Prodej: -obývací stěny -ložnice -kuchyně -kancelářský nábytek -sedací soupravy -dětské pokoje -levná obuv.