FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety

Podniková prodejna. Plotové centrum. Prodej, maloobchod: - pletivo, ploty - pletené, svařované - dráty - výrobky z drátů. Sídlo firmy: - Syllabova 1263/60, Ostrava - Vítkovice.

Kamnářství. Projekce, výstavba na klíč, rekonstrukce, montáž: - kachlová kamna - interiérové, venkovní krby (kachlové, žulové, mramorové, teplovzdušné) - nerezové komíny Schiedel. Prodej: - krbová kamna Romotop - krbové vložky - krbové příslušenství.

Velkoobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál - armatury - sanitární keramika - vodovodní baterie - vany, sprchové kouty - koupelnový nábytek.

Společnost TEFCOLD CZ s.r.o.. se zabývá prodejem elektrozboží - chladicí, mrazicí a vytápěcí techniky pro domácnosti a provozovny. Nabízí široký sortiment gastro vybavení. Mezi produkty naleznete chladničky, mrazničky i lednice s mrazákem, vinotéky, chladicí vitríny, pulty a skříně, výrobníky ledu, vakuové baličky aj. A specializuje se také ...

Stolařství, výroba: - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně

Společnost ENIS Solutions s.r.o. se specializuje na komplexní služby pro veřejné osvětlení obcí, měst a soukromých areálů.

Eshop Bez tmy provozuje kalMmach, s.r.o. Zabýváme se prodejem úsporného osvětlení ve všech sférách, hlavně tzv. LED.

Prodej, montáž: - žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu Oprava, servis: - okna ( plastová, hliníková, euro)

Internetový obchod, e-shop: - retro dekorace - retro nábytek - petrolejové lampy, petrolejky

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - elektromateriál, svítidla - nářadí - železářství - zahradní nábytek, grily, krby - barvy, laky - stavebniny - sanita, koupelnové doplňky - podlahy - domácí potřeby.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje. Centrální sklad.

Služby hodinového manžela, veškeré domácí opravy, instalatérské práce, elektroinstalace, zámečnické práce, montáž nábytku, malířské práce a další údržbářské práce.

Stolařství, výroba: - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - ložnice

Zámečnictví, kovoobrábění, zednictví. Zámečnická výroba, zámečník: - dveře - ocelová vrata - ploty - zábradlí - přístřešky - kovové schodiště - branky, brány (pojezdové) - mříže. Výrobky ze železa, železo. Automatické kotle. Termo-tech. Výhradní dovozce značky Termo-tech, kotle AUTINA. Zprostředkování: - kotlíková dotace ...

Partner SIKO Koupelny. Maloobchodní, velkoobchodní prodej: - sortiment pro rozvody plynu a vody - vybavení koupelen Grafické návrhy Kuchyně a koupelny na klíč

Orientální obchod Nemrut.cz se specializuje na dovoz zboží z Turecka. Mezi náš hlavní sortiment patří čajové a kávové soupravy, džezvy, hrníčky, cukřenky, mlýnky, turecké konvičky, tácy a mnoho dalšího. Neváhejte a vstupte do světa Orientu!

Postele z masivu a tvrzené dřevotřísky pro dospělé i děti. Kvalitní borovicové a olšové dřevo. Klasické postele a postýlky, palandy, rozkládací postele a další.

Krásně vyzdobený stůl či tabule, na kterém leží velmi dobře padnoucí ubrus, jistě oživí interiér vaší restaurace a přitáhne pozornost nejednoho návštěvníka. Proto vám doporučujeme, abyste se seznámili s naší nabídkou. Najdete zde širokou škálu vzorů látek v různých barvách. Naši klienti mohou velmi dobře přizpůsobit prostírání barvě své ...

Truhlářství. Výroba: -okna -dveře -obklady -nábytek -interiéry. Pokládání: -plovoucí podlahy. Zajištění materiálu.

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Společnost ABC service, obchodní společnost s.r.o. dodává ploty, plastové plotovky, pletivo, brány, branky, venkovní krby, obklady, dlažby, valouny a výrobky z umělého i přírodního kamene. Do interiéru u nás najdete funkční a moderní kancelářský nábytek. Sídlíme ve Frýdku-Místku, s dobrou dostupností z Ostravy a dalšího okolí, provozujeme ...

Výroba: - reklamní produkty pro pivovarské, nápojové, gastronomické a kávové společnosti. Servis - elektrické nářadí - domácí spotřebiče.

Kuchyňské studio Válek & Kačena s.r.o. nabízí kuchyně na míru. Pobočka v Olomouci a v Ostravě.