FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Kuchyňské studio a studio zdravého spaní - prodej, e-shop s nábytkem - kuchyně - ložnice - matrace - grafosklo - sedací soupravy.

Společnost se zabývá komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -klimatizace -vzduchotechnika -vytápění -plyn. V oboru vzduchotechniky a klimatizace dodáváme kompletní zařízení všech systémů klasické vzduchotechniky ...

Maloobchod, prodej: -bytové doplňky -dekorace -přírodní kosmetika -keramika, sklo, svíčky

Maloobchod, e-shop: -zahradní technika -zahradní nábytek -elektrické nářadí -domácí potřeby

Služby: -návrhy a realizace interiérů Výroba: -nábytek -dveře -okna -schody -obložení

Maloobchod, prodej, e-shop: -damaškové nože

Elektromontážní práce, revize. Ozvučení a osvětlení společenských akcí a koncertů.

Návrh, výroba: -nábytek na míru -vestavěné skříně -kuchyně

Dřevovýroba. Výroba: -kuchyně -pergoly -dveře -skříně

Služby, realizace: -ozvučení -osvětlení

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -dveře -postele -schodiště

Maloobchod, prodej, záruční a pozáruční servis, opravy: -chladničky, mrazničky -chladící zařízení obchodů a restaurací -autoklimatizece -klimatizace budov. Služby: -vybavení provozoven chladící technikou.

Prodej, maloobchod: -koupelny -kuchyně

Maloobchod, prodej: -materiál na výrobu nábytku -dřevotříska, MDF, laťovka, překlížka, kování, truhlářské řezivo, dřevo masivní i sušené, spárovky -materiál pro stavebnictví -dveře, parapety, plovoucí podlahy, OSB desky, palubky, parapety, cementotřískové desky, stavební řezivo -pracovní desky kuchyňské, dřezy kuchyňské, ...

Zabýváme se: - čištěním peří - prodej nových péřových polštářů a dek - renovace a výroba péřových přikrývek a polštářů Každý lichý týden máme otevřeno i v sobotu, mimoto dle telefonické domluvy.

Služby, montáž: -elektroinstalace -veřejné osvětlení -technologické linky -hromosvody -bezpečnostní systémy -TV+Radio+SAT -pomoc investorům při zpracování nabídky -mechanické zabezpečení řadící páky automobilů MUL-T- LOCK a M-LOCK -měření a regulace -pískování skel. Prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla ...

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče, šňůry -jističe, stykače, relé -vypínače, zásuvky -svítidla domovní i průmyslová -elektronářadí -NAREX, PROTOOL -lišty, krabice, chráničky -baterie, světelné zdroje -hromosvody.

Zvažujete koupi nového nábytku a nevíte si rady? Obraťte se na odborníky! Společnost LAMIVEX s.r.o. vyrábí ve svých vlastních prostorách o 5000m2 nejrozmanitější typy sériového nábytku, bytových doplňků, koster pro čalouněný nábytek a nyní i nově atypický nábytek na míru pro své domácí i zahraniční zákazníky. Spektrum nabídky je široké, zahrnuje ...

Truhlářství. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -nábytek -vestavěné skříně -schody, vrata, ploty -zahradní domky -pergoly, přístřešky -pískoviště, záhonové obruby. Služby: -pokládka dřevěných, plovoucích podlah -vyměření podlah.

Hledáte kvalitní český nábytek na vybavení bytu? Kvalitní vybavení bytu dnes není jen pro bohaté a neznamená jen vysokou cenu. Je to především správná volba nábytku. Naše firma může být Vašim průvodcem na cestě k Vašemu spokojenému a pohodlnému bydlení. Nabízíme prodej kvalitního českého nábytku např. značek: Jitona, Polstrin, Ton, Böhm, ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - ložní textil, bytový textil: - celoroční a letní přikrývky, polštáře z dutého vlákna - francouzské přikrývky, povlečení, prostěradla - matracové chrániče - přehozy na sedací soupravy - televizní pytle, deky - ručníky, osušky - sedáky na židle.

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - obývací stěny - šatní skříně - kancelářský nábytek - dětské dřevěné kuchyňky.

Umělecké kovářství, stavební zámečnictví: -zábradlí, schodiště -krbové nářadí -autobusové zastávky, přístřešky -regály, stojany -ploty -brány, garážová vrata.

Truhlářské práce. Zakázková výroba, montáž: -kuchyně -nábytek -vestavěné skříně.