Kované ploty či vrata mohou skvěle ochránit váš pozemek a navíc budou vypadat dobře. Vyberte si automatická či manuální vrata či umělecké i strojně vyráběné kovové ploty a zkrášlete svůj dům tradičním materiálem, který vám bude sloužit velmi dlouho.

Vchodové stříšky a přístřešky z tvrzeného skla, polykarbonátu
Vchodové stříšky a přístřešky z tvrzeného skla nebo polykarbonátu objednávejte na e-shopu andelcz. Nakoupíte zde vchodové stříšky pro zastřešení vchodů, balkónů nebo výloh. Vybrat si můžete vchodové stříšky z tvrzeného skla a nerezavějící oceli nebo pultové střížky z polykarbonátu. Rádi Vám také vyrobíme atypickou stříšku na zakázku
Vchodové stříšky a přístřešky z tvrzeného skla, polykarbonátu
Prodej, montáž, servis: -žaluzie vertikální -žaluzie horizontální -kompletní realizace žaluzií -motáže rolet Sunstop -shrnovací dveře -plovoucí podlahy -dodávky plovoucích podlah a polstrování dveří -předokenní rolety, sítě proti hmyzu -sekční garážová vrata -roletová vrata. Naše společnost působí na trhu již od roku 1992, kdy ...

Okenní a dveřní systémy FINSTRAL. Prodej, montáž: - plastová, hliníková okna, eurookna - atypické okna - interiérové dveře - vrata - žaluzie - zimní zahrady - parapety - sítě proti hmyzu - plastové okenice.

Výroba, montáž, servis: - předokenní rolety - markýzy - žaluzie - vjezdové brány - závory

Ocelové konstrukce v novostavbách a renovovaných budovách: - balkonové konstrukce, - výtahové šachty (vnitřní i vnější), - zábradlí a ploty, - zimní zahrady, přístřešky, střešní terasy, - výroba nerezových dílů.

Výroba: kovovýroba-konstrukce -kovová schodiště -ploty -vnitřní i vnější zábradlí. Prodej a montáž: -bazény -sauny.

Maloobchod, prodej, montáž: -platová okna -dřevěná eurookna -garážová vrata

Prodej oken, dveří a příslušenství. Okna - plastová a hliníková Dveře - bezpečnostní, vstupní a interiérové Vrata - rolovací, průmyslová a sekční Dále pro Vás máme: - rolety a žaluzie - kování - zámky - markýzy - brány.

Práce: -elektroinstalatérské -montáž hromosvodů. -elektrorevize. Dodávka, montáž: -garážová, průmyslová vrata. -brány.

Zámečnictví. Výroba, oprava, servis: -ocelové konstrukce -brány -schodiště

Výroba, montáž: -plastová okna. -plastové dveře. -garážová vrata.

Zámečnictví: -montáž bezpečnostních zámků, přídavných zámků -výroba a montáž mříží dveří, vrat, plotů, bran, schodišť a zábradlí.

Stavební práce: -revitalizace panelových domů -zateplování -dodávka a montáž -plastova okna, dveře, rolety, žaluzie, parapety a markýzy -automatické dveřní systémy, vrata a brány -emní a výkopové práce -nástavby na domy.

ČSN EN ISO 9001:2001 Teplovzdušné krby: -výroba, prodej 41 typů krbů s prosklením: -čelním rohovým, ze tří stran, panoramatickým, obloukovým, šípovým, průhledovým -provedení: -litina, ocel-litina, ocel-šamot, ocel-litina-šamot -vlastní konstrukční řešení a výroba krbů včetně výměníků teplé vody -krby, automatické dveře -prodej ...

Prodej: - nerezové zábradlí, - brány a pohony bran, - vrata Lomax, - kované polotovary, - dřevěné a plastové příslušenství, - barvy, spreje, - nářadí, pomůcky.

Provádíme veškeré zámečnické práce.Výroba bran, branek, vrat, ozdobných mříží, klasické i točité schodiště, oplocení pozemků, výroba a montáž ocelových konstrukcí.Atypické sádrokartonové konstrukce.

Vyrábíme: - ocelové i nerezové ploty - schodiště, zábradlí, terasy - ocelová kovaná vrata, brány - různé vestavby do hal i rodiných domů.