Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Specializujeme se na kuchyňské sestavy, ale vyrábíme na zakázku i jiný sortiment: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -předsíňové stěny. Doplňkový sortiment: -bílá technika. Dodáváme vestavné i volně stojící spotřebiče všech značek. Stoly: -vyrobíme Vám stůl na zakázku. Židle: -prodej ...

Výroba -kuchyní, nábytku, vestavěných skříní, ložnic a dětských pokojů -kancelářský nábytek a vybavení ubytovacích a sportovních zařízení na míru.

Firma Nábytek pohodlí z Humpolce působí na českém trhu již od roku 2006. Zabývá se prodejem nábytku na míru a veškerého vybavení do interiéru od předsíní, obývacích pokojů, sedacích souprav, kuchyní až po dětské pokoje, ložnice, pracovny i kanceláře od předních českých výrobců.

Gora nábytek, s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku do obývacích a dětských pokojů, ložnic, kuchyní, koupelen a také na výrobu kancelářského nábytku.

Služby. -návrhy bytových interiérů, kanceláří a jiných komerčních prostor -specializace na kuchyně na míru -vestavěné skříně, dětské pokoje, šatny -kancelářský nábytek -vizualizace ve 3D, realizace interiérů na klíč.

Výroba: -atypické kusy nábytku. Návrhy, 3d projekty bytového desingéra Poradenská služba v oboru nábytku zařízení interiéru. Prodej nábytku: -sedací soupravy, souprava - látkové, kožené -sektorové kuchyně -kuchyňské rohové lavice, včetně stolu, židlí -sektorový nábytek pro obývací pokoje, ložnice, předsíně, koupelny, dětské, studentské ...

Kuchyňské studio. Služby: -zakázková výroba kuchyní na míru -kuchyňské linky. Prodej, výroba: -sedací soupravy -ložnice, postele -sektorový nábytek, skříně -obývací stěny -dětské pokoje -matrace, rošty -jídelní sety, stoly, židle -konferenční stolek, TV stolek -závěsné poličky, polička na CD -toaletní stolky. Prodejna: -OD ...

Maloobchod, prodej: -nábytek -české sedací soupravy firmy Čalounictví Prokop, Sagall, Jech -jídelní sety, stoly a židle Iktus -kuchyňské židle, stoly, barové židle a kancelářská křesla Sedia -kancelářské židle - profesionální vybavení kanceláře Antares -kancelářský nábytek, profesionální vybavení kanceláří Office pro -kojenecké zboží, ...

Výroba HODIN -nástěnné, podlahové, sloupkové, kuchyňské, lihýřové, reliéfné obrazové, sluneční, kovové, pískovcové a moderní. Hodinové stroje: -elektrické, mechanické, příslušenství. Sedačky, křesla, -Chesterfield -stylové. Šachy: -šachové stoly zámecké -šachové figurky cínové. Nábytek moderní, stylový, Skříně, komody, ...

Kuchyňské studio. Služby: -zakázková výroba kuchyní na míru -kuchyňské linky. Prodej, výroba: -sedací soupravy -ložnice, postele -sektorový nábytek, skříně -obývací stěny -dětské pokoje -matrace, rošty -jídelní sety, stoly, židle -konferenční stolek, TV stolek -závěsné poličky, polička na CD -toaletní stolky.

truhlářská výroba - vyrábíme nábytek, okna, schodiště nebo terasy na míru. Pro hotely, penziony, restaurace vytvoříme interiéry na míru od vybavení recepce, pokojů i restaurace.

Prodej: -široký sortiment postelí, prostorných skříní, čalouněného nábytku, kancelářských židlí, konferenčních, pc a tv stolů, jídelních stolů, židlí a setů, bytových doplňků a dalšího nábytku s klasickým i moderním designem. -významný firemní prodejce nábytku od společnosti Jitona na jihozápadní Moravě.

BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

Kuchyně IN s.r.o. provozuje kuchyňské a designové studio, postará se o návrh a realizaci kuchyní a zaměřuje se také na vestavěné skříně, nábytek do ložnic, dětských a obývacích pokojů a mnoho dalšího.

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Firma Pavlíkové Jaroslavy zajišťuje výrobu, e-shop: - nábytku z masivu - skříní - postelí - komod - stolů

Michal Landa se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek a vestavěných skříní.

Prodej: - bytový nábytek sedací soupravy, sedačky, obývací pokoje - židle, křesla, stoly, barové židle, dětské židle - zajistíme výrobu přímo na zakázku.

Profesionální stěhování bytů, rodinných domů, firem, obchodů... Vyklízení sklepů, půd, garáží... Bazar se starším nábytkem v zachovalém stavu.

Zakázková výroba: - atypický nábytek - nábytek z masivu. Návrhy a poradenství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - interiérový nábytek: - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - dětské pokoje - kuchyně, kuchyňské linky, jídelní sety - stoly a židle - vybavení pracoven a kanceláří, kancelářských nábytek ...

Truhlářské práce, výroba - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do bytů i kanceláří - interiéry -dětské pokoje -obývací stěny.

Kuchyňské & interiérové studio. Truhlářství, výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - nábytek na míru.

Jiří Rychtecký provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje především na výrobu kuchyní a vestavěných skříní, poradí si ale i s nábytkem do předsíní, obývacích pokojů, posuvnými dveřmi a s kováním.