Rolety, žaluzie a markýzy jsou stínící prvky, které zajišťují soukromí, chrání před nežádoucími paprsky, zkrášlují interiéry i exteriéry a brání únikům tepla. Venkovní i vnitřní žaluzie a rolety se dodávají na různé tvary oken. Možnost výběru z více barev.

ČERNÍK s.r.o. - stínící technika všeho druhu
Kvalitní stínící techniku od výrobce, společnosti Climax, dodá společnost ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Kvalitní stínění zachytí sluneční paprsky, tím reguluje nejen osvětlení v místnosti, ale i teplo a hluk. Najdete u nás jak venkovní žaluzie, předokenní rolety, markýzy a clony i vnitřní stínění. Máme stovky realizací a spokojených zákazníků, ...
ČERNÍK s.r.o. - stínící technika všeho druhu
Dodávka, montáž, opravy - žaluzie - venkovní rolety - látkové rolety - vertikální látkové žaluzie - shrnovací dveře

Výroba, prodej a montáž: - plastová, dřevěná a hliníková okna - plastové a dřevěné vchodové i balkónové dveře - plastová a dřevěná střešní okna ROTO - parapety, žaluzie, vnitřní rolety.

Prodej nábytku (školní, kancelářský, předškolní a sociální). Prodej, montáž: - žaluzie, rolety - podlahy - garáže, vjezdové brány.

Prodej oken, dveří, předokenních rolet a zimních zahrad. Máme více poboček.

Lakýrnické práce Malířské práce Dodávka a montáž - žaluzie a rolety Montáž - sádrokartony

Montáž: - okna, dveře - žaluzie meziokenní, exteriérové, interiérové, vertikální - silikonové těsnění - okna a dveře - protihmyzové sitě.

Prodej a montáž: -plastové dveře -okna -žaluzie -garážová vrata -venkovních al. rolety -parapety. Zednické práce.

PLAŤTE ZA KVALITU A NIKOLI ZA REKLAMU! Nabízíme velice přijatelné ceny za naše služby i produkty. Kompletní servis - osobní konzultace u Vás doma nebo na stavbě, zaměření a vytvoření nabídky poptávaného produktu na míru dle Vašeho přání, dodání zboží ve smluveném termínu a jeho profesionální montáž, v neposlední řadě zajištěný rychlý servis ...

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - žaluzie - sítě proti hmyzu - garnyže - markýzy.

Plastová okna a dveře, parapety, rolety, garážová vrata, stínící technika.... Vše včetně kompletní montáže

Vyrábíme kvalitní plastová okna a vchodové dveře, hliníková okna a dveře a to i s protipožární odolností.Dodáváme eurookna, vnější a vnitřní parapety, vnitřní žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu, garážová vrata, zimní zahrady. Zaměření a cenová nabídka zdarma. Výroba, dodávka, montáž, likvidace, demontáž starých...

Prodej: - plastových oken a dveří - předokenní rolety - posuvné systémy - garážová vrata - interiérové dveře - zimní zahrady - příslušenství (parapety, kliky, žaluzie).

Zelená linka:800262737. Výroba, prodej, montáž: -předokenní rolety -garážová vrata -vjezdové brány -ploty -žaluzie -markýzy. Sídlo: Petrov.

Zelená linka:800262737. Výroba, prodej, montáž: -předokenní rolety -garážová vrata -vjezdové brány -ploty -žaluzie -markýzy. Sídlo: Petrov.

Výroba, montáž, servis: - garážová vrata - sekční vrata - vjezdové brány - markýzy: - pevné

Prodej: -okna a dveře, plastová a dřevěná -rolety plastové a hliníkové -garážová vrata -dveře interiérové -prodej nábytku a koberců -žaluzie interiérové a exteriérové.

- stavební práce - pokládka podlah - montáž žaluzií - hodinový manžel

Výroba, prodej, montáž: -plastové dveře -plastová okna PLUSTEC izolační dvojskla, těsnění EPDM -výlohy -zimní zahrady. Prodej, montáž: -sítě proti hmyzu -žaluzie -hliníkové venkovní parapety R.B.B.* -vnitřní parapety plastové, dřevotřískové -venkovní rolety plastové, hliníkové, nadokenní, předokenní -sklepní ...

Výroba, prodej, montáž: -žaluzie -venkovní předokenní rolety -rolovací bezpečnostní mříže -hliníková rolovací i sekční, výklopná garážová vrata -vjezdové brány včetně automatického zavírání -montované garáže -markýzy -sítě proti hmyzu -shrnovací dveře a stěny -plastové vanové zástěny, boxy -krbové náčiní.

Dodávky žaluzií, rolet, markýz, sítí proti hmyzu a látkových rolet. Nabízíme řešení na míru pro Vaše byty, domy, kanceláře a provozovny. Kompletní servis včetně zaměření a montáže. Široká nabídka barev a provedení. Výrobky až se čtyřletou zárukou.

- žaluzie - rolety - markýzy - vrata - mříže - sítě proti hmyzu - elektronivké zabezpečovací systémy -.zasklívání balkonů a lodžií - prosklené přístavby a altány

Prodej, montáž - garážová vrata Prodej, montáž - žaluzie interiérové, s řetízkovým ovládáním, vertikální, bamburové, venkovní - rolety textilní, bambusové, předokenní - sítě proti hmyzu Prodej, montáž - ramenové výsuvné markýzy - balkonové markýzy

Výroba plastových oken a dveří z profilového systému Gealan. Výroba a montáž: - plastová okna a dveře - zimní zahrady. Dodáváme příslušenství: - žaluzie - parapety - roletové systémy - sítě proti hmyzu - vnitřní dveře SAPELI - garážová vrata HŐRMANN.

Dodání, prodej, montáž a servis stínicí techniky, oken a interiérových dveří včetně venkovních i vnitřních parapetů a sítí proti hmyzu. Plastová okna nabízíme od českého výrobce z profilového sytému KBE. Nabízíme horizontální, vertikální a bambusové žaluzie, japonské posuvné stěny. - stínící technika - plastová okna a dveře - dveře včetně ...