FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Velkoobchod, maloobchod: - domácí spotřebiče - pračky - chladničky

Veškeré úpravy či opravy v interiéru. Prodej a montáž žaluzií všech typů, shrnovacích dveří, sítí proti hmyzu, textilních rolet, předokeních rolet, atd.,

Prodej poplastovaného pletiva, poplastovaných sloupků, pozinkovaných drátů a ostatního příslušenství k oplocení - spojky na drát Gripple. - kvalitní pletivo s povrchovou úpravou CRAPAL nebo PVC včetně příslušenství k instalaci.

Prodej, e-shop - kancelářský nábytek - nábytek masiv - ložnice - předsíně - obývací stěny - dětské pokoje - sedací nábytek.

Dodávka, montáž: - okna, dveře - plastová, dřevěná a hliníková - garážová vrata - zimní zahrady - plastové a hliníkové - rolety - parapety

Velkoobchod, prodej: -materiál pro veřejné osvětlení -lavičky -odpadkové koše -dopravní značky. Projekční činnost: -liniové stavby pro energetiku -veřejné osvětlení -pozemní stavby.

Autorizovaný prodejce stínící techniky Servis Climax, prodej: - žaluzie - rolety - markýzy - sítě proti hmyzu

Řemesla, služby: - elektroinstalace, elektromontáže - montáž, oprava, servis tepelná čerpadla - vzduchotechnika, klimatizace - montáž, servis

Výroba, prodej: -kuchyňské linky -vestavné skříně -jednotlivý nábytek Prodej: -sedací soupravy -ložnice, matrace a rošty -stoly a židle -vestavné spotřebiče, drtiče odpadu -drátěný program -krbová kamna -plovoucí podlahy -interiérové dveře Služby bytové architektury: -poradenství -grafické návrhy

Výroba: - bytový a kancelářský nábytek - schodiště - dveře

Projekční kancelář: - elektroprojekce - výpočty osvětlení Dodávka: - osvětlení

Výroba, prodej: - šatní skříně - kuchyně

Kamnářství. Prodej, montáž, výstavba, rekonstrukce, opravy - kachlová kamna - krby - pece - sporáky.

Truhlářství. Výroba - dřevěná okna a dveře - vestavné skříně - nábytek - sedací nábytek - kuchyně.

Prodej: -nábytek -kuchyňské linky a kuchyňský nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -skříně, komody, noční stolky -postele, válendy, matrace a rošty -kancelářský nábytek -jídelní, konferenční a televizní stoly a židle -koupelnové skříňky -shrnovací dveře -bytové doplňky.

Prodej, e-shop - nábytek z masivu - ložnice - sedací soupravy - kuchyně - bytové doplňky - dětský a kancelářský nábytek.

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - hliníková okna, dveře - garážová vrata - rolety, žaluzie

Výroba, prodej: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - venkovní a vnitřní parapety - žaluzie - garážová vrata

Galerie. Prodej: - obrazy - keramika - kovové doplňky

Prodej, montáž: -plastová okna Trocal -dveře -vrata, brány -stínící technika (žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, horizontální, vertikální žaluzie, látkové rolety) -zasklívání balkonů -dveřní systémy -garážová vrata, brány -interiérové, exteriérové dveře.

Výroba, montáž, výstavba -ploty z recyklátových profilů -ploty z dutých profilů -ploty z plnoumělhmotných profilů – ploty pro náročné -městské mobiliáře -dětská hřiště -koupaliště -plastové oplocení -bezúdržbové oplocení. Poradenství zdarma. Montáž a realizace oplocení po celé České republice.

Instalatérské práce v oboru voda, topení, kanalizace v bytech, rodinných a panelových domech, chatách, firmách, rekreačních zařízeních, průmyslových budovách. Provádění tlakových zkoušek. Centrální vysavače - montáž.

Prodej: -nábytek -matrace -rošty (pevné, polohovací, motorové, úložné) -postele (čalouněné, dřevěné, válendy, kované, masivní) -skříně -ložnice -sedací soupravy -stoly, židle -obývací stěny -anatomické polštáře -přikrývky.