Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Skříně na míru - vždy originální řešení prostoru: - vestavěné skříně na míru se staly neodmyslitelným doplňkem, obývacích pokojů, ložnic a dětských pokojů miliónů domácností po celém světě - vestavěné skříně dokonale využívají prostor a poskytují nepřeberné množství i variabilitu úložných ploch. Kancelářský nábytek: - kompletní přestavba ...

Prodej masivního nábytku, knihoven a sedacích souprav.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Prodej italského nábytku: - pracovny - ložnice - obývací pokoje - jídelny - kuchyně - drobný nábytek.

Truhlářství, výroba: - dřevěný a čalouněný nábytek - schodiště, knihovny - interiéry restaurací. Restaurování.

Truhlářství, výroba: - vestavěné skříně - kuchyně.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyňské linky - ložnice - obývací pokoje - kancelářský nábytek.

Luxusní ložnice: - dvojlůžka - jednolůžka: - celočalouněná - z masívu - rozkládací pohovky - válendy - skříně šatní, policové - regály - police.

Truhlářské práce na zakázku: - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek

Výroba nábytku pro rodinné domy, byty, restaurace, hotely i kanceláře, včetně jeho restaurování a povrchové úpravy dřevostaveb

Výroba především šatních skříní jak vestavěných, tak klasických. Dalšími produkty jsou kuchyňské linky, obývací stěny, botníkové sestavy, knihovny, postele, psací stoly a další nábytkové variace.

Zabývá výrobou nábytku na míru jako například kuchyně, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, dětské pokoje, ale i drobný nábytek dle přání zákazníka. Poskytujeme veškeré služby od zaměření, návrhu, dopravy až po samotnou montáž. Působíme v Praze a Středočeském kraji. Nábytek na míru, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský ...

Provozujeme internetový obchod s designovým nábytkem a doplňky. Snažíme se vdechnout nový život krásným věcem. Nábytek nejčastěji prodáváme v takovém stavu, v jakém se nám jej podařilo získat. Jeví-li se to jako účelné, pokoušíme se o renovaci.

Naše společnost se zabývá prodejem a distribucí kvalitního sektorového nábytku. Základ činnosti je velkoobchodní prodej a distribuce přes obchodní partnery, ale jsme aktivní i v maloobchodním prodeji.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchyňské linky, vestavěné skříně, šatny, pracovny, obývací sestavy, knihovny, kanceláře a veškerý nábytek na míru.

Vyhledávač zboží do bytu, domu či zahradu. Návštěvníkovi nabízí možnost vyhledávat zboží z více e-shopů najednou.

Nabízíme realizaci kompletní rekonstrukce bytu na klíč a renostrukce bytového jádra v Praze a okolí. Dále provádíme renovace a broušení parket, výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní a dalšího nábytku na míru, 3D vizualizace interiérů a veškeré další činnosti související s rekonstrukcí bytu a bytových jader v regionu Praha – bourací a ...

Prodej moderního, kvalitního a levného nábytku, bytových dekorací, doplňků a textilu. Více jak 6000 produktů.

Oživte s námi váš domov a zařiďte si své útulné hnízdečko. Vyberte si z široké nabídky nábytku, kuchyňských potřeb, osvětlení, bytových dekorací a velké spousty dalších výrobků. Vše pro váš krásný domov naleznete na jednom místě.

Činnost: - výprodej designového nábytku za skladové ceny - kuchyně, pohovky, komody, bytové doplňky

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - skříně.

Tomáš Matouš se zabývá truhlářskými a tesařskými pracemi, především pak výrobou kuchyní a nábytku na míru. Doba výroby nábytku a kuchyní se pohybuje v rozmezí 3 až 10 týdnů. V rámci kuchyňský linek provádí veškeré práce – zaměření, návrh, montáž včetně zapojení veškerých spotřebičů. Nábytek na míru: - ložnice - šatny - vestavěné skříně - ...

Výroba, prodej - vestavné skříně - nábytek na míru. Další prodejna - adresa: Argentinská 6, Praha 7 - Holešovice - tel. 220 876 807, 739 317 669. Centrála, výroba: - adresa: Panenské Břežany 222, 250 70 Praha východ - tel. 235 510 113.

Prodej: - designový nábytek - sedací nábytek - postele, stolky - sedačky, skříně