FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Výroba: -litinové krbové vložky, krbová vložka BLANZEK. -litinové krby a kamna Dodávatelé litinových krbových vložek. Dodávka: -krbové vložky -otvírání do boku -výsuvné s otvíráním do boku -prosklení čelní, rohové, průhledové, třístrané, čtyřstrané, obloukové, panoramatické a dále kombinované. Výroba: -krby vlastní konstrukce a výroby ...

E-shop zaměřený na koupelny - sanitu, topení - ohřev vody a instalace. Rekonstrukce koupelen, topení, bytových jader, včetně poradenství, návrhů, realizace na klíč.

Společnost 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře je českým výrobcem i prodejcem nejen polštářů a přikrývek, ale také povlečení, matrací, dětských produktů a výplní pro čalouníky. Součástí našeho zdravotního programu jsou zátěžové přikrývky, relaxační a zdravotní polštáře nejen pro nemocnice, ale i hotely. Provozujeme eshop www.2glipov.cz, ...

Pertalan s.r.o. se zaměřuje na truhlářské práce a výrobu dřevěného nábytku.

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -interiéry -starožitný nábytek.

Josef Aldorf se zaměřuje na prodej tepelné techniky a na ozvučení a osvětlení různých akcí.

Velkoobchod, prodej: -materiál topenářský a vodoinstalatérský: -kotle (kotlů, kotel) stacionární a závěsné -sporáky, kamna -topidla (topidlo) -ohřívače, a zásobníky -zásobník teplé užitkové vody -solárních systémy -klimatizační jednotky -expanzní nádoby -pojistné ventily -otopná tělesa -konvektory -podlahového ...

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

Logistické centrum, vzorkovna koupelen. Velkoobchod, prodej: -topenářská technika, topenářský materiál -instalační technika, vodoinstalatérský materiál -plynové kondenzační kotle -sanitární technika, sanitární keramika -vybavení koupelen, koupelnový nábytek.

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

NÁBYTEK WOOOOOO.CZ s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní a na realizaci interiérů.

Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

Servis, montáž, oprava: - žaluzie - stínící technika - silikonová těsnění oken a dveří

Montáž, servis: -chladící a klimatizační technika -tepelná čerpadla.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -světla, světel, světlo, svítidla, svítidel -osvětlovací trubice, žárovky, žárovka -průmyslová svítidla pro obráběcí stroje -svítidla, světla pro interiér, exteriér -kancelářská svítidla, bytová svítidla, průmyslové osvětlení, nepřímé osvětlení, veřejné osvětlení, reflektory, nouzové ...

Dodávka a montáž : - žaluzie - interiérové, exteriérové, atypy - rolety - markýzy - okna - eurookna - garážová vrata Hörmann Služby: - zaměření a kalkulace zdarma - servis a dlouholetá záruka - porada s architektem zdarma.

Jsme kuchyňské studio v Ivančicích, které Vám vyrobí kuchyň, či nábytek na zakázku a také vypracuje návrhy s využitím moderních a kvalitních materiálů a technologií. Realizujeme vestavěné skříně, studentské pokoje, obývací stěny a kuchyňské linky na míru.

AD Decor s.r.o. se zaměřuje na tvorbu architektonických návrhů a realizaci kuchyní, nábytku, pergol a zahradních domků.

Nechejte se okouzlit opojnou medovou vůní svíček z včelí vosku, které si vyberete na e-shopu firmy Včelařství Zdeněk Řezanina. Zákazníci u nás mohou zakoupit kromě ručně vyráběných svíček nejrůznějších tvarů i vánoční ozdoby a další produkty z vosku, jako je sada na domácí výrobu stáčených svíček nebo voskované ubrousky na svačinu.

1. jihomoravská stavební, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací do domů, bytů a kanceláří.

Společnost KLIMAHAUS s.r.o. se zabývá návrhem, prodejem a montáží produktů pro příjemné klima uzavřených prostorech domů, bytů či kanceláří.

Stínící technika: - venkovní - rolety, žaluzie, markýzy - vnitřní - vertikální a horizontální žaluzie, sítě proti hmyzu Práce: - výškové, malířské - natěračské, stavební

Petr Hlavatý poskytuje dlouhodobé pronájmy.