FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - zimní zahrady - nerezová zábradlí - garážová vrata - brány dvoukřídlové a pojezdové.

Distribuce: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefony - čtečky karet - školní tabule - interaktivní systémy - školní pomůcky - příslušenství.

Realizace designových interiérů: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizace koupelny, wellness - 3D vizualizace - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - římské rolety - tapety - sedací soupravy.

Výroba a prodej: - sklápěcí postele a jejich mechanismy - výsuvné postele a jejich mechanismy - lamelové rošty - zdravotní matrace - polohovací rošty - sklopné postele a mechanismy - jednolůžka - dvoulůžka.

Naše firma Kovovýroba Konečný s.r.o. se zabývá zámečnictvím, výrobou a montáží různých schodišť, bran, plotů, teras, zábradlí, zimních zahrad a další. Na trhu působíme již od roku 2002 a za tuto dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností a spokojených klientů. Výroba, montáž: - schodiště - brány - ploty (drátěné a kombinace dřevo a kov) - ...

Specializujeme se na výrobu a prodej hliníkového oplocení a dekoračního venkovního osvětlení. Nabízíme hliníkové ploty, oplocení nebo pouze plotová pole s moderními motivy a spolehlivým provedením.

Výroba, prodej, e-shop: - firemní oblečení - uniformy, školní uniformy - ručníky

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Český výrobce společnost Kaspo vyrábí kojenecký textil a doplňky pro miminka a děti. Dílnu i kamennou prodejnu, kde najdete široký výběr rychlozavinovaček, prostěradel i povlečení do postýlek a kočárků, dupaček, oblečky ke křtu nalezete v Prostějově.

Prodej: -obklady a dlažby -vodovodní baterie -vany a masážní systémy -sprchové kouty a boxy -sanitární keramika. Realizace koupelen: -koupelny na klíč -novostavby koupelen -3D návrhy zdarma.

Výroba, montáže, instalace, dodání garážových vrat a plastových oken. Naším hlavním dodavatelem je firma LOMAX.

Prodej, montáž, výměna: -plastová okna a dveře -dřevěná okna a dveře -hliníková okna a dveře -vstupní a interiérové dveře -garážova vrata Horman -klimatizace PANASONIC.

Kamenná prodejna a internetový obchod s bytovým a kancelářským nábytkem.

Společnost Bratři Wilhelmové – TOPAS, spol. s r.o. je jediným výrobcem a dodavatelem drátěných dopravních pásů a pletiv v České Republice.Pásy vyrábíme z nízkouhlíkových, uhlíkových, korozivzdorných a žáruvzdorných drátů a jsou vhodné pro všechna průmyslová odvětví. Sídlíme ve městě Prostějov na adrese Mlýnská 968/14. Konstrukce, výroba, ...

Dodáváme kompletní výplně otvorů do interiéru i exteriéru jak plastových tak hliníkových, veškerou stínící techniku a doplňky k oknům.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - nábytek na míru

Kuchyňské studio: - návrh, výroba, realizace - kuchyňské linky a nábytek na zakázku.

Ing. Marie Kudlíková provozuje obchůdek jako za starých časů. U nás najdete poklady za rozumné - často smluvní - ceny.Převažují použité i nové dámské oděvy, ale přibudou i doplňky do domácnosti a jiné vintage poklady. The And je o nových začátcích, kde se vše točí okolo zužitkování nevyužitých materiálů estetickým způsobem.

Výroba, montáž: - plastová okna - plastové dveře - zimní zahrady. Prodej doplňků: - žaluzie - parapety - rolety - sítě proti hmyzu.

Výroba: - garážová vrata, sekční, výklopná, rolovací - vjezdové brány, posuvné, křídlové s pohony - plotové dílce, zámečnické výrobky - ocelové konstrukce, haly.

Odstraňování grafiti z budov, značek, veřejných prostor. Antigrafiti servis. Úklidové služby. Finanční služby. Montáž: - žaluzie - stínící technika.