FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej, e-shop: - krby - kotle - požární technika - radiátory - centrální vysavače - vodárny - čerpadla - kanalizace.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -doplňky -interiéry restaurací -renovace dvířek a pracovních desek kuchyňských linek.

Truhlářství: - nábytek - dveře - schodiště - kuchyňské linky - ložnice.

Truhlářství: - kuchyně a nábytek na míru.

Zakázková výroba: - pletené pletivo jakýchkoliv rozměrů.

Truhlářství: - nábytek na míru - interiérové dveře - dřevěná schodiště - výroba atypických prvků - doprava a montáž na místo zákazníka.

Truhlářství: - kuchyňské linky - obývákové stěny - plovoucí podlahy - postele - pergoly - plovoucí podlahy - schodiště - zábradlí - interiérové a exteriérové dveře.

Prodej, montáž: - plastové okna, dveře - podlahy - stínící technika. Malířské, natěačské práce.

Kusová a seriová výroba: - z nerezu, hliníku, mosazi a oceli - nerezové, skleněné či hliníkové zábradlí a schodišťe, zhotovíme brány, ploty, dveře, mříže, bytové doplňky, madla, atd.

Oprava: - chladící zařízení - mrazící zařízení - klimatizace - autoklimatizace (plnění, čištění) - montáž klimatizace - záruční a pozáruční servis lednic a mražáků.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku.

Stolařství. Výroba: - dveře - vrata - schody - obložení.

Koupelnové studio. Prodej: -obklady, dlažby -sanitární keramika -vodovodní baterie -stavební chemie -španělský koupelnový nábytek -podlahové krytiny. sídlo:Brno

Zámečnická výroba: - vstupní portály - okna - vrata - zábradlí - schodiště - tažné zařízení.

Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba, montáže, instalace, servis: - sekční vrata - rolovací garážová vrata - posuvná vrata - plastová okna - dveře a doplňky.

Autorizovaný servis PHILIPS: -elektronika -elektrospotřebiče -záruční a pozáruční servis.

Výroba: - duroplastová WC sedátka s hydraulickým pomalým uzavíráním v široké škále barev a typů. Prodej: - koupelnové chromované doplňky (mýdlenky, držáky na ručníky, držáky WC papíru, WC kartáče, poličky).

Stolařství. Vzorková prodejna: - dveře - nábytek - obklady.

Maloobchod, velkoobchod: - krby - koupelny - nářadí - vodo - topo - plyn - příslušenství.

Prodej, montáž OKNA: -plastová okna -hliníková okna -Eurokna VSTUPNÍ DVEŘE: -plastové dveře -hliníkové dveře -dřevěné dveře GARÁŽOVÁ VRATA: -sekční (kompletní realizace) STÍNÍCÍ TECHNIKA: -žaluzie -předokenní rolety -sítě proti hmyzu DOPLŇKY: -parapety Výstavba a rekonstrukce rodinných domů Rekonstrukce ...

Architektonický návrh interiéru včetně projekce. Dodávka kompletních interiérů: - nábytek - koberce - osvětlení - sádrokartony - plovoucí podlahy - sedací nábytek.

Výroba - nábytkové kolíky

Výroba - vrata z masivu Truhlářstvípráce na zakázku Výroba - kuchyňské linky Výroba - dveře z masivu

Výroba a prodej - vánoční ozdoby Prodej - ručně tkané koberečky Výroba - ozdobné prostírání Výroba a prodej - kraslicevýuka pletení ze slámy ve školách na různých akcích Výroba a prodej - pletené výrobky ze slámy - betlémy