FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Montáže, opravy, servis, revize: - elektrokotle, kotle - elektrická zařízení. Elektromontážní práce, elektromontáže: - elektroinstalace - hromosvody. Domovní rozvody.

Výroba, prodej: -nábytek -interiérové dveře -kvalitní podlahy -okna.

Zakázková výroba z masivu. Zakázková výroba nábytku, schodišť, dveří, pergol a zahradního nábytku.

Dodávka: -elektroinstalační materiál. Elektroinstalační práce. Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, servis: -klimatizace -vzduchotechnika.

Stavba: -krby -kachlová kamna -rekonstrukce starých kachlových kamen. Vzorková prodejna: Nádražní 3 (areála Siko koupelny Mynařík) Český Krumlov 381 01

Prodej, servis, poradenství: -počítače, výpočetní technika -tiskárny -kalkulačky a diáře CASIO -psací stroje -licenční a uživatelský SW -INTERNET provider. Prodej: -kancelářský nábytek -balicí papíry, fólie, celofány -vázací materiál, blahopřání, pohlednice.

Truhlářství: -zakázková výroba -kuchyňské linky -skříně klasické i vestavěné -postele, palandy -dveře vchodové i interiérové -schodiště.

Vyrábíme nábytek na míru pro kompletní vybavení domu, kanceláří i komerčních prostor. Vyrábíme kompletní kuchyně, vestavěné šatny, šatní skříně, koupelnový nábytek, nábytek do dětských pokojů, ale i nábytek pro vybavení barů, restaurací a obchodů.

Maloobchod, internetový obchod: -elektrospotřebiče -ledničky, pračky -pračky -sporáky, kotle, bojlery.

Truhlářství: -zakázková výroba -atypický nábytek z masivu, lamina -kuchyňské linky nové i renovace -dveře -schody -renovace starého nábytku.

Montáž: -okenní žaluzie -těsnění oken, dveří -sítě proti hmyzu -čalounění dveří. Ubytování: -Sport Motel Český Krumlov -www.sportmotel-ckrulov.wz.cz

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -pracovny, kanceláře, knihovny -jídelny a drobný nábytek -zahradní pergoly, dřevěné okrasné truhlíky.

Textilní výroba: -technické textilní výrobky -bytový textil -sportovní a pracovní oděvy -lehká konfekce -oděvní doplňky.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -pračky, ledničky, mrazničky, televize, videa, vysavače, mikrovlnné trouby.

Prodej: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -nábytek do penzionu -nábytek do restaurace.

Prodej: -kancelářský nábytek -čalouněné sedačky.

Prodej - podlahová chemie Prodej - veškeré druhy podlahových krytin - PVC - koberce Pokládka - veškeré druhy podlahových krytin (včetně vyrovnání povrchů) - PVC - koberce Montáž a dodávka - vertikální i horizontální žaluzie Prodej - podlahy (korek, vinyl, z masivu, plovoucí) Dodávka a montáž - ...

Zakázková výroba - pergoly Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyňský nábytek Zakázková výroba - nábytek (židle, stoly, komody, ...) Zakázková výroba - zahradní nábytek Ubytovna - vícelůžkové pokoje s televizí, kuchyňkou, lednicí, WC a prádelnou Zakázková výroba - schodiště - ploty Zakázková výroba - ...

Prodej, montáž - žaluzie

Truhlářské práce Výroba - kuchyně Výroba - nábytek

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Kamnářství Kominictví

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba strojů a zařízení -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

Truhlářství, podlahářství

-Umělecko-řemeslné zpracování dřeva