FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Martin Řezníček se zaměřuje na zámečnické práce, výrobu bran, branek, vrat a zábradlí.

Ondřej Adam Pokorný se zaměřuje na ozvučení a osvětlení různých společenských akcí.

Pavla Votavová se zaměřuje na prodej bytového a hotelového textilu.

-Montáž nábytku Truhlářství, podlahářství

Petr Šíša se zaměřuje na zednické a obkladačské práce a stavbu krbů.

Kovovýroba. Výroba, montáž: - dopravníky, rámy strojů, kapoty - plošiny - stavebního zámečnictví, ocelové konstrukce, zábradlí, brány, lávky, mostové dílce a další konstrukce. Dále disponujeme vybavením pro obrábění kovů. Práce: - povrchová úprava - žárové zinkování, galvanické zinkování, úpravy práškovou barvou (komaxit) či ...

Společnost Jiří Trnka se zabývá tesařskými pracemi. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v oblasti výroby a montáže teras, pergol, plotů, oplocení a zahradních domků. Veškeré naše výrobky jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, které je odolné proti povětrnostním vlivům a škůdcům. Terasy a pergoly jsou ideální pro relaxaci a odpočinek na ...

Libor Zacha se zaměřuje na výrobu nábytku, truhlářské práce a na prodej řeziva.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Martin Kunst se zaměřuje na opravy a montáže plynových spotřebičů.

Maloobchod, prodej: -nábytek, -textil -květiny -papír, hračky, drogerie.

Prodej, oprava, servis: -domácí chlazení, chladničky (ledničky), mrazničky (mrazáky) -průmyslové chlazení -klimatizace, klimatizační zařízení obchodů, kanceláří, bytů, automobilů -vybavení obchodů a restaurací chladicí vitríny, obkládací a mrazicí boxy, gastrotechnika.

Oprava, servis: -televize -radia -magnetofony -gramofony Prodej: -televize -pračky -ledničky(chladničky).

Truhlářství, podlahářství

Výroba - čalouněný nábytek

Dodávka a montáž - stínící technika Dodávka a montáž - dřevohliníkové, dřevěné, plashliníková a plastová okna, dveře

Prodej, e-shop, servis, montáž: -chladničky -pečící trouby varné desky -odsavače par -mikrovlné trouby -myčky nádobí -mrazničky, pračky -sporáky -malé elektro -autorizovaný servis značek AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, GORENJE, FAGOR, ASPES, PRIVILEG, ARDO, KORYNA.

Výroba, prodej, oprava: -čalounická -matrace vyrobené bez použití lepidel pružinová, polyuretanová, polyuretanová, sendvičová, latexová -čalouněný nábytek -sedací soupravy -postele dvoulůžka, jednolůžka, patrové -noční stolky, úložné prostory -skříně, komody -botníky, věšáky a zrcadla, police.

Stěhování Malířské práce Montáž - nábytek Drobné práce v domácnosti - přípravné a dokončovací stavební práce Práce na zahradě

Výroba: -atypický nábytek na zakázku -kuchyňské linky včetně dodávky spotřebičů -obývací, dětské pokoje, vestavěné skříně -ložnice, schody, schodiště a jiné. Výroba, zpracování velkoplošných materiálů MDF, formátování, profilování. -vyrobíme na míru dle Vašich požadavků a představ.

Prodej: -sportovní poháry, trofeje, medaile, etue, sošky, figurky, plakety, talíře, věnce -kokardy, vlaječky a diplomy pro všechny sportovní, společenské, sběratelské, chovatelské, kulturní a další akce.

Výroba nábytku a kompletní realizace interiérů a exteriérů na klíč pro soukromé uživatele i komerční sektoru. Zajistíme výrobu, dopravu i montáž výrobků u zákazníka.

Výroba, montáž: -ocelové, kombinované schody, schodiště -zábradlí, brány, střešní světlíky -lehké ocelové konstrukce. -posuvné a křídlové brány, ocelové rošty Nabízíme schody exteriérové, žárově zinkované nebo schodiště interiérové kovové, nerezové, kombinované se dřevem.