FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - dětský nábytek - okna a dveře - komody a skříně - stoly a rohové lavice - schody a zábradlí.

Stolařské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - nábytek (komody, skříně, stoly, ...) Výroba - okna - dveře Výroba - schody - zábradlí

Truhlářství: - výroba nábytku - kuchyně - obývací stěny - schodiště - zábradlí.

Truhlářství: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - obývací pokoje - postele, ložnice - zahradní nábytek - pergoly - dětské pokoje - pracovny - vybavení interiérů prodejen, barů, restaurací - kancelářský nábytek.

Opravy a servis oken Olomouc Vám poskytne: - zabezpečení oken - bezpečnostní okna a dveře - příslušenství - žaluzie, sítě Non-stop havarijní služba.

Truhlářské práce Výroba lamino, masiv, dýha - nábytek na zakázku - sériový a atypický nábytek

Stolařství, zakázková výroba nábytku: - interiéry - kuchyňské linky - selský nábytek - schodiště, podlahy - kancelářský nábytek - dveře všeho druhu - pergoly, podhledy. Řezbářství.

E-shop: - kapsle Dolce Gusto, Tassimo - SodaStream - zahradní nábytek - bazény - skládací postele - dům a zahrada - káva a čaj - potraviny - hračky.

Jiří Zatloukal se zaměřuje na výrobu nábytku, kuchyní, vestavěných skříní a na truhlářské práce.

Prodej, maloobchod: -nábytek: -kuchyně -jídelny -sektorové ložnice -skříně -obývací sektorové programy.

Prodej, montáž: - žaluzie horizontální a vertikální - sítě, síťové dveře - venkovní žaluzie a rolety - garážová vrata - markýzy.

Dodávkou, montáží a také servisem rekuperačních jednotek, kompletů a teplovzdušných solárních kolektorů se zabývá společnost Miloslav Sedlák. V našem sortimentu naleznete rekuperace Meltem, decentrální, centrální a teplovzdušné solární kolektory. Naše, především decentrální jednotky lze použít prakticky všude, je však důležité zvolit vhodnou ...

Velkoobchod, maloobchod: Svítidla: - svítidla pro byt, dům, zahradu, kanceláře, obchody, hotely, sportovní a průmyslové objekty. Světelné studio: - poradenství, světelné projekty a návrhy, služby světelného architekta, montáž.

Prodejna zemědělských potřeb. U nás najdete vše, co potřebujete pro údržbu své zahrady, svého pozemku. Včetně semen květin a zeleniny. V naší prodejně naleznete zahradnické potřeby, pytle, plachty, fólie, ochranné pomůcky, ale i drogistické zboží. Prodejna obsahuje i železářství. Prodáváme ručí elektrické nástroje. Také máme pletiva z ...

Truhlářství Hlaváč s.r.o. se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, obývacích stěn a dalšího nábytku a vybavení interiérů na míru.

Opravy: - elektrické domácí spotřebiče - elektrické nářadí - bytové zařízení.

Výroba, prodej, montáže: -automatické dveřní a vratové systémy: -dveře -vjezdové brány -turnikety -vrata - garážová, průmyslová, hangárová -automatické pohony. Internetový obchod, eshop, prodej: -LED osvětlení, světla.

Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - obývací stěny - vestavěné skříně - dětské pokoje - kanceláře.

Společnost KKS-MS s.r.o. nabízí široký sortiment krbových kamen, kachlových kamen, krbových vložek, krbů a sporáků. Prodej, e-shop: - krbová kamna THORMA, ABX, PRITY, HAAS-SOHN - krbová kamna s výměníkem - kachlová kamna - kachlová kamna s výměníkem - litinové kamna - krbové vložky - krbové vložky s výměníkem - kuchyňské ...

Dodávka: - průmyslové utěrky - pracovní židle - papírové ručníky, tekuté mýdlo, dezinfekce na ruce - jednorázové rukavice, obleky - vybavení pro čisté prostory- utěrky, rukavice, roušky, čepice

Opravy, montáž: - elektromontáže - elektroinstalace - osvětlení interiérů.

Výroba a dodávka samonosných bran i větších rozměrů: - samonosné, teleskopické, dvoukřídlé, skládací brány - vstupní branky, plotové dílce - automatické závory - garážová vrata - předokenní rolety - svařované panely 3D a 2D. Dodáváme pohony i na Vaše stávající brány.

Vyberte si dětské postele pro vaše ratolesti z nejkvalitnějších materiálů pro maximální komfort a bezpečnost. Do dětského pokojíčku u nás pořídíte také dětský nábytek, doplňky a lůžkoviny. Maloobchod, prodej: - dětské postele - dětský nábytek - lůžkoviny. Dopřejte Vašim dětem dobrou noc a krásné sny.

Pan Josef Látal poskytuje svým zákazníkům služby v oboru elektroinstalace. Do mého portfolia pracovních činností patří elektroinstalace, elektromontáže, zapojení elektrických spotřebičů, revize rozvodů elektřiny, instalace osvětlení, montáže hromosvodů, případě zapojení i demontáže elektrických zásuvek. Dále se zaměřuji na montáž a servis ...