Rolety, žaluzie a markýzy jsou stínící prvky, které zajišťují soukromí, chrání před nežádoucími paprsky, zkrášlují interiéry i exteriéry a brání únikům tepla. Venkovní i vnitřní žaluzie a rolety se dodávají na různé tvary oken. Možnost výběru z více barev.

ČERNÍK s.r.o. - stínící technika všeho druhu
Kvalitní stínící techniku od výrobce, společnosti Climax, dodá společnost ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Kvalitní stínění zachytí sluneční paprsky, tím reguluje nejen osvětlení v místnosti, ale i teplo a hluk. Najdete u nás jak venkovní žaluzie, předokenní rolety, markýzy a clony i vnitřní stínění. Máme stovky realizací a spokojených zákazníků, ...
ČERNÍK s.r.o. - stínící technika všeho druhu
Společnost OKNA-HARALD spol. s r.o. se zabývá výrobou a montáží dřevěných eurooken, kastlových oken, vchodových dveří, zimních zahrad, prosklených stěn včetně doplňků jako žaluzie, parapety a sítě proti hmyzu. Vyrábíme dřevěná eurookna, vchodové dveře, zimní zahrady, prosklené stěny a příslušenství. K našim výrobkům zajišťujeme kompletní servis ...

Výroba, prodej, servis, montáž: - vrata - vjezdové brány - předokenní žaluzie. Kovovýroba: - z bezúdržbového hliníkového systému - s povrchovou úpravou žárový zinek.

Česká společnost KVALITNÍ ZASTÍNĚNÍ s.r.o. se sídlem v Dubu nad Moravou u Olomouce se specializuje na dodávku a montáž kvalitní stínící techniky, jako jsou venkovní i vnitřní látkové či screenové rolety, vertikální a horizontální žaluzie, rolovací mříže i garážová vrata. Zpracujeme cenovou nabídku na dodání a montáž vybrané stínící techniky. ...

Prodej, montáž - stínící technika - interiérové i exteriérové žaluzie, rolety - japonské stěny - sítě proti hmyzu - rolovací mříže - garážová vrata.

Zaměřujeme se na montáž vnitřních žaluzií a sítí proti hmyzu na plastová okna. Působíme v Olomouci a okolí. Nově od roku 2021 působíme také v Brně a okolí.

Montáže: - stínící technika: - venkovní rolety, žaluzie - markýzy do exteriéru - interiérové rolety - sítě proti hmyzu - garážová vrata - sekční, rolovací.

Interiérové studio - dodávky a montáž dveří, zárubní, podlahovin - nábytek na míru - sedací nábytek, bytové doplňky - stínící technika.

Záře Výroba, montáž, opravy: žaluzie-horizontální, vertikální, venkovní. předokenní rolety, látkové roletky, roletky den a noc, plissé. sítě-okenní, dveřní, rolovací, posuvné markýzy, balkonové clony, screenové rolety, fasádní rolety. seřízení oken, výměna těsnění, frézované těsnění oken a dveří. opravy.

Otta interiéry Prodej, montáž: - žaluzie - látkové rolety - sítě proti hmyzu - plastové shrnovací dveře - čalounění dveří - silikonové těsnění.

Montáž a servis - garážová vrata Prodej a montáž - žaluzie Výroba - vertikální žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu Výroba - parapety

Výroba, prodej: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - hliníková okna, dveře - garážová vrata - střešní okna - venkovní rolety - markýzy.

Renovace dveří, zárubní. Výroba a montáž posuvných dveří jedno i více křídlých nebo do pouzdra JAP, skládacích lámacích dveří, plastových skládacích dveří. Prodej a montáž: - žaluzie a sítě proti hmyzu.

Dodávka, montáže: - vnitřní a venkovní žaluzie - vnitřní a venkovní rolety - stínící markýzy - garážová vrata - v Brně a dalších moravských okresech.

Výroba, prodej, montáž: - žaluzie - rolety - vrata sekční, rolovací, výklopná - opravy stínící techniky. - montáž zimních zahrad Prodej, montáž : - silikonové těsnění, frézované. Kavárna, cukrárna: - internet pro veřejnost.

Prodej, montáž, servis: - žaluzie - garážová vrata - rolety - PVC okna - markýzy - sítě proti hmyzu - okenní folie - záclonové kolejničky

V okno s.r.o. - výroba, montáž a servis plastových a hliníkových oken a dveří, včetně doplňků - žaluzie, parapety, sítě atd. Nabízíme široký výběr profilů s výbornými izolačními vlastnostmi. Poradenství a cenová nabídka zdarma. Jsme regionální rodinná firma, vyrábíme, montujeme a servisujeme již od roku 1998. Vyrábíme z německého profilu ...

Dodávka a montáž: - žaluzie, látkové roletky, sítě proti hmyzu, venkovní rolety a markýzy.

Prodej a montáž plastových, hliníkových oken a dveře značky Slovaktual včetně profesionální montáže. Prodej okenních doplňků: - žaluzie a rolety - parapety - sítě do oken - výplně dveří či skla

Prodej, montáž stínící techniky: - venkovní a vnitřní žaluzie - markýzy, rolety - sítě proti hmyzu - garážová vrata - plastová okna - Eurookna. Servis a čištění vertikálních žaluzií

Výroba, prodej, velkoobchod: - žaluzie venkovní, fasádní, horizontální - podomítkové kryty na žaluzie - hliníkové kryty na žaluzie.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Výroba, montáž: - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře - protipožární dveře - eurookna - interiérové dveře. Okna a dveře včetně příslušenství: - okenice - síťky proti hmyzu - parapety - žaluzie - clony - markýzy - bezpečnostní folie - další příslušenství Montáž, demontáž a zednické ...

Natěračské, malířské práce. Montáž - zastíňovací technika Úklidové práce. Podlahářské práce. Zednické práce.

Firma JKT Okna Olomouc, s.r.o. vám zajistí dodávku a montáž kvalitních bezpečnostních a protipožárních dveří značky Securido, které jsou vhodné nejen do bytu, ale také do kanceláře a paneláku. Nechte si poradit od odborníků z Olomouce a Prostějova jaké dveře budou ty nejvhodnější právě pro vás. Dveře Securido mají evropský certifikát, slouží ...

Prodej a montáž stínící techniky a garážových vrat. Žaluzie horizontální, vertikální, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu a doplňky Velux.