FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - dveře, vrata

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - dětské pokoje

Firma David Barták se zabývá truhlářskými pracemi. Vyrábíme veškeré druhy nábytku na zakázku z masivu i exotických druhů dřeva. Zhotovíme pro Vás garážová stání, pergoly a různé přístřešky. Realizujeme velké i malé zakázky, jak v rámci regionu, tak i v Praze. Truhlářství, výroba: - nábytek z masivu, lamina - nábytek z exotických dřevin - ...

Společnost Hansa-textil s.r.o. se specializuje na služby v oblasti textilní výroby. V našem výrobním programu naleznete zejména bytový textil, ložní prádlo, přikrývky a polštáře. Sídlíme na adrese Hlavní 717, Smržovka. Výroba: - bytový textil - ložní prádlo - příkrývky - polštáře - nábytkářské polštáře. V případě zájmu o naše produkty ...

Textilní výroba, prodej: - přikrývky, peřiny - polštáře, polštářky - bytový textil.

Prodej, e-shop - spotřební elektronika - domácí elektrospotřebiče - bílá technika, chladničky, mrazničky, pračky - fotoaparáty, kamery - domácí a kuchyňské potřeby - hračky - klimatizace, ventilátory.

Prodej - sedací soupravy - kancelářský nábytek - konferenčí a kancelářské židle.

Půjčovna, zapůjčení: - ruční nářadí - vibrační pěchy, desky - štípačky dříví, bubnové sekačky, sněhové frézy - elektrocentrály - mobilní lešení. Prodej: - elektromateriál - svítidla - železářské zboží.

Činnost: - výroba a montáž vzduchotechnického zařízení a čistých prostorů

Truhlářství, výroba nábytku - kuchyně - ložnice - okna.

Činnost - dodáváme systémy inteligentních domácností - montáž a servis systémů větrání s rekuperací - správa počítačových sítí.

Truhlářství, výroba nábytku - schodiště - podlahy - kuchyně - vestavné skříně - pergoly - zahradní nábytek.

Truhlářství, výroba nábytku na míru - vestavěné skříně na míru - předsíňové stěny - komody - šatní skříně s posuvnými dveřmi - okna.

Služby - návrh a realizace kuchyní - kuchyně včetně spotřebičů - návrh, výroba a montáž nábytku.

Výroba: -vestavěné skříně -nábytek -posuvné dveře vzorková prodejna: Nákupní Centrum Géčko - Liberec (Globus) Sousedská 599 Liberec 11 Telefon: 485102762; 734723734 Email: prodejna@skrine-liberec.cz

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Zastoupení Rausch-classics GmbH pro ČR a SR: - nábytek pro hotely, spa, wellness a reprezentativní prostory. Prodej: - designového nábytku pro interiéry i exteriéry - nabídka služeb spojených s bytovou a zahradní architekturou - poskytování poradenství.

Výrob a prodej: -ručně malované sklo, keramika, porcelán: -kopie od 17.-19.století -sklo lidové (holby-půllitry, prysky-lahvičky, sklenky, džbánky, humpeny) -sklo měšťanské (číšky opálové, rubínové a čiré, vázy, hrnky) -lékárenské nádoby (stojatky, láhve) Zakázkové práce

Prodej: - žaluzie - stínící technika. Výhradní distributor společnosti ISOTRA.

Internetový obchod, e-shop: - župany - noční košile, pyžama - povlečení, přehozy na postele.

Výroba, prodej, montáž: -kuchyně -kuchyňský nábytek.

Truhlářství. Truhlářská výroba: - nábytek: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - dětský nábytek - obývací stěny - nábytek do ložnice, postele - předsíňové stěny - komody, úložné prostory - kancelářský nábytek - hotelový nábytek - atypický nábytek - nábytek pro komerční prostory.

Truhlářství, podlahářství Zakázková truhlářská výroba: - dveře, zárubně - schody, schodiště - postele, palandy - interiérový nábytek - vinotéky - lavice, stoly.

Truhlářské práce, tesařské práce, výroba z lamina - kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek - pergoly.

Truhlářské práce: - zakázkové, stavební a nábytkové Truhlářská výroba: - eurookna - okna - dveře - schody - nábytek - interiéry - štíty, venkovní obklady - ploty