FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost KLIMATIKA jknp s.r.o. se zaměřuje na předizolované potrubí a klimatizaci značek Airwell a Panasonic.

Zakázková výroba, montáže: - dveřní a vratová technika - posuvné a křídlové brány a dveře - garážová vrata. Dodávka, instalace: - elektromotory, pohony a ovladače značky Hörmann, Beninca, Trido - kovovýroba.

Velkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonstrukce, virtuální návrhy, stavební úpravy. Realizace koupelen. Laufen studio. Zaměřeno na luxusni vybavení koupelen a interiéru. Dovozce obkladů a dlažeb. Autorizovaný servis prodávaných značek. Prodej a realizace velkoformátových obkladů a dlažeb.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, ...

Elektro Olomouc je dodavatel osvětlení, elektrických topných systému a elektroinstalací.

Společnost Guardi CZ - Radek Holusek se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž bezúdržbových hliníkových plotů, bran, balkonů, přístřešků i terasových profilů. Působíme v rámci celé České republiky. Výroba, dodávka, montáž: - hliníkové, drátěné, mřížové ploty - hliníkové balkony - hliníkové branky, posuvné a křídlové brány - hliníkové ...

Radek Neduchal je jednatelem společnosti Š+N MIRADE, jejíž hlavní činností je výroba pantových a posuvných dveří (posuvek), které je možné zakoupit prostřednictvím našeho e-shopu. Dveře dodáváme nejen po celém území České republiky, ale i na Slovensko. Mimo jiné se zabýváme zakázkovou výrobou nábytku, jako jsou kuchyňské linky či vestavěné skříně ...

Truhlářské práce Výroba - kuchyně nábytek Výroba - vybavení kanceláří Výroba - nábytek - vybavení interiérů - kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - předsíňové stěny - vybavení kanceláří Výroba - interierové dveře - obložkové zárubně

Společnost na svém e-shopu prodává velkou škálu nábytku, od čalouněného přes dřevěný, rustikálního stylu dle nejnovějších trendů. Zákazník si může vybrat z mnoha typů potahových tkanin.

Prodejna USNU nové spaní s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na dodávku matracových systémů nejvyšší kvality a postelí z masivu či lamina LTD. Prodává noční stolky, skříně a komody. Zákazníci zde najdou i nábytek pro děti. Prodej dárkových poukazů na nákup libovolného zboží.

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie, sítě, parapety.

Společnost K&K design, s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž stínící techniky.

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Společnost SacerGape s.r.o. provozuje e-shop: - káva Café Gape - káva Cascara - horká čokoláda - příslušenství na přípravu kávy - mlýnky, moka konvičky aj. - kávovary - čistící přípravky Pražírna Café Gape na Svolinského 18/75 v Olomouci.

Michael Zdařil se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva a kovu.

Maloobchod: - obklady, dlažby, sanitární keramika, vany, záchody, baterie, umyvadla. Koupelnové studio.

Prodej, e-shop: - originální sedací nábytek - závěsná houpací křesla - dětské sedací pytle, vaky - sedací pytle pro dospělé - taburetky.

Sakypaky s.r.o. se zaměřuje na výrobu, prodej a půjčování sedacích vaků a pytlů.

Internetový obchod se zbožím na zahradu i do domácnosti. Zákazníci mohou objednávat venkovní dlažbu, pletiva a sítě, pomůcky pro psy, krmítka pro ptactvo, respirátory, úklidové rukavice, dezinfekční prostředky, vybavení do dílny apod.

MEKRSERVIS s.r.o. se zaměřuje na montáže interiérů, stěhování a zemní práce.

Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.

ROBET design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť a zábradlí, bran a oplocení, skleněných dveří, příček a stěn, pergol a mnoho dalšího.