Vybavení pro kuchyně v domácnosti i profesionální gastronomická centra zahrnuje mnoho produktů. Nakupujte nádobí a pomůcky všeho druhu. Hrnce, pánve, mísy, talíře, krájecí desky, pečící plechy, příbory, naběračky, síta a mnoho dalšího potřebného vybavení.

Výrob a prodej: -ručně malované sklo, keramika, porcelán: -kopie od 17.-19.století -sklo lidové (holby-půllitry, prysky-lahvičky, sklenky, džbánky, humpeny) -sklo měšťanské (číšky opálové, rubínové a čiré, vázy, hrnky) -lékárenské nádoby (stojatky, láhve) Zakázkové práce

Prodej, montáž, servis: - kuchyňské vybavení - nábytkové kování Hettich - smluvní partner - vestavné a solo spotřebiče Brandt - významný prodejce - záruční a pozáruční servis.

E-shop, internetový prodej - úklidové potřeby - odpadkové koše - pytle na odpad - utěrky, mopy, kyblíky - kuchyňské potřeby, nádobí - příbory - ručníky, osušky.

E-shop - ekologické hračky a vychytávky - dárkové předměty - nádobí - pomůcky do domácnosti.

Vše pro Váš dům, byt, zahradu, auto. - domácí a kuchyňské potřeby - potřeby do koupelny - potřeby pro úklid - kartáčnické zboží a rohožky - stavební, dílenské a zahradní nářadí - automobilové potřeby - volný čas a zábava Provozovna: Na veselý 45

Velkoobchod - drogistické zboží - čistící a úklidové pomůcky Dovoz - domácí potřeby - úklidové a čistící pomůcky

E-shop: - domácí spotřebiče, elektrospotřebiče - kuchyňské spotřebiče - elektronika

E-shop: - kuchyňské potřeby - nádobí - kuchyňské spotřebiče

Internetový obchod, e-shop, prodej: - kuchyňské nože - lovecké nože - nerezové nože - meče.

Železářství, prodej: - ruční nářadí, elektronářadí - brusivo, řetězy, lana - spojovací materiál, dveřní kování - poštovní schránky - stavební chemie - kuchyňské potřeby - zahradní nářadí - ochranné pracovní pomůcky. Prodej, výroba: - klíčů, klíče.

Internetový obchod, e-shop: - filtrační konvice, lahve na vodu - filtrační patrony - filtry na kohoutek.

U nás nakoupíte kvalitní kuchyňský sortiment. Internetový obchod, e-shop: Nádobí Doplňky do kuchyně Kuchyňské doplňky Káva - čaj soupravy Hrnky a šálky Talíře Sklenice Fondue Bytové doplňky Crystalex Čína/asia Doplňky do kuchyně Plastový program Zapékací nádobí Cukřenky, mléčenky Dózy Misky Konvice, džbány Pro děti

Kartonážní výroba: -výroba obalů z papíru a lepenky, sítotisk -pískování skla Výroba a prodej malovaného skla: -zdobení skla.

Nabízíme produkty značek: -LEIFHEIT -SOEHNLE -Dr.OETKER -SPIRELLA

Velkoobchod, distribuce, prodej. Vybavení sklem a porcelánem pro hotely, restaurace, jídelny a závodní stravování: - skleněné a porcelánové výrobky pro gastronomická zařízení - zařízení pro gastronomii a gastro provozy - sklenice pivní, vinné, nealko - skleničky, skleněné poháry - džbánky na pivo i nealkoholické nápoje..

Prodej domácích elektrospotřebičů. Naše společnost vznikla v roce 1943 a na trhu působíme v České republice více jak 70 let. Pro Vaši domácnost v našem sortimentu naleznete: - sáčkové, bezsáčkové, víceúčelové vysavače typu ruční a tyčové. K vysavačům nabízíme hubice, kartáče, nástavce a turbokartáče mnoha typů a sáčky. - žehličky ...

Prodej porcelánového nádobí vhodného do mikrovlnné trouby i myčky nádobí. Nabízíme porcelán do domácností i gastronomických podniků.

Společnost Zepter International vyrábí, prodává a po celém světě distribuuje exkluzivní, vysoce kvalitní spotřební zboží formou přímého prodeje prostřednictvím svých zástupců čítajících více než 120 000 osob, a také v maloobchodních prodejnách. 19 zastoupení po celé ČR.¨A možnost nakoupit přes náš eshop. Výrobky ZEPTER MEDICAL Výrobky a ...

Prodej: -nerezové nádobí -zdravotní pomůcky masážní -vacsy -porcelán, sklo -kosmetika.

Prodej: - kuchyňské nádobí a vybavení, kosmetika a domácí spotřebiče značky Zepter.

Prodej: - terasové dlaždice - vinylové dílce - keramické nože

E-shop - potřeby pro domácnost - kuchyňské doplňky - hrnce - pánve - příbory, nože.

Výroba, prodej: - kávomlýnky a mlýnky na koření - kruhadla na zelí - spony na závitky - vývrtky - kráječe na vajíčka - otevírače konzerv - odměrky, zdobičky - kuchyňské strojky - louskáčky - lisy - kráječe - paličky na maso.