FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost Dřevotvar Bystré, spol. s.r.o. zajišťuje výrobu: -nábytek do obývacích pokojů -interiéry -dřevěné zárubně -kuchyňská a koupelnová nábytková dvířka -obkladačky, atypické dílce. Provádí: -frézování tvarových dílců na CNC horní frézce.

Vyroba: -nábytek do obývacích pokojů -interiéry -dřevěné zárubně -kuchyňská a koupelnová nábytková dvířka -obkladačky, atypické dílce. Provádí: -frézování tvarových dílců na CNC horní frézce.

Elhart s.r.o. je společnost zaměřená na automatizaci průmyslových procesů, nabízející komponenty pro OEM výrobce, HVAC systémy a další.

Holdekor s.r.o. se zaměřuje na prodej produktů od keramických váz po plyšové skřítky, ideální pro zkrášlení domu, zahrady či balkónu.

Nože od řezníka s.r.o. provozuje e-shop, ve kterém je široký sortiment nožů a řeznických potřeb pro profesionální i domácí použití.

AIRTEN s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

Lurias s.r.o. se zaměřuje na výrobu komerčních a bytových interiérů na zakázku.

ZEBRA Q s.r.o. se zaměřuje na montáž žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu do oken a dveří.

LUKATES Klima s.r.o. se zaměřuje na dodávku klimatizací pro rodinné domy, byty i komerční prostory a na tepelná čerpadla.

Transform a.s. Lázně Bohdaneč se zabývá zpracováním - recyklací plastových odpadů z komunálních a průmyslových zdrojů již od roku 1992. Jedná se o závod na efektivní využití odpadů, které dříve končily bez užitku na skládkách. Hlavním stěžejním materiálem je TRAPLAST. Nabízíme vyvýšené záhony, kompostéry, plastové lavičky, plastové plotové ...

Petr Šebek se zaměřuje na montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel.

Vlastimil Češka zajišťuje výrobu nábytku z masivu na zakázku - stoly, židle, nábytek do ložnice včetně nábytku do zámku.

Ondřej Mokrý se zaměřuje na realizaci venkovních a vnitřních krbů, kachlových kamen, sporáků a zahradních kuchyní.

Truhlářství Mrštík s.r.o. se zaměřuje na zakázkové truhlářství, výrobu dveří, nábytku, schodišť, kuchyní a bytových doplňků.

Partner SIKO koupelny - obklady - dlažby - vany, sprchové kouty, vodovodní baterie - sanitární keramika - potřeby pro topenáře a instalatéry - provádíme montáže vody a topení - rekonstrukce koupelen na klíč

Truhlářská výroba na zakázku - vestavěné skříně - kuchyně - lékařský a školní nábytek - vestavěné skříně - nábytek

Prodej, servis: -elektrospotřebiče -videa, magnetofony, CD-přehrávače -elektronika -televize -svítidla Komponenty pro televizní, video a audio rozvody. Pronájem, půjčování-televize. Montáž: -satelitní rozvody. Půjčovna plošin.

Společnost RAVENI s.r.o. jako výrobce dodává školní nábytek.

Zakázková a malosériová výroba nábytku. Truhlářům, výrobcům nábytku nabízíme výrobu nábytkových dílců, formátování na CNC velkoplošné pile PANHANS, olepovaní transparentním a bílým EVA lepidlem na stroji HOMAG BRANDT a CNC obrábění dílců na portálovém stroji WEEKE.

Firma Mias OC je jednou z předních českých firem v oblasti výroby a dodávky kancelářského a komerčního nábytku v České republice i v zahraničí. Svým zákazníkům nabízí vlastní řešení interiérů, která jsou kvalitní, originální a funkční. Součástí nabízených služeb je také poradenství, včetně osobní konzulatace a návrhu interiéru. Dále nabízí ...

Velkoobchod - kuchyňské potřeby - potřeby pro domácnost, zahradu a dílnu Zásilkový obchod - e-shop Prodejna: Smetanovo nám. 132 Litomyšl 570 01 Tel.: 602 221 545 Smetanovo nám. 97 Litomyšl 570 01 Tel: 720 742 313

Komplexní reklamní služby, servis, výroba: POP -světelné reklamy -informační systémy -samolepky -reklamní stojany -reklamní a dárkové předměty. Design - od zpracování návrhu až po jeho realizaci Interiéry -výroba a realizace atypických interiérů Kancelářský nábytek -kompletní vybavení kancelářských ...

Výroba a realizace Výroba nábytku a interiérů na zakázku - interiéry kanceláře, banky, pojišťovny, spořitelny, hotely, kluby, byty, domy