Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Výroba zakázkového nábytku, knihoven, komod, jídelních a konferenčních stolů. Specializace na designový nábytek.

Vestavěné skříně, doplňkový nábytek na míru.

Internetový prodej, e-shop: -bytové doplňky a dekorace -nábytek -oblečení

Kožené sedací soupravy: - výroba - prodej - velkoobchod. Vybavení interiérů: - domácnosti - firmy - výrobní společnosti.

Specialista na český design od kubismu přes art deco, funkcionalismus, Brusel až po současnou tvorbu.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - dveře - schodiště Provozovna: Kostelní 386 267 11 Vráž u Berouna

Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - postele - rošty - skříně Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce

Prodej - nábytek jídelní stoly, konferenční stolky, skříně, TV stolky, židle

Služby: -realizace interiérů Maloobchod, prodej: -bambusový nábytek Prodej, pokládka: -podlahy z exotického dřeva

Prodej, maloobchod: -designový nábytek -bytové doplňky

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - skříně - postele, ložnice - stoly - okna, dveře - vybavení kanceláří a škol. Realizační dílna. Ateliér. Loukonosy 83, 281 26 Týnec nad Labem tel. 321 789 477

Skupina TECHO je leaderem v oboru poskytování komplexních služeb v oblasti vybavování komerčních interiérů ve střední a východní Evropě a zároveň významným výrobcem kancelářského nábytku v České republice. Od roku 2005 je součástí přední nizozemské nábytkářské skupiny ROYAL AHREND NV. Cílem společnosti TECHO a.s. je poskytovat svým ...

Zakázková výroba kuchyní, bytových i komerčních interiérů či zahradního nábytku, plotů, pergol a altánů. Nabídka vestavěných skříní.

Návrhy a realizace interiérů na zakázku Prodej, výroba nábytku: Kuchyně, ložnice, šatny -nábytkové solitéry -knihovny -komody -bytové stěnové systémy -konferenční stolky. Kancelářský nábytek: -nábytková řada Klart Ergonomic -nábytková řada Kelster. Individuální výroba: -výroba zakázkových interiérů: -kanceláře -banky ...

Výroba - kancelářský nábytek pracovní stůl - skříně šatní, vestavěné - obytné stěny

Design - bytové studio. Návrhy interiérů. Prodej nábytku: - jídelní nábytek - sedací soupravy - postele - skříně.

Projektování a realizace kuchyní a interiérů na zakázku. Tvoříme: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací sestavy - spotřebiče.

Zakázkové truhlářství. Vyrobíme kuchyňské linky, schody, vestavěné skříně, postele, patra na spaní, ložnice, obývací pokoje, stoly a jídelní sestavy. Provádíme také renovaci nábytku. Kompletní služba od zaměření po výrobu a montáž.

Prodej technologických celků a strojního vybavení do oblastí těžebního, potravinářského, farmaceutického a textilního průmyslu.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně Pokládka - plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné vrstvené, celodřevěné)

Internetový obchod s nábytkem. - doprava po celém území ČR vlastním vozidlem, přepravní službou nebo Českou poštou, a to dle charakteru a množství objednaného zboží Internetový obchod - nábytek - předsíně - obyývací pokoje - jídelny - dětské pokoje - ložnice - doprava po celém území ČR vlastním vozidlem, ...