FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sklo (skleněné vázy, misky, květináče) - keramika (obaly na květiny, květináče) - umělé květiny - dekorační materiály (písky, perličky, kamínky, oblázky, provázky perel) - porcelán a Bone China - stolní porcelán - collection Art design (mísy, podmisky, stolní porcelánové soupravy, čajové i kávové, ...

Kuchyně na míru Housemode. Kamenná prodejna a e-shop se zaměřením na návrhy a prodej nábytku - obývacích pokojů, ložnic, vestavěných skříní a dalšího vestavěného nábytku.

Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na servis a dodávky kvalitních roštů (pororošty, polorošty) a další výrobky určené pro stavební a technologické ocelové konstrukce, občanskou vybavenost i pro soukromé osoby.

Výroba, montáž - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - parapety - sekční garážová vrata - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy - moskytiéry. Program Zelená úsporám.

Prodej - nábytek z masivu - bytový a kancelářský nábytek.

Prodej, dodávka, montáž: - prefabrikáty z umělého kamene, umělý kámen - pletivo (pozinkované, poplastované) na ploty - ploty všeho druhu na klíč (také dřevěné ploty) - zahradní krby - elektromechanické brány a vrata - kování - zámková dlažba - kamínkové podlahy - výškové práce

Společnost Rekima s.r.o. provádí návrh a realizace stínící techniky.

KAMPET nabízí na své prodejně sedací vaky, polštářky, taburety a další šité doplňky.

Efektivní dům se zaměřuje na všechny typy vytápění, fotovoltaiky, rekuperace a dalších druhů technologií.

Společnost Ploty Grygar s.r.o. zajišťuje zámečnickou zakázkovou výrobu - brány, branky, kování, schodiště, konzole a držáky, speciální konstrukce, garážové vrata. Vyrobíme Vám dle Vašeho návrhu ploty, z kvalitních materiálu, které vydrží, ať už betonové, dřevěné kovové a další.

Koupelnové a kuchyňské studio. Realizace interiérů „na klíč“ v oblasti stavebních a stolařských prací - byty, rodinné domy. Rekonstrukce: - koupelny, bytová jádra, kuchyně. Výroba a montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Zateplování budov - domů, firem a jiných objektů.

Výroba a prodej matrací: - zdravotní - ortopedické - z paměťové pěny - ze studené pěny - latexové - taštičkové - dětské. Dále prodej: - rošty - polštáře - přikrývky - chrániče matrací.

Společnost ARCTIS Čeleda, s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizačních technologií všech typů. Klimatizace a tepelná čerpadla: Montáž a servis klimatizačních technologií všech typů. Obchodní zastoupení, prodej a servis značek ACOND, TOSHIBA, LG, MIDEA, SINCLAIR, IVT a NIBE. Živnostenské chlazení: Dodávky, montáže a servis ...

Rudolf Snášel vyrábí nábytek na míru.

Barboni Stay SE je sdružení 20firem z různých oborů

Společnost KIBKE KLIMA s.r.o. se specializuje na klimatizace, tepelná čerpadla a podlahové vytápění.

Originální autorské svíčky z palmového vosku - harmonizační svíčky, čakrové svíčky, andělíčci přání, magické svíčky, pomocné svíčky, interiérové svíčky a jiné.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, montáž: - chladící, mrazící a klimatizační technika - vitríny, pulty, boxy, lednice, ledničky, mrazničky - klimatizace.

Firma na míru vyrábí konstrukce z masivního dřeva. Zajistí realizaci střech, montáž okrasných pergol a altánů, podchodů, nábytku ve vintage a tesařském stylu. Provádí revizi, správu a údržbu střech.

Výroba a prodej: - nábytek - židle - křesla - kovový nábytek - dílenský nábytek - šatní skříně - kartotéky - zahradní nábytek - hotelový nábytek

Zakázková výroba nábytku - skříně - postele - kancelářský nábytek - bytové doplňky - nábytek na míru - dveře

Oáza srdce je prodejna v centru Ostravy, patřící pod Bylinky Ludmily Pavlíkové. V útulném obchůdku naleznete krásné obrazy, stříbrné šperky z polodrahokamů, čakrové náušnice, přívěsky, náramky, svíčky, dřevěné sošky a knihy a spousty dalších zajímavých předmětů. Na prodejně Oáza srdce můžete vybírat z velkého množství zboží a udělat radost ...

Společnost STEEL-ER Kuzník - Majer s.r.o. je mladá a dynamická firma, která se zabývá kovovýrobou. Vyrábíme brány, ploty, kovové prvky pro vaše interiéry i exteriéry, kovový nábytek, schdiště, zábradlí a ocelová konstrukce pro různé typy staveb. Poskytujeme komplexní služby od výroby po montáž a servis v oblasti kovovýroby.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace: - průmyslové - pro rodinné domy, kanceláře, ordinace, laboratoře - pro serverové místnosti - přesná klimatizace - bazénové odvlhčovače - odvlhčovače pro obytné místnosti - tepelná čerpadla - restaurační čističe vzduchu - vzduchotechnika. Zastoupení: - FUJITSU, BENKO.

Logistické centrum, vzorkovna koupelen. Velkoobchod, prodej: -topenářská technika, topenářský materiál -instalační technika, vodoinstalatérský materiál -plynové kondenzační kotle -sanitární technika, sanitární keramika -vybavení koupelen, koupelnový nábytek.