FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Oprava, servis: - ledničky - mrazničky - absorpční chlazení - chladící a mrazící boxy - klimatizace Prodej, montáž, oprava, servis: - chladící zařízení - tepelná čerpadla - klimatizace

Internetový obchod, e-shop: - LED žárovky, osvětlení.

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - drobné zednické práce...atd.

Stavební činnost - výstavba z ekopanelů - návrhy a realizace interiérů - montáž zemní vruty - prodej, montáž stínící technika, rolety, žaluzie.

Výroba a repase památkově chráněných a historických výrobků - špaletová okna, repliky dveří, stropů - stavební truhlářství - nábytková výroba, zpracování návrhů - zakázková výroba, truhlářství.

Prodej, servis - chladící technika - výčepní zařízení - myčky pivního skla - pivní chlazení - příslušenství pro výčep - minibary - mobilní klimatizace.

Tesařství a truhlářství. Výroba a montáž - schodiště, zábradlí - vestavné skříně a nábytek - selský nábytek - zahradní nábytek - dřevěné podlahy. Drobné zemní a výkopové práce. Půjčovna rámového lešení.

Kuchyňské studio - výroba, prodej kuchyně a kuchyňské linky - nábytek na míru - ložnice - obývací pokoje. Dílna - adresa: Na Jízdárně 15, 370 05 České Budějovice.

Prodej: -nerezové nádobí -zdravotní pomůcky masážní -vacsy -porcelán, sklo -kosmetika.

Výroba, prodej, montáž: -stínící technika: -žaluzie: -horizontální, vertikální -venkovní rolety -markýzy -roletové systémy -těsnění oken a dveří -bezpečnostní mříže -domovní brány -garážová vrata -sítě proti hmyzu -shrnovací lamelové plastové dveře -pohony vrat, bran a závory -umělecké kovářství: -mříže, ploty, ...

Služby: Výroba, prodej: - kuchyně, jídelny, obývací pokoje, hotely, penziony -vestavěné skříně, matrace a další nábytek do interiérů - vestavěné spotřebiče - návrhy kuchyní a interiérů - individuální řešení - parkoviště pro zákazníky

Nabízíme realizaci kuchyňských linek včetně spotřebičů. Vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, plovoucí podlahy, šatny, dveře i zárubně, horizontální a vertikální žaluzie.

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - kuchyňské potřeby - nože, příbory - domácí elektrospotřebiče - dárkové předměty.

Dodávka, prodej: - kancelářský nábytek - pracovní, jednací stoly - kancelářské židle.

Práce: - elektromontážní - montáž elektrického podlahového vytápění - návrh, montáž LED osvětlení.

Výlep plakátů po celé ČR. Ozvučování a osvětlování akcí . Služby DTP studia. Grafické návrhy.

Dodávka a montáž: - bezpečnostní a protipožární HT dveře - vhodné pro panelákové byty i rodinné domy - příslušenství pro plastová okna - žaluzie, protihmyzové sítě, síťové dveře, rolety

Kominictví, stavitelství. Práce - kominické. Stavební činnost: - rekonstrukce bytových jader - hrubé stavby - zámková dlažba - základové desky Internetový obchod, e-shop: - krby, kamna.

VMK Truhlářství a interiéry Michal Vondra Truhlářství: - kuchyně - obývací pokoje - koupelny - ložnice - dětské pokoje - nábytek na míru - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - zahradní nábytek. Provozovna: Hluboká u Borovan 158 37312 Borovany

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - schodiště - postele - zahradní nábytek.

Prodej elektroinstalačního materiálu a LED osvětlení.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - skříně - dveře, vrata - pergoly, altány