FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Výroba pro stavebnictví: -ocelové konstrukce -zábradlí -konstrukce pro opláštění -skleněné fasády -kovové typové ploty a zábradlí -portály -mříže -světlíky -regály -nosné okenní rámy -plošiny -schodiště -podchůzné lávky -točitá schodiště -používaný materiál -hliník, ocel, nerez -ocelové závěsné ...

Výroba, prodej: -zahradní krby -venkovní grily -udírny -krbové doplňky -zahradní nábytek -lavičky, parkové lavičky, betonové lavičky -odpadkové koše, koše, betonové koše -vázy -stojany na kola -městský mobiliář.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -schody -dveře, kuchyně -vestavěné skříně -nábytek.

Maloobchod, prodej: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -bytové a interiérové doplňky. -obývací stěny -vybavení dětských a studentských pokojů -kuchyňské židle, jídelní stoly -válendy, dvoulůžka -ložnice -sedací soupravy -bytové doplňky.

Prodej, e-shop: - potřeby pro řezníky, hotely, restaurace, domácnosti - koření, kořenící směsi - potravinářeké obaly - nože, sekáčky, pilky, ocílky - potřeby pro jatka, domácí zabíjačku - kuchyňské nářadí, potřeby a doplňky - nové a repasovanéh řeznické stroje, gastro zařízení - vybavení výroben a prodejen.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -interiérové prvky ze dřeva -schody -nábytek -dveře -vyměření a dodávka zdarma.

Výroba, prodej: -nábytek z desek -kuchyně -dětské pokoje.

Výroba, prodej, e-shop: -bytový nábytek -sedací soupravy -postele z masivu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nábytek -sedací soupravy -kuchyňské soupravy -dvoulůžka, palandy -válendy, pohovky -rozkládací křesla -jídelní a konferenční stoly -italské kuchyně -sektorový nábytek. Služby: -architekt -konzultace -montáž -doprava.

Certifikát ČSN EN ISO 90002. Výroba, prodej: -atypické zdravotní matrace na míru pro každého -specializace na klouby, páteř, ploténky -hygienická nezávadnost -alergicky neutrální -dokonalá přispůsobivost k tělu -výborná vzdušnost -studené PUR pěny s otevřenými póry -možnost použití bezlamelového roštu -velké odvětrávací ...

Výroba, prodej, vzorková prodejna: - sedací soupravy, postele - na zakázku - nábytek, skříňky, stolky - kuchyňské linky - rohové lavice - proutěný, ratanový a rustikální nábytek .

Ttruhlářství Výroba: -kuchyňské linky -dveře, okna -schody -skříně, komody -postele -vestavné skříně -věšákové a dělící stěny -balkóny, zábradlí -zahradní nábytek.

Výroba: -ložní textilní výrobky -dětské přikrývky -dětské deky -péřové přikrývky.

Maloobchod, prodej: -nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -dětské pokoje -ložnice -kuchyně -křesla, židle -stolky, stolky pod televize -bytové doplňky.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -instalační materiál -elektroinstalační a přístrojový materiál -vypínače, zásuvky, vodiče, kabely, jističe, stykače, relé, lišty, pojistkové odpojovače, plastové a celoplechové rozvodnice -elektromechanické a elektrické konvektory a bojlery -světelná technika -bodová svítidla -zářivková ...

Prodej nábytku: -obývací stěny -kuchyňské linky -dětské pokoje -ložnice -koupelnový nábytek -vybavení kanceláří -vestavěné skříně -šatníkové sestavy -atypické výrobky na zakázku. Služby: -grafické návrhy kuchyňského nábytku -vybavení kuchyní nábytkem i elektrospotřebiči -dekorativní sklo.

Maloobchod, prodej: -sedací soupravy-velikost na přání -ložnice, skříně s posuvnými dveřmi -šatní skříně -rustikální nábytek -jídelní stoly a židle -válendy a dvoulůžka -kancelářský nábytek a židle -interiérové doplňky -kuchyně -kuchyňská dvířka.

Kompletní rekonstukce bytových jader, koupelen. Prodej, montáž: -obklady, dlažby -vany, sprchové kouty -vodovodní baterie -koupelnový nábytek.

Výroba, prodej, montáž, servis: -vratové systémy pro průmyslové využití -rychloběžná spirálová vrata SST -rychloběžná rolovací vrata SRT -rychloběžná skládací vrata AS -rychloběžná skládací vrata ES -výkyvná vrata PT a pruhový závěs SV -impulsní čidla a zařízení pro regulaci průjezdnosti -náhradní díly.

Maloobchod, prodej: -nábytek -ložnice -kuchyně -obývací -dětské pokoje -kancelářský nábytek -čalouněné sedací soupravy -postele, matrace -garnýže, příslušenství -předsíňové stěny -nábytkové doplňky

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -žaluzie -výklopná garážová vrata HORMANN -shrnovací dveře a stěny -skříně na míru s posuvnými dveřmi (možnost splátkového prodeje). Služby-řemeslo: -truhlářství -zámečnictví -izolatérství.

Čistírna peří - péřové výrobky Služby a prodej: -čištění peří. za sucha parou -výroba dek, polštářů -deky prošité do čtverců -deky na počkání po tel. dohodě.

Truhlářství, zakázková výroba, prodej: -dřevěná okna a dveře -nábytek všeho druhu -kuchyně, pokoje -ložnice, kanceláře -stoly, židle -bytové doplňky.