Kované ploty či vrata mohou skvěle ochránit váš pozemek a navíc budou vypadat dobře. Vyberte si automatická či manuální vrata či umělecké i strojně vyráběné kovové ploty a zkrášlete svůj dům tradičním materiálem, který vám bude sloužit velmi dlouho.

Vchodové stříšky a přístřešky z tvrzeného skla, polykarbonátu
Vchodové stříšky a přístřešky z tvrzeného skla nebo polykarbonátu objednávejte na e-shopu andelcz. Nakoupíte zde vchodové stříšky pro zastřešení vchodů, balkónů nebo výloh. Vybrat si můžete vchodové stříšky z tvrzeného skla a nerezavějící oceli nebo pultové střížky z polykarbonátu. Rádi Vám také vyrobíme atypickou stříšku na zakázku
Vchodové stříšky a přístřešky z tvrzeného skla, polykarbonátu
Roman Mottl se zaměřuje na venkovní zahradnické práce, stavbu plotů, pergol a příjezdových cest.

Jan Vašek se zaměřuje na výrobu plotů, bran, branek, strojních součástí a na svařování.

Naše společnost vznikla v roce 2009. Na základě široké poptávky našich zákazníků za mnoho let zkušeností, jsme se v roce 2020 rozhodli spojit síly a společně zajistit kompletní nabídku služeb v oblasti Dřevostaveb. Od úprav pozemků a zahrad, přes obnovy a výstavby cest na Váš pozemek, až po zajištění vašeho majetku výstavbou plotu a výrobou ...

Jonáš Jan se zaměřuje na zámečnické práce, výrobu branek, vrat, plotů, zábradlí a přístřešků.

Naše firma má vysoké know-how a velké zkušenosti z 20-ti letého působení na trhu. Mezi naše výhody patří především návrh optimálního řešení dle požadovaných kritérií. Návrhy, dodávka, profesionální montáž, instalace, servis, prodej garážových vrat, závor a roletových systémů. Garážová vrata: - sekční vrata OLYMPS DOOR, TRIDO, KRUŽÍK, ...

Libor Klapka se zaměřuje na výrobu vrat, bran, plotů, mříží, přístřešků a montáž solárních panelů.

Prodej, montáž: - brány - vrata - předokenní rolety.

Špičková okna a dveře - prodáváme a montujeme plastová a hliníková okna, dřevěná eurookna, střešní okna, žaluzie, parapety, rolety, sítě proti hmyzu. Nabízíme i garážová vrata, vnitřní dveře a zárubně, zateplení fasád. Dřevěné střešní šindele na zakázku.

Výroba, prodej, montáž: - vrata, brány, dveře, okna. Zámečnictví. Zámečnické práce.

Výroba - kované brány Výroba - ploty a zábradlí Atypické zámečnické prácevýroba - kované brány, ploty a zábradlí

Společnost K&K design, s.r.o. se zaměřuje na stínící techniku, žaluzie a sítě proti hmyzu.

Výroba, montáž a prodej: - ocelové konstrukce-veškeré - kontejnery, palety, regály - vrata, lávky. Zámečnické práce. Hutní materiály - prodej. Bývalá KONSTRUKTIVA.

Výroba - sortiment kovářských a zámečnických produktů brány Výroba - sortiment kovářských a zámečnických produktů bytové doplňky Výroba - sortiment kovářských a zámečnických produktů (ploty, ...) Výroba - sortiment kovářských a zámečnických produktů (kované schránky, brány, ploty, bytové doplňky, ...)

Kovářství, výroba: - stavební a nábytkové kování - mříže, brány, oplocení - firemní štíty - zahradní nábytek

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Zámečnická výroba, zámečnictví: -výroba mříží -ploty, brány -mřížové dveře -nůžkové mříže -TETRA mříže -zakázková výroba.

Společnost Bratři Wilhelmové – TOPAS, spol. s r.o. je jediným výrobcem a dodavatelem drátěných dopravních pásů a pletiv v České Republice.Pásy vyrábíme z nízkouhlíkových, uhlíkových, korozivzdorných a žáruvzdorných drátů a jsou vhodné pro všechna průmyslová odvětví. Sídlíme ve městě Prostějov na adrese Mlýnská 968/14. Konstrukce, výroba, ...

Společnost ELKOV Jaroměř s.r.o. je firmou, která se zabývá kovovýrobou, zámečnictvím, svařováním, výrobou strojních součástí, konstrukcí nebo zastřešením bazénů. V našem programu naleznete přístřešky, brány, branky, ozubení, hliníkové a nerezové konstrukce a další výrobky. Zaměřujeme se také na výrobu strojů a zařízení na zakázku. Sídlíme na ...

Výroba, služby: - posuvné brány, křídlové brány, branky - pletiva a svařované panely - sloupky a vzpěry - zábradlí a mříže - kovoobrábění - povrchové úpravy - atypické interiérové a exteriérové prvky - garážová vrata - mechanické zábranné prostředky - vrtání děr mobilním zařízením.

Montáž, dodávka: - žaluzie hliníkové, vnitřní, venkovní, meziokenní, vertikální, textilní, dřevěné, střešní - isodesign na plastová okna a eurookna - rolety předokenní, interiérové - markýzy - garážová vrata - čalounění dveří - shrnovací dveře - sítě proti hmyzu - garnýže, záclonové tyče.

Dodávka, výroba, prodej, výstavba, montáž, oprava veškerého oplocení bran a branek dle požadavků zákazníka. Oplocení rodinných domů, domy, obytné objekty, pozemky, firmy, staveniště, sportoviště, školy, parky i riziková místa.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Práce, služby: -oplocení pozemků, ploty na klíč. Kovovýroba, výroba, prodej: -zámečnické výrobky: -plotové sloupky -brány -dveře. Prášková lakovna: - Zlín-Jaroslavice, Návrší. Tel.603 838 698

Společnost Žaluzie Renesun s.r.o. nabízí stínění, žaluzie, garážová vrata, rolety, sítě proti hmyzu.

Internetový obchod se zbožím na zahradu i do domácnosti. Zákazníci mohou objednávat venkovní dlažbu, pletiva a sítě, pomůcky pro psy, krmítka pro ptactvo, respirátory, úklidové rukavice, dezinfekční prostředky, vybavení do dílny apod.