FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Prodej: - kuchyňské vybavení a nábytek - vybavení koupelen - koupelnový nábytek.

Kancelářská klimatizace, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, prodej, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně řídících systémů MaR.

Dodávky: - centrální vysavače Elektolux - elektronická zabezpečovací a požární signalizace - bezpečnostní - kamerové sledovací systémy - videovrátný - TV antény.

Firma DIONE se sídlem v Olomouci je odborníkem v oblasti pokládky a renovace podlah. Svým zákazníkům zajistíme kompletní servis od prodeje a pokládky podlahové krytiny, odborného poradenství, cenové nabídky a také záručního i pozáručního servisu. Vyberete si u nás dřevěné, vinylové, korkové, plovoucí, PUR lité i epoxidové podlahy. Jaké služby ...

SELM MORAVA s.r.o. Šternberk Velkoobchod: - voda, topení, plyn - sanitární keramika Jika, Ideál Standart - vany - plechové, plastové Kaldewei, Teiko Wagnerplast - sprchové kouty, izolace potrubí - plastové rozvody - radiátory Radik, Litina, ŽDB - vodovodní, termostatické baterie - fitinky černé, pozink mosaz - odpadové ...

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Zpracování výrobní dokumentace pro dřevozpracovávající firmy. Interiéry na klíč. Drobné stavební práce. Služby architekta, designéra. Výkresová dokumentace. Vizualizace 2D, 3D, 3D MAX. Obchodní zastoupení firmy Mayer Opava. Dětské židle Mayer.

Dodávka, montáž, servis: - plastová okna a dveře - dřevěná eurookna a dveře - hliníková okna a dveře - prosklené fasády - zimní zahrady - garážová vrata - eurodveře, eurookna - interiérové dveře - zasklení lodžií, balkonů K oknům nabízíme okenní doplňky: - parapetní desky, vnitřní parapety, venkovní parapety - vnitřní žaluzie - ...

Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - sáčky, tašky, pytle - balící papír, dárkové tašky a stuhy - plastové nádobí a kelímky - drogerie, úklidové prostředky - svíčky - elektro, osvětlení - zahradní potřeby - autopříslušenství a další.

Výroba resinových modelů letadel. Výroba na zakázku - dřevěný nábytek na míru, uzamykatelné vitríny a skříňky. Laserové řezání a gravírování do dřevěných materiálů, překližky, plastu, skla, zrcadel a kůže a pískování do skla.

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

Bytoservis Maloobchod, prodej: - nábytek - drátěný program - lamelové dveře - soustružené garnýže - bytové doplňky. Komplexní vybavení interiéru na klíč. Rekonstrukce bytových jader.

Výroba, prodej produktů značky Pastille: - matrace - polštáře - podložky přikrývky.

Návrh, realizace, stavba: - krby, krby bez komínů - teplovodní, teplovzdušná, kachlová kamna. Maloobchod, prodej: - krbové vložky - krby, kamna.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

E-shop - reklamní textil - trička s celobarevným digitálním tiskem - foto polštářky.

Kovovýroba: - zábradlí, schodiště, mříže, ocelové konstrukce. Drobné zámečnické práce. Lisování. Ohraňování na CNC lisech-3m 180T 2m 100T Svařování-nerez, hliník.

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče -elektronika -výpočetní technika -mobilní telefony.

Prodej, e-shop: - holící sady, břitvy, štětky, pánská kosmetika - dárkové zboží - luxusní nože - multifunkční, kuchyňské nože - pera, propisky.

Ve firmě Dekflor, s.r.o. v Olomouci si vyberete originální bytové dekorace, doplňky a materiály, které využijete k aranžování. Navštivte naši kamennou prodejnu nebo také e-shop, kde si jistě vybere každý. Díky profesionálnímu týmu se u nás také můžete inspirovat spoustou aranžmánů a designových prvků. Velkoobchod, maloobchod, prodej, ...

Řezbářské a keramické kurzy. Zakázková výroba originálního nábytku.

Koupelnové studio Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Opravy servis domácích chladniček, mrazniček, ledniček, chladících zařízení většiny značek. Servis provádíme externě u zákazníka Olomouc, Prostějov, Přerov, Litovel, Uničov, Šternberk a okolí.

Truhlářství: - výroba dveří - eurookna - schodiště - nábytek - kuchyně na zakázku - vestavěné skříně. - pergoly, přístřešky, gar. stání. DEZI - provádění dezinfekce - dezinsekce a deratizace včetně plynování prostor a zásob.