FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Dětský eshop LUNAMI: - luxusní dekorace - samolepící bordury - samolepící dekorace na zeď - nástěnné dekorace - nástěnné obrázky - samolepící dekorace a tapety - luxusní maxi samolepky.

Práce: - plynoinstalace - topenářství - vodoinstalace. Prodej: - sanitární keramika - koupelnové vybavení - kotle - hliníková otopná tělesa. Prodej: - sanitární technika - koupelnové vybavení a nábytek.

Maloobchod, prodej, e-shop: - spotřební elektronika - domácí spotřebiče elektro - svítidla - náhradní díly elektrospotřebičů.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis, poradenství: - klimatizace - vzduchové clony - odvlhčovače - měřící a regulační technika - infračervené halogenové zářiče - tepelné čerpadla - ohřívače užitkové vody.

Stolařství a truhlářství Unzeitig se sídlem v Šumperku se zabývá výrobou nábytku pro soukromé i komerční interiéry. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu vestavěného i samostatně stojícího nábytku. Vyrábíme z masivních tuzemských dřevin, dýhovaných i laminovaných desek, v kombinaci s kovem i sklem. Zakázková výroba nábytku: - kuchyně a vestavěné ...

Dodávka, prodej, montáž: - chladící a klimatizační zařízení.

Matrace MATEX - spánkové studio Prodej: - matrace - postele - lamelové rošty - anatomické polštáře - přikrývky - ložní program. - pouze české výrobky Prodáváme značky: Tropico, Curem, DPV, Klinmam, Áčko, Ahorn, Mireal, Montero Těšíme se na Vaší návštěvu :-)

Prodej: - jízdní kola - elektro - TV, pračky, ledničky, mrazáky, myčky, sporáky - krbová kamna - krbové vložky - koupelnový nábytek - ohřívače vody - RC modely - domácí potřeby - drogerie - školní potřeby - hračky - barvy, laky.

AA interiér se zabývá prodejem a montáží interiérových dveří, kování, stavebních pouzder a plovoucích nebo vinylových podlah. Naší prioritou je individuální přístup ke každému zákazníkovi a prodej kvalitních výrobků s důrazem na zdraví a životní prostředí. Prodej a montáž: - dveře, zárubně, kování - stavební pozdra - podlahové krytiny - ...

Žaluzie Žars Montáž: - venkovní rolety, sítě do oken, těsnění oken, zástěny, okenní folie, čalounění dveří, textilní roletky, garážová vrata.

Opravy a prodej elektro. Maloobchod: -automatické pračky -klasické pračky -sporáky -bojlery -chladničky -pračky. Opravy: -pračky -elektrospotřebiče.

Pobočka. Prodejní a konzultační středisko. Prodej, montáž, odborné poradenství: - plastová okna - plastové dveře - příslušenství k plastovým oknům: - parapet - interiérové žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu. Sídlo firmy: - Polská 4, Česká Ves.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace do bytů, kanceláří, ordinací, obchodů, výrobních hal atd. - klimatizace s tepelným čerpadlem.

Výroba, distribuce: - okna: - hliníková, plastová, dřevěná garážová vrata a ploty Prodej: - vstupní a interiérové dveře - venkovní rolety - parapety. Prodej ekopaliv: - dřevěné brikety - peletky - palivové dříví - dřevěné uhlí. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na ulici Zemědělská 3 v Šumperku.

Dodávky a montáže vzduchotechniky tepelných izolací včetně zámečnické výroby po celé ČR

Výroba: - elektronické transformátory LED a Halogen, Termík-x úspora energie, světla na noty.

Výroba automatické regulace hoření pro krby a kamna a komplexního teplovodního vytápění RD. Velkoobchod kamnářských materiálů. Stavba krbů a kamen.

Prodej, e-shop: - kuchyňské spotřebiče - kotle - topení - umyvadla - vany - WC.

Prodej: - kotle, radiátory, krbová kamna, vybavení koupelen. Montáže: - ústřední topení, vodoinstalace, plynoinstalace - elektrické bidety - biokrby.

Výroba, prodej: - vnitřní a venkovní parapetní desky - dveřní výplně. Prodej: - okenní sušáky na prádlo.

Výroba: -nábytek na zakázku. Stolařství, stolař.

Zakázková výroba v oboru truhlářství. Výroba z masivu: - schodiště, zábradlí - kuchyňské linky, pracovní desky - koupelnový nábytek - skříňky, poličky - skříně - vestavěné i solitéry - postele - jedno i dvojlůžkové, patrové, zvýšené - stoly - jídelní, psací, konferenční, televizní - dveře - vnitřní, venkovní, posuvné - zahradní ...

Výroba z plastů, realizace: - bazény, bazénové zastřešení - jímky, septiky (dle zákazníka různé typy a velikosti) - vodoměrné šachty - sudy, kádě, samonosné nádrže - volně stojící nádrže - potrubí z PP, PVC, PE - odsávání z PP, PVC, PE - vzduchotechnika - filtrační technologie pro bazény, koupaliště (plastové, foliové, nerezové) ...

Výroba dřevařských strojů a technologií. Rekonstrukce a mechanizace dřevařských provozů. Zpracování dřevního odpadu. Zakázková strojní výroba: - vzduchotechnika - VZT potrubí - rotační podavače.

Prodej: - kompletního sortimentu pletiv a plotů - drátěné, průmyslové, chovatelské, lesnické ploty. Provádíme odbornou montáž a realizaci oplocení na klíč včetně stavebních úprav - pozinkované a hliníkové samonosné posuvné brány, křídlové brány a branky. Vyrábíme a montujeme sekční, průmyslové a rolovací vrata i kované, ocelové, dřevěné a ...