FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Prodej: -ekologické výrobky pro kompletní péči a čistotu domova -kosmetika, drogerii, nábytek, doplňky, oblečení, obuv a další.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej: -elektrické spotřebiče.

Prodej, montáž: -plastová okna -předokenní rolety -garážová vrata -výsuvné markýzy -koupelnové zástěny. Zasklívání lodžií.

Prodej: -nábytek -ložnice -sedací soupravy -obývací stěny -dětský nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek.

Velkoobchod dekoračními a příležitostnými předměty (vánoční dekorace a ozdoby, umělé stromky, velikonoční dekorace, svíčky, ubrousky) Vzorkovna a sklad Cheb, Zlatá 1941/9, tel. 354422078 Prodejny: -papírnictví, hračky Františkovy Lázně, Francouzská 73 telefon 774234770 -drogerie Františkovy Lázně, Anglická 43 telefon 774234706

Prodej a montáž: -veškeré chladící zařízení -klimatizace. Opravy: -záruční a pozáruční -chladící zařízení -autoklimatizace. Další telefony 775377577, 777377377. Restaurace DINA: -telefon 353566915.

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika, - solární zařízení.

Výroba a montáž vzduchotechnického zařízení. Výroba tvarovek pro vzduchotechnické rozvody. Stavební činnost, provádění staveb. kontakt: Jiří Lukeš, Robert Penkert

Rodinná společnost Nábytek Lenka, založená v roce 1994, je výhradním prodejcem kuchyní Sykora pro Karlovarský kraj. Nabízíme komplexní a profesionální služby v oblasti návrhů a realizací interiérů a kuchyňských linek. V našem sortimentu naleznete kvalitní designový nábytek osvědčených značek, především české, německé a italské výroby. Kolektiv je ...

Prodej, montáž: -plastová okna, -plastové dveře -zimní zahrady -žaluzie, rolety.

Zámečnictví: -montáž bezpečnostních zámků, přídavných zámků -výroba a montáž mříží dveří, vrat, plotů, bran, schodišť a zábradlí.

Výroba nábytku: -kuchyňské linky -obývací stěny - schody, obklady -vybavení hotelových apartmánů, lékáren i ordinací. Nabídka čalounění. Truhlářské práce.

Prodej bio krbů, biolihu, stolních bio krbů, vestavěných bio krbů.

Stavební práce: -revitalizace panelových domů -zateplování -dodávka a montáž -plastova okna, dveře, rolety, žaluzie, parapety a markýzy -automatické dveřní systémy, vrata a brány -emní a výkopové práce -nástavby na domy.

ČSN EN ISO 9001:2001 Teplovzdušné krby: -výroba, prodej 41 typů krbů s prosklením: -čelním rohovým, ze tří stran, panoramatickým, obloukovým, šípovým, průhledovým -provedení: -litina, ocel-litina, ocel-šamot, ocel-litina-šamot -vlastní konstrukční řešení a výroba krbů včetně výměníků teplé vody -krby, automatické dveře -prodej ...

Prodej, dodávka, montáž a servis - centrální vysavače BEAM - čističky vzduchu

Luxusní postele a matrace Saffron. Postele Saffron jsou jedinečné, ručně vyráběné výrobky z výhradně přírodních materiálů. Naši zkušení mistři vybírají ty nejlepší materiály z celého světa a garantují její nejvyšší kvalitu. Také proto nabízíme záruku 30 let na každou postel.

Prodej a montáž plastových, hliníkových, dřevěných oken a dveří, demontáž, likvidace a zednické začištění. Dále nabízíme žaluzie, rolety, zimní zahrady, markýzy, parapety a sítě proti hmyzu.

Maloobchod: -nábytek, moderní styl bydlení -sedací soupravy -obývací stěny -sektorový nábytek -jídelní soupravy, židle, stoly -rohové sety -ložnice, skříně, válendy -dvoulůžka, palandy -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dětský a studentský nábytek -nábytek z masivního dřeva -matrace, rošty, ...

První česká továrna na prošívané přikrývky založená roku 1925. Výroba: -přikrývky -podložky -polštáře -různé doplňky -válečky -límce -dětský program -náplň -husí peří, prachové peří -čistá střižní vlna -polyestery plné i duté.

Prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče -automatické pračky -náhradní díly. Elektroinstalační práce a montáže dodavatelským způsobem. Revize elektro. Výroba: -rozvaděčů. Prodej: -chladící technika -elektroinstalační materiál -svítidla.

Truhlářské výrobky a tesařské práce: -okna, dveře, schody -balkony, ploty, nábytek, zahradní domky i pergoly. Prodej: -okrasné kameny -dekorativní dřevěné výrobky -palivové dříví -suché stavební řezivo pro truhláře.

Výroba a montáž -ocelové konstrukce na potrubí Generální opravy velkostrojů a montáž vzduchotechnického zařízení.