FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Internetový obchod, e-shop: - lahve na pití - peněženky, kabelky, tašky - zápisníky, diáře, bloky - penály, pouzdra - dárkové předměty - domácí potřeby - bytové doplňky - školní potřeby - kosmetika - oblečení - ponožky - šperky a další. Osobní odběr zboží: Kanceláře v budově Studia Fresh Rybářská 839/2 360 17 Karlovy Vary - Stará ...

E-shop, internetový obchod, maloobchod: - křišťálové lustry - křišťálové sklenice - skleněné pilníky - doplňky - dárkové předměty - špěrky a další.

Vývoj, výroba a prodej: - osvětlovací technika. Zakázková výroba svítidel. Poskytování poradenství.

Maloobchod, prodej: -kožené sedací soupravy -skandinávský nábytek -obývací stěny, dětské pokoje -kancelářský nábytek -vybavení interiérů pro hotely, restaurace. Služby: -architektonické zpracování, montáž.

E-shop, internetový obchod - vše pro dům, byt a zahradu - bazény - zahradní nábytek - skleníky - bytové dekorace - elektronika - domácí spotřebiče - hračky - sportovní vybavení.

Vratová a stínící technika - prodej, montáž, servis - posuvné a křídlové brány, vrata, závory - venkovní a vniřní žaluzie - markýzy, rolety, plissé, japonské stěny.

Prodej, e-shop: - křišťálové lustry a stolní lampy - sklenice - kosmetika - skleněné pilníky - šperky, Český granát

Montáž, oprava, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla

Výroba - ocelové konstrukce - nerezové zábradlí - ploty, brány. Práce - tesařské, pokrývačské a klempířské.

Prodej, e-shop: - LED osvětlení

Výroba - nábytek a vybavení učeben, škol - kanceláře na klíč.

Textilní výroba: - textilní vybavení pro předškolní zařízení, síťové výplně do prolézaček a jiné bezpečnostní prvky - dětské matrace, podsedáky - dětské ložní prádlo - koženkové podložky k přebalovacím pultům, spací pytle pro batolata - doplňky k zahradnímu nábytku, podsedáky na židle, lehátka a lavice, stolní prostírání

Výroba, distribuce, prodej - křišťálové lustry.

Návrh, dodávka a montáž vzduchotechniky - klimatizace - tepelná čerpadla. Stavební činnost - zateplování - rekonstrukce bytových jader. Realitní činnost.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - vodo topo plyn - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál - obklady a dlažby - sanitární výrobky - vybavení koupelen - grafické návrhy koupelen.

Zednické a stavební práce - dodávka a montáž plastových a dřevených oken včetně parapetů a žaluzií - dodávka a montáž vchodových a interiérový dveří - dodávka a montáž garážových vrat - fasády - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - kancelářský nábytek - komerční nábytek - bytové doplňky - sedací nábytek - osvětlení.

Práce: -truhlářské -podlahářské Výroba: -nábytek na míru.

Prodej, montáž: - hliníkové, plastové dveře - plastová, dřevěná okna - hliníkové a plastové ploty - předokenní rolety - garážová vrata sekční, křídlová a výklopná.

Prodej kuchyňského vybavení, výhradní zastoupení - kuchyňské dřezy nerezové, dřezové baterie - drtiče - systémy odpadkových košů, sortérů.

Truhlářství. Zakázková výroba - nábytek z masivu.

Velkoobchod, montáž, servis - vrata, - brány, - dveře, - rolety, - markýzy, - žaluzie, - fólie, - závory.

Povrchová úprava kovů - ruční broušení a leštění - leštění v přáškovém automatu. Kompletace vodovodních armatur. Montáž vzduchotechnického potrubí a klimatizačních jednotek. Ubytovací služby - ubytovna.