FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Zakázková výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - nábytek

Stavební činnost - přípravné práce - obkladačské práce - izolační práce - projektová dokumentace - stavební dozor - zámečnické práce - pronájem lešení - autodoprava kontejnerová nákladní. Výroba - kovové dveře a brány.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.

Výroba: - kuchyně - skříně

Prodej, dodávka, montáž - nábytek - kuchyně - postele.

M&C Interiéry. Truhlářství. - zakázková výroba nábytku

Internetový obchod, e-shop: - LED osvětlení - LED pásky

Prodej, e-shop: -svařovací technika -ruční nářadí -elektrické nářadí -měřidla -vzduchotechnika -brusivo -momentové klíče -momentové šroubováky.

Zámečnictví. Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -ploty, oplocení a brány -ocelová schodiště, zábradlí -podesty -mříže a vrata -poklopy -vratové systémy -svářečské práce -montáže, demontáže průmyslových strojů.

Opravy praček, myček, sušiček a varné techniky. Spotřebiče vestavné i volně stojící. Opravy plynových spotřebičů. Varné desky SKD a indukční varné panely. Elektroinstalační práce, opravy světelných a zásuvkových obvodů. Poradenství a konzultace. Provozovna: - Praha 4-Michle, Magistrů 599/3.

Prodej, montáž, servis: -žaluzie vertikální -žaluzie horizontální -kompletní realizace žaluzií -motáže rolet Sunstop -shrnovací dveře -plovoucí podlahy -dodávky plovoucích podlah a polstrování dveří -předokenní rolety, sítě proti hmyzu -sekční garážová vrata -roletová vrata. Naše společnost působí na trhu již od roku 1992, kdy ...

Výroba, e-shop: - rámečky - euroklipy

Zateplování fasád, dekorativní omítky. Čištění a nátěry znečištěných omítek. Termografické měření úniku tepla. Prodej, montáž - plastová, hliníková a dřevěná okna a dveře - stínící technika - parapety - zimní zahrady - garážová vrata sekční a výklopná.

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně

Výroba, montáž, servis: - předokenní rolety - markýzy - žaluzie - vjezdové brány - závory

Výroba, montáž: - žaluzie - rolety - plissé - shrnovací dveře

Ocelové konstrukce v novostavbách a renovovaných budovách: - balkonové konstrukce, - výtahové šachty (vnitřní i vnější), - zábradlí a ploty, - zimní zahrady, přístřešky, střešní terasy, - výroba nerezových dílů.

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře -stavební poradenství. -parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu apod. -garážová vrata a pohony.

Truhlářství, tesařství, výroba nábytku Horní Slavkov. Práce truhlářské a tesařské: - krovy, ploty, dřevěné balkony, přístřešky pro auta ze dřeva. Výroba z masivu, dřevovýroba:: - nábytek - kuchyně - dřevěné schodiště - vestavěné skříně - dveře klasické i posuvné. Renovace a opravy nábytku.

Výroba: kovovýroba-konstrukce -kovová schodiště -ploty -vnitřní i vnější zábradlí. Prodej a montáž: -bazény -sauny.

Prodej a montáž žaluzií, sítí proti hmyzu, polstrování dveří, shrnovacích dveří .

Maloobchod, prodej, montáž: -platová okna -dřevěná eurookna -garážová vrata

Prodej oken, dveří a příslušenství. Okna - plastová a hliníková Dveře - bezpečnostní, vstupní a interiérové Vrata - rolovací, průmyslová a sekční Dále pro Vás máme: - rolety a žaluzie - kování - zámky - markýzy - brány.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - skříně - kuchyně - koupelnový nábytek