FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Prodejna Planeo Elektro OD Banco nám. E. Beneše 2662 Česká Lípa Prodej: -elektrospotřebiče

Maloobchod, e-schop se sklem: - karafy - sklenice - džbány - vázy

Prodej: Zakázkové šití: -bytový textil -záclony -závěsy -polštáře.

firma se zabývá: -truhlářská výroba -montáže a výměna vodoměrů -služby a servis spojené s užíváním bytu: rozúčtování tepla, teplé a studené vody

Výroba, montáž: - bazény - galvanické vany - vzduchotechnika - produkty z plastů Sídlo: STP plast spol. s r. o. Na Vršku 109 471 27 Stráž pod Ralskem

Návrhy a výroba kuchyňských linek, vestavných skříní, bytových doplňků, postelí, schodů, venkovních dřevostaveb (zahradní domky, plotové dílce, pergoly, zahradní nábytek, stavby pro děti). Zajišťujeme dopravu a montáž našich produktů, dle dohody se zákazníkem.

Naše firma se zabývá: -Konzultací a interiérového poradenství -Projektování interiérů -Realizace kancelářských prostor -Záručního a pozáručního servisu -Specialista na kancelářský nábytek -Specialista na sedací nábytek

Výroba: - svítidla s originálním designem - křišťálové lustry - strasové lustry výstava: Kamenická 450 Kamenický Šenov 473 14 tel/fax: 487 722 117 Mob: 737 248 849 email: vystava.prousek@seznam.cz

Prodej, montáž, servis: -bezpečnostní fólie na sklo -kastlové žaluzie venkovní z PVC* -tepelné izolační fólie -horizontální hliníkové žaluzie -vertikální látkové žaluzie -roletové žaluzie -švédské žaluzie -sítě proti hmyzu.

Společnost se zabývá prodejem veřejného průmyslového a bytového osvětlení - e-shop. Návrhy osvětlení a interiérů (ZDARMA). Při zakoupení svítidel Vám zajistíme montáž včetně revize.

Výroba: - kuchyňských linek, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, dětských pokojů a doplňků. Kuchyně od zadání do 3 týdnů.

Prodej: - domácí spotřebiče - audio video technika - telekomunikační technika

Ústředí, prodej: - atypická svítidla. Výroba: Brniště 43/I Tel: 487 850 155 Email: david.matys@glassmetal.cz

Prodej: -bytový textil -bytové doplňky

Výroba, export: - koupelnový nábytek - koupelnové doplňky.

Výroba a prodej: dřevěné postele, postele z masivu, rošty, matrace. Truhlářská výroba nábytku na zakázku. Kuchyně, ložnice, stoly, židle.

Maloobchod,prodej: - vany, myvadla VARNERPLAST - hydromasážní vany - sanitární keramika - obklady - dlažby - koupelnové příslušenství.

Servis, oprava, montáže: -domácí i průmyslové chlazení.

Specializujeme se na: - kuchyně, nábytek, kuchyňské dřezy, a vestavěné spotřebiče za příznivé ceny. Zaměření, kalkulace a 3D návrh realizace kuchyní zdarma. Dřezy nerezové i granitové, nábytek, botníky, komody, konferenční stolky, ložnice, stěny.

Specializujeme se na: - kuchyně, nábytek, kuchyňské dřezy, a vestavěné spotřebiče za příznivé ceny. Zaměření, kalkulace a 3D návrh realizace kuchyní zdarma. Dřezy nerezové i granitové, nábytek, botníky, komody, konferenční stolky, ložnice, stěny.

Prodej - kuchyně Prodej - nábytek - bytové doplňky - komody - ložnice

Výhradní distribuce - stojany na CD, DVD TOBEX Výhradní dovoz - stojany na CD, DVD TOBEX

Internetový obchod - eko drogerie Internetový obchod - bytové doplňky - dětský nábytek Internetový obchod - kočárky - kojenecké potřeby - dětský textil - bytový textil - dětské potřeby - hračky - bezpečnostní zábrany - dětský nábytek - eko drogerie - bytové doplňky Internetový obchod - ...