Dovoz a montáž plastových plotů a vrat na jakýkoliv pozemek zajišťují specializované firmy, které pomohou vybrat vhodnou výšku, barvu a tvar plotu i vrat. Mezi výhody plastových plotů a vrat se řadí dlouhá životnost, stálobarevnost a nenáročná údržba.

Prodáváme a montujeme plastová okna, parapety, sítě do okengarážová vrata, předokenní žáluzie a rolety, pergoly a stříšky, markýzy a sítě proti hmyzu. Zabýváme se také zateplením rodinných domů a zasklením zimních zahrad, kovanými ploty s branami a zvláště samostatnými pohony bran. !!! Doprava po celé ČR zdarma, až 42 % slevy !!!

Výroba, montáž: - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře - protipožární dveře - eurookna - interiérové dveře. Okna a dveře včetně příslušenství. Garážová vrata.

Prodej, montáž, oprava, servis: -garážová sekční vrata BREDA, Hörmann -průmyslová sekční vrata -roztahovací bezpečnostní mříže -bezpečnostní navíjecí a nůžkové mříže, rolety CONEGLIANO -pohony pro křídlové brány -pohony pro posuvné brány -pohony pro automatické dveře -závory, zábrany -okna VEKA REHAU s kováním ROTO ...