Dovoz a montáž plastových plotů a vrat na jakýkoliv pozemek zajišťují specializované firmy, které pomohou vybrat vhodnou výšku, barvu a tvar plotu i vrat. Mezi výhody plastových plotů a vrat se řadí dlouhá životnost, stálobarevnost a nenáročná údržba.

okna, dveře, plastová, dřevěná okna, plastové, dřevěné dveře Znojmo - vstupní dveře - hliníková okna - hliníkové dveře - vrata - dvoukřídlá vrata - sekční vrata - interiérové dveře Hrušovany nad Jevišovkou, Jevišovice, Miroslav, Moravský Krumlov Firma je na trhu již řadu let a má pouze jednoho majitele, pana Libora ...

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

WPC terasy, ploty, obklady Nabízíme širokou škálu materiálu WPC s pojivem HDPE a to jak plná, tak dutá terasová prkna, plotovky, obklady a jiné. Zabýváme se prodejem, dovozem a instalací WPC (dřevoplastových) materiálů. Rádi poradíme zákazníkům, jak s instalací svépomocí, tak i zajistíme dodávku na klíč.

Prodej, montáž: - brány - vrata - předokenní rolety.

Špičková okna a dveře - prodáváme a montujeme plastová a hliníková okna, dřevěná eurookna, střešní okna, žaluzie, parapety, rolety, sítě proti hmyzu. Nabízíme i garážová vrata, vnitřní dveře a zárubně, zateplení fasád. Dřevěné střešní šindele na zakázku.

Výroba, montáž a prodej: -plastových oken a dveří - systém REHAU. -kompozitová okna- systém REHAU GENEO -hliníkové okna a dveře ALURON. Maloobchod, prodej, montáže, dodávka: -příslušenství pro plastová okna a dveře -interiérové dveře -garážová vrata HORMANN -zimní zahrady.

Montáž, dodávka: - žaluzie hliníkové, vnitřní, venkovní, meziokenní, vertikální, textilní, dřevěné, střešní - isodesign na plastová okna a eurookna - rolety předokenní, interiérové - markýzy - garážová vrata - čalounění dveří - shrnovací dveře - sítě proti hmyzu - garnýže, záclonové tyče.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Firma Jaroslav Nepovím provádí kompletní elektroinstalační práce, dále se zaměřuje na prodej vratové techniky do garáží, venkovní brány.Působíme převážně v severních Čechách, ve Středočeském kraji. Realizujeme nové elektroinstalace včetně revize rodinných domů, panelových bytů i průmyslových objektů. Zajistíme Vám také rekonstrukce ...

Prodej, montáž, oprava, servis: - garážová vrata Hörmann - domovní dveře - průmyslová vrata - vjezdové brány

Firma SUNLS s.r.o. je předním českým dodavatelem žaluzií, rolet, markýz, pergol a garážových vrat. U těchto výrobků zaručujeme výbornou kvalita, praktičnost a zároveň dobrý estetický dojem. Naši profesionálové Vám vše precizně namontují během několika dní. Můžeme se pyšnit dlouholetou tradicí a mnoha nasbíranými zkušenostmi. Pracujeme jen s ...

FIX HB s.r.o. se zaměřuje na montáž oken, stínící techniky, posuvných systémů, garážových vrat a na elektrikářské práce.

Montáž oken, dveří, žaluzií, hliníkových rolet a garážových vrat. prodejce oken německé značky Aluplast. Dováka palstových, hliníkových a dřevěných oken.

Výroba, dodávka, montáže, prodej: -garážová vrata -brány -pohony bran, vrat -plastové ploty -žaluzie -rolety předokenní -markýzy -sítě proti hmyzu.

Společnost A+BX OKNA, s.r.o. působí na trhu již od roku 1993 a zabývá se výrobou, prodejem, dodávkou a montáží hliníkových oken, dveří, fasád, plastových oken a dveří. Působíme nejen v České republice, ale také v zemích Evropské unie. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova a současně máme také pobočky po celé České ...

Společnost Košnar Montáže, s.r.o. zajišťuje prodej, montáž, servis: - garážová vrata - průmyslová vrata - nakládací technika - elektrické pohony privátních vjezdových bran - kyvná PVC vrata - PVC pásy - protiprůvanové clony - rolovací vrata - parkovací závory, zábrany - elektrické pohony průmyslových bran - posuvné, otočné ...

Dodávka, montáž: -stínící a garažová technika: -rolety -pergoly -žaluzie -sítě proti hmyzu -markýzy -screenové rolety -vrata sekční, průmyslová, výklopná -mříže -brány.

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: - žaluzie (horizontální, vertikální) - shrnovací dveře - sítě proti hmyzu - předokenní rolety - garážová vrata - brány (křídlové, posuvné) - markýzy - rolovací mříže.

Prodej veškerého sortimentu pro oplocení domov, bydlení, zahrady, průmysl, zemědělství Stavba a montáž: - ploty pvc, dřevěné, plastové, kované, drátěné ZN. - brány - branky - vrata - okrasné mříže - oplocení Kované výrobky, umělecké kovářství, kované ploty. Zámečnické práce Svářečské práce

Prodej, montáže: - plastová okna - plastové dveře - hliníkové okna a dveře - posuvné dveře HS portál a PSK - garážová vrata - doplňky k oknům - hliníkové systémy.

Prodej: - plastová, dřevěná a hliníková okna, dveře - eurookna - garážová vrata

Prodej, dodávka, montáž, záruční i pozáruční servis: -horizontální žaluzie -dřevěné žaluzie -žaluzie látkové vertikální -rolety předokenní, textilní, látkové, na ruční motorové i dálkové ovládání -markýzy, i na zimní zahrady -sítě, síť, sítí proti hmyzu -garážová vrata-sekční, rolovací hliníková, výklopná i rychloběžná -pohony na ...

Firma DaV System s.r.o je rodinná firma, která se již od roku 1994 zabývá prodejem interiérové a exteriérové stínící techniky, garážových vrat, vjezdových bran a příslušenství. Naše firma upřednostňuje především osobní přístup ke každému zákazníkovi a snahu realizovat všechny jeho požadavky k plné oboustranné spokojenosti. Naše ...