FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Firma ALBO je specialistou na dřevovýrobu, a proto se již od roku 1880 z velké části zaměřuje na výrobu dřevěných oken a dveří z přírodních a ekologických materiálů té nejvyšší kvality. Dřevovýroba, výroba, prodej, dodávka a montáž: Dřevěná eurookna Dřevohliníková okna Dřevo-karbonová okna Kastlová eurookna vhodná pro rekonstrukce ...

Výroba, prodej: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - hliníková okna, dveře - garážová vrata - střešní okna - venkovní rolety - markýzy.

Renovace dveří, zárubní. Výroba a montáž posuvných dveří jedno i více křídlých nebo do pouzdra JAP, skládacích lámacích dveří, plastových skládacích dveří. Prodej a montáž: - žaluzie a sítě proti hmyzu.

Prodej, návrhy, šití: - české a německé záclony - závěsy - garnýže - bytový textil - prostěradla - polštáře - bambusové ručníky - povlečení - utěrky.

Dodávka, montáže: - vnitřní a venkovní žaluzie - vnitřní a venkovní rolety - stínící markýzy - garážová vrata - v Brně a dalších moravských okresech.

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba - vybavení kanceláří - výroba nábytku. Cenová nabídka zdarma.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítačové komponenty - software - spotřební elektronika - spotřební materiál. Servis výpočetní techniky: - opravy notebooků (pozáruční).

Prodej, eshop: - nářadí - zahrada - dlažba - sanita - stavebniny - elektro - barvy.

Služby: - silnoproudé rozvody - domovní a bytové el. instalace - el. instalace nebytových objektů a prostor - el. topné systémy (podlahové, přímotopné, akumulační topení) - elektromontáže - veškeré elektro práce do 1000 V - montáž osvětlení - opravy a revize - zprostředkování revizních služeb

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.

Výroba a prodej: - sedací soupravy - sedací nábytek - zařízení bytových i nebytových prostor na klíč.

Prodej bytového textilu a spolupráce s architekty, dekoratéry a interiérovými studii. Maloobchod, velkoobchod: - bytový textil - tapety - koberce - nábytek.

Zabývá se zakázkovou stolářskou výrobou. Zakázková výroba: -kuchyně -skříně -dveře -nábytek -podlahy -relaxační a odpočinkové zahradní stavby -pergoly -altánky Komplexní služby v rámci stolářské výroby: -poradenství a návrh -stavební úpravy -vodařské úpravy -samostatná montáž -úklidové práce

Prodejní sklad: -plošný materiál, řezivo a stavebně truhlářské výrobky. Vzorková prodejna: -materiály pro nábytkáře, stavebníky a kutily: -kování -chemie. Sídlo: Frýdek-Místek.

Vše pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily. Sortiment: -řezivo -palubky -překližky -OSB desky -sololit -MDF desky -hobra -dřevotříska -lamino, dýha, cetris -kuchyňské desky -kuchyňská dvířka -podlahy -parapety -okna, dveře -dřezy.

Dřevoprodej, interiéry: - hoblované dřevo - nábytkové hrany - nábytkové kování - řezivo - stavební kování - stavebně truhlářské výrobky - elektrospotřebiče. Služby: -likvidace dřevního odpadu -rozvoz -montážní práce.

Maloobchod: potřeby pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily.

Výroba, prodej, montáž: - žaluzie - rolety - vrata sekční, rolovací, výklopná - opravy stínící techniky. - montáž zimních zahrad Prodej, montáž : - silikonové těsnění, frézované. Kavárna, cukrárna: - internet pro veřejnost.

Prodej, montáž: - stavební i interiérové prvky - plastová okna - garážová vrata.

Prodej, eshop: - autorádia - domácí kino - navigace - gramofony - fotoaparáty - DVD přehrávače -TV - LCD/Plasma.

Dodání, prodej, servis, chlazení, opravy a zapojení: - chladící a mrazící zařízení - klimatizace - prodej náhradních dílů chladicích zařízení - stálá vzorkovna chladícího zařízení. - průtokové chladiče pro výčepy piva a jiných nápojů - příslušenství k výčepním zařízením - výdejní místo chladiv a potravinářských plynů na výčep piva, vína ...

VELT okna a dveře. Dodávka, montáže: - plastová okna - plastové dveře - dřevěná eurookna - vchodové dřevěné dveře - zimní zahrady - garážová vrata.

Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Velkoobchod: - obklady - dlažba - vybavení koupelen - sanitární technika - sprchové kouty, vany - koupelnové doplňky - zrcadla.

Prodej, stavba a realizace: - teplovzdušné krby - krbová kamna na dřevo i uhlí. Výroba krbů na zakázku.