FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Truhlářské práce - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - zahradní domky - pergoly. Zakázková výroba - nábytek - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - zahradní nábytek - posuvné dveře - koupelny.

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

Prodej, servis a montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie - parapety.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna z profilů SALAMANDER - plastové dveře-vchodové, balkonové - zimní zahrady - Eurookna. Prodej, montáž: - žaluzie - parapety - rolety - sítě proti hmyzu.

Prodej, e-shop: - krbová kamna - kachlová kamna - krbová kamna na pelety - krbové vložky - litinové, ocelové, kazetové a monobloky, bio krby - elektrické krby - elektrické krby (mimo Oxford) jsou vybaveny dálkovým ovládáním - sporáky na tuhá paliva - teplovodní kamna - teplovodní kachlová kamna - teplovodní kamna na pelety ...

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba ...

Maloobchod: - spotřební elektronika - audio, domácí kino, digitální fotoaparáty - video - satelity - televize.

Výroba, montáž: - eurookna - vchodové dveře - prosklené stěny - zimní zahrady. Prodej doplňků k eurooknům: - vnitřní a venkovní parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Prodej, e-shop: - originální sedací nábytek - závěsná houpací křesla - dětské sedací pytle, vaky - sedací pytle pro dospělé - taburetky.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Výroba, prodej, montáž: - drátěné pletivo. Sortiment: - pletivo pozinkované - pletivo plastikované - pletivo uzlové - lesnické - pletivo šestihranné - pletivo žebérkové - svařované sítě. Prodej: - dráty - napínáky - sloupky.

Prodejní galerie výtvarného umění spojená s klubovou činností.

Prodej domácích elektrospotřebičů. Naše společnost vznikla v roce 1943 a na trhu působíme v České republice více jak 70 let. Pro Vaši domácnost v našem sortimentu naleznete: - sáčkové, bezsáčkové, víceúčelové vysavače typu ruční a tyčové. K vysavačům nabízíme hubice, kartáče, nástavce a turbokartáče mnoha typů a sáčky. - žehličky ...

Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek -koberce -žaluzie. Realizace: -vybavení veškerých interiérů -kuchyně.

Truhlářství. Výroba a montáž nábytku: -kuchyně -ložnice -předsíně -obývací stěny -dětské a studentské pokoje -vestavěné skříně Hotely Penziony Kanceláře Školy

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba a opravy čalounických výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba ...

Realizace - solární systémy. Topenářské práce. Dodávka - centrální vysavače HUSKY, DUOVAC Rekonstrukce - koupelny. Instalatérské práce stavební a dokončovací práce.

Prodej a montáž vzduchotechnického a klimatizačního zařízení. Větrání bazénů a wellness.

Prodej: - osvětlení - led osvětlení - žárovky - svítidla.

Zámečnictví. Kovovýroba z oceli a nařezu: - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - brány, vrata, ploty - gastro nábytek - nerez kontejnery - polykarbonátové přístřešky. Provozovna: Čelechovice na Hané (bývalé ZD).

Projekce a poradenství v oblasti technického zařízení budov: - vzduchotechnika - ústřední vytápění - klimatizace - plynoinstalace - zdravotně technická instalace.

Výroba: -nábytek -schodiště.