FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
Naše společnost se specializuje na opravy a servisní práce výměníkových stanic tepla a dále provádí chemické čištění pájených deskových výměníků tepla a mechanické čištění šroubovaných deskových výměníků. Dále provádíme opravy stávajících i instalaci nových horkovodních a teplovodních rozvodů včetně instalace nových výměníkových stanic.
ALFA-OMEGA technology s.r.o. - výměníkové stanice tepla
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej, montáž - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - žaluzie a rolety - interiérové stínění - sítě proti hmyzu - sekční a výklopná garážová vrata.

Prodej: - nábytek - postele, noční stolky - úložné prostory - komody, skříně - obývací stěny, televizní a konferenční stolky - sedací soupravy, křesla - židle, kuchyšké stoly. Prodejna: Hlávkova 354 Přeštice 334 01

Zámečnictví, kovovýroba Výroba: - vrata - brány - ploty - zábradlí - mříže.

Truhlářství Jiří Mach Nabídka sortimentu: - nábytek do interiérů a exteriérů - schodiště - schody - pergoly - altány - zábradlí - balkony - ploty - vrata - přístřešky - zahradní domky - sauny - doplňky ze dřeva.

Výroba: -rolovací vrata, rolovací mříže, jejich podskupiny a komponenty -nůžkové shrnovací mříže III.bezp.tř., pevné mříže -kovové okenicové žaluzie -vjezdové brány, kovová oplocení, schodiště, zábradlí, výkladce -zakázková kovovýroba -lehké ocelové konstrukce, střední technologické celky, kompletace výrobků. Strojírenská ...

Společnosti KIWE je oficiální dovozce kuchyňského nádobí značky STEIN do České republiky.

Internetový prodej, e-shop: - plastové, dřevěné a pletivové ploty - terasové dlaždice, terasová prkna - hranoly - příslušenství - zahradní nábytek.

Bazar: -nábytek. -bytové doplňky. -sportovní vybavení. -elektronika.

Tomáš Suttý prodává: - okenní technika - stínící technika - garážová vrata - sítě proti hmyzu.

Společnost se zabývá výrobou a velkoobchodním prodejem dřevěných zahradních a bytových dekorací. Výroba a velkoobchod: - dřevěné zahradní dekorace - dřevěné bytové dekorace.

Kamnářství - stavba kachlové kamna a sporáky na dřevo, krby - montáž, údržba, revize a opravy topidel.

Truhlářství. Výroba a montáž - vestavné skříně - dřevěné podlahy - nábytek na míru. Provozovna, truhlářská výroba Kpt. Jaroše 383 332 02 Starý Plzenec

Prodej: - designový nábytek - sedací soupravy - obývací pokoje - bytové doplňky - retro nábytek

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - vchodové a interiové dveře Provozovna: Jiráskova třída

Činnost: - pokládka zámkové dlažby - výstavba základové desky - výstavba zděných plotů, oplocení.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek.

Výroba - podlahové konvektory - koupelnové žlaby - designové koupelnové radiátory - podlahové mřížky.

Prodej nábytku - sedací nábytek - ložnice, postele - kuchyně.

E-shop - kancelářský nábytek - ložnice - knihovny - kuchyně - sedací nábytek - dětský nábytek - zahradní nábytek - bytové doplňky. Pronájem skákacích hradů.

Zakázkové truhlářství, výroba: - skříně - kuchyně - kancelářský nábytek

Truhlářství: - výroba dřevěného nábytku - povrchová úprava přírodním voskem

Prodej, e-shop: - elektronika - plážová parea a šaty - LED pásky - pásky - dekorace - zahradní hadice

Práce: - elektroinstalatérské - elektrorevize - výstavba veřejného osvětlení.

Kamnářství, výstavba: - všech druhů krbů, kamen a sporáků - pece na pizzu a na chleba - komíny Prodej: - krbové a kamnové vložky