Dovoz a montáž plastových plotů a vrat na jakýkoliv pozemek zajišťují specializované firmy, které pomohou vybrat vhodnou výšku, barvu a tvar plotu i vrat. Mezi výhody plastových plotů a vrat se řadí dlouhá životnost, stálobarevnost a nenáročná údržba.

Výroba, montáž: - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře - protipožární dveře - eurookna - interiérové dveře. Okna a dveře včetně příslušenství: - okenice - síťky proti hmyzu - parapety - žaluzie - clony - markýzy - bezpečnostní folie - další příslušenství Montáž, demontáž a zednické ...

Výroba, montáž: - brány - pohony - garážová vrata - bezpečnostní dveře Sherlock - mříže.

Prodej a montáž stínící techniky a garážových vrat. Žaluzie horizontální, vertikální, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu a doplňky Velux.

Výroba, distribuce: - okna: - hliníková, plastová, dřevěná garážová vrata a ploty Prodej: - vstupní a interiérové dveře - venkovní rolety - parapety. Prodej ekopaliv: - dřevěné brikety - peletky - palivové dříví - dřevěné uhlí. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na ulici Zemědělská 3 v Šumperku.

Dodávka, montáž, prodej: - brány (jednokřídlové, dvoukřídlové, posuvné, samonosné) - vrata (sekční, výklopná, rolovací) - markýzy, předokenní rolety, žaluzie, stínící technika - sítě proti hmyzu na okna a dveře.

Prodej a montáž: - plastová okna a dveře - interiérové dveře - vstupní dveře do bytu - sekční garážová vrata

Prodej: - kompletního sortimentu pletiv a plotů - drátěné, průmyslové, chovatelské, lesnické ploty. Provádíme odbornou montáž a realizaci oplocení na klíč včetně stavebních úprav - pozinkované a hliníkové samonosné posuvné brány, křídlové brány a branky. Vyrábíme a montujeme sekční, průmyslové a rolovací vrata i kované, ocelové, dřevěné a ...

Výroba, prodej, montáž, servis: - plastové prvky do stavebnictví - plastová okna - plastové dveře - žaluzie, stínící technika - rolety - bezpečnostní kování - parapety - plastové sítě do oken proti hmyzu - zimní zahrady - plastové konstrukce - fasády z profilového systému DECEUNINCK - hliníková okna, dveře z profilu ALUPROF - garážová ...

Prodej, servis a montáž klimatizací, vzduchotechniky, vratových systémů, automatických dveří, bran a rolet. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství.

Vratové centum. Prodej: - vrata - brány - mříže - závory - pohony - kování.

Realizace, dodávky: - garážová vrata - průmyslová vrata - vjezdové brány, závory - ploty - pohony pro brány - komponenty pro brány - lamelove clony

Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

Výroba, montáže, servis: - stínící, zatemňovací technika - venkovní rolety - vertikální žaluzie - dveřní, vratové systémy: - rolovací garážová vrata - vjezdové brány - křídlové, posuvné - nakládací technika.

Okna, dveře, vrata: - plastová okna - vnitřní, vstupní, bezpečnostní dveře - parapety - garážová, průmyslová vrata - žaluzie, sítě proti hmyzu.

Prodej, montáž: - žaluzie - těsnění - rolety, markýzy - sítě proti hmyzu - vjezdové brány - garážová vrata.

Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba,montáž a servis: -sekční vrata: -DELTA-všechny rozměry na míru dle potřeb zákazníka.Nástřik dle vzorníků RAL* do jakékoliv barvy. -DELTA Decor-věrná imitace dřeva v provedení mahagon,bahenní dub*, světlý buk*,zlatý dub* -DELTA Creative-navrhněte si vlastní design ...

Maloobchod, montáž, servis: - roletová vrata, vratové systémy - plynové spotřebiče - elektrické ohřívače vody. Řemeslo: - plynofikace rodinných domů.

Výroba, prodej, montáž, servis: - průmyslová vrata - garážová vrata - průmyslové dveře - vjezdové brány - automatické dveřní systémy.

OK plast Olomouc Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výklady -kování Maco -výroba na zakázku -ohýbání plastových profilů. Prodej, dodávka, montáž: -střešní okna Velux -garážová vrata sekční.

Prodej, obchodní činnost, montáž, záruční a pozáruční servis: - garážová a průmyslová vrata FALTEC, CRAWFORD - pohony pojezdových a křídlových bran a závory NOVOTECNICA - pojezdové a křídlové brány dle zadání - automatické dveře P.A.

Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba, montáže, instalace, servis: - sekční vrata - rolovací garážová vrata - posuvná vrata - plastová okna - dveře a doplňky.

Stavebí a obchodní činnost, rekonstrukce, výstavba, prodej a montáž plastových a hliníkových oken a dveří značky SLOVAKTUAL, prodej a montáž dřevěných oken a dveří, eurookna, garážová vrata a brány, zemní a výkopové práce, zateplování fasád, vyřízení dotaze zelená úsporám, provádění staveb, jejich změn a odstraňování, demoliční práce, ...

Plastová okna, dveře, ploty a obklady. Stínící a garážová technika. Zednické práce. Revize hromosvodů a elektro zařízení.

Dodání, montáž, servis: - garážová vrata - průmyslová vrata - pohony vrat, bran - vjezdové brány - zámečnická výroba - záruční a pozáruční servis.