FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Výroba: kovovýroba-konstrukce -kovová schodiště -ploty -vnitřní i vnější zábradlí. Prodej a montáž: -bazény -sauny.

Elektroservis. Prodej, opravy, servis: -pračky, myčky -domácí elektrospotrebiče.

Prodej a montáž žaluzií, sítí proti hmyzu, polstrování dveří, shrnovacích dveří .

Prodej: -koberce -lina -podlahová krytina -bytové doplňky.

Maloobchod, prodej, montáž: -platová okna -dřevěná eurookna -garážová vrata

Činnost: - ocelové, železné a hliníkové konstrukce na zakázku, - montáž rozvodů a klimatizačních systémů, - stavba strojů a zařízení, - sila a zásobníky, - železářství, - svařování, - výstavba, - elektroinstalace.

Prodej oken, dveří a příslušenství. Okna - plastová a hliníková Dveře - bezpečnostní, vstupní a interiérové Vrata - rolovací, průmyslová a sekční Dále pro Vás máme: - rolety a žaluzie - kování - zámky - markýzy - brány.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky. -skříně. -kancelářský nábytek. -postele. -schodiště.

Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru

Práce: -elektroinstalatérské -montáž hromosvodů. -elektrorevize. Dodávka, montáž: -garážová, průmyslová vrata. -brány.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - skříně - kuchyně - koupelnový nábytek

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek. -okna, dveře.

Výroba kuchyňských sestav, kancelářského nábytku, vestavěných skříní i atypických výrobků včetně návrhů.

Zakázkové truhlářství. Truhlářské práce. Výroba z masivního dřeva: - oken a dveří - interiérového nábytku - do ložnice, obývacího a dětského pokoje - schodiště, zábradlí - postele - venkovní ploty, brány. Opravy, renovační nátěry, zasklívání - okna, dveře.

Zámečnictví. Výroba, oprava, servis: -ocelové konstrukce -brány -schodiště

Výroba, montáž: -plastová okna. -plastové dveře. -garážová vrata.

Truhlářské práce: -okna -dveře -vrata -schody -postele -komody -venkovní stavby

Výroba, montáž: - plastová okna, - eurookna, - hliníková okna, - dveře. Dodávka, montáž: - předokenní rolety, - garážová vrata, - parapety, - žaluzie, - sítě proti hmyzu.

Maloobchod, prodej: -kuchyně -kuchyňské spotřebiče -doprava a montáž.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče, flexopřívody -koaxiální kabely, motorové spouštěče -jističe, chrániče, deony, stykače -pojistky, hlavice, svorky, svorkovnice -spínače, zásuvky, vidlice, objímky -domácí telefony, zámky, napáječe -úložný materiál, krabice, lišty -nadproudové ...

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -koupelnový nábytek -nábytek na míru. 3-D návrhy interiérů na PC**.

Realitní činnost. Zprostředkování, prodej: - rodinné domy - byty - stavební pozemky. Truhlářství, podlahářství. Výroba: - kuchyně, kuchyňské linky. Ve spolupráci se společností Technorol s.r.o. nabízíme prodej: - plastová okna a dveře značky VEKA.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...