Dovoz a montáž plastových plotů a vrat na jakýkoliv pozemek zajišťují specializované firmy, které pomohou vybrat vhodnou výšku, barvu a tvar plotu i vrat. Mezi výhody plastových plotů a vrat se řadí dlouhá životnost, stálobarevnost a nenáročná údržba.

ČSN EN ISO 9001:2001 Teplovzdušné krby: - výroba, prodej 41 typů krbů s prosklením: - čelním rohovým, ze tří stran, panoramatickým, obloukovým, šípovým, průhledovým - provedení: - litina, ocel-litina, ocel-šamot, ocel-litina-šamot - vlastní konstrukční řešení a výroba krbů včetně výměníků teplé vody - krby, automatické dveře - ...

Dodávka, montáž: -plastová okna, dveře značky Kömerlling -garážová vrata, vratové systémy Hörmann -pohony pro vrata a brány -sluneční markýzy.

Prodej, montáž: -okna, dveře -vrata -brány -rolety.

Maloobchod, velkoobchod, výroba: -vrata, brány.

Výroba, montáž: -plastové ploty. Prodej, montáž: -čistírny odpadních vod -zastřešení bazénů -bazénové technologie a příslušenství. Opravy bazénů a nádrží z plastu.

Výroba a prodej: -plastová okna Kommerling -hliníková okna WICONA -dveře vchodové, balkonové -zimní zahrady -ploty -parapety vnitřní, vnější -garážová vrata -střešní okna.

Regionální zastoupení firmy CLIMAX-prodej, montáž stínící techniky: -interiérové žaluzie -exteriérové žaluzie -plisé interiérové -hliníkové a plastové venkovní rolety -látkové fasádní stínění -markýzy -stínění zimních zahrad -sítě proti hmyzu -rolovací a sekční garážová vrata -látkové rolety -bambusové žaluzie -plastová ...

Výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna a dveře -dřevěná eurookna a dveře -vchodové a interiérové dveře -zasklívání balkonů a lodžií -žaluzie vertikální a horizontální -venkovní rolety, mříže, PVC+Al -garážová vrata-roletová, sekční, výklopná -shrnovací lamelové dveře -markýzy-výsuvné, korbové, balkonové -textilní ...

Dodávka, e - shop a montáž: -garážová a průmyslová vrata -brány -nesené a křídlové brány a branky -ploty na klíč -automatické závory -pohony -centrální vysavače.

Profesionální montáž garážových vrat, oken a dveří z PVC i hliníku.

Výstavba, rekonstrukce: -ploty bezúdržbové -ploty poplastované -ploty obyčejné -ploty na klíč.

Podlahářské a stavební práce: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -truhlářská výroba, renovace schodů -žaluzie, okenní a vratové systémy -fasády, zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce RD.

Prodej, montáž, servis: -garážová vrata. Zasklívání balkonů. Prodej, montáž, servis: -sluneční technika -rolety -žaluzie -sítě proti hmyzu -bytové dopňky -těsnění oken a dveří -shrnovací lamelové dveře -polstrování dveří -markýzy -koupelnové sprchové boxy.

Prodej, montáž. Průmyslová vrata: -HÖRMANN, TRIDO, TOORS -sekční -rolovací -do strany skládací -požární -servisní prohlídky vrat. Garážová vrata pro RD: -HÖRMANN, TRIDO, TOORS -sekční zateplená -masiv rolovací -celovýklopná. Vjezdové brány: -všechny druhy bran. Bodové a pásové světlíky. Konstrukce z polykarbonátových ...

Protisluneční technika. Vybavení interiérů: -žaluzie všch typů -venkovní rolety, interiérové rolety -shrnovací dveře -vestavěné skříně na míru -garážová vrata -vjezdové brány -markýzy -síta proti hmyzu. -montáž žaluzií, markýz, rolet, těsnění, skříní, sítí, -montáž výjezdových vrat.

Prodej, dodávka a montáž: -plastová a dřevěná okna -garážová vrata, sekční, výklopná -přídavné rolety -vchodové dveře plastové a hliníkové.

Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba,montáž a servis: -sekční vrata: -DELTA-všechny rozměry na míru dle potřeb zákazníka.Nástřik dle vzorníků RAL* do jakékoliv barvy. -DELTA Decor-věrná imitace dřeva v provedení mahagon,bahenní dub*, světlý buk*,zlatý dub* -DELTA Creative-navrhněte si vlastní design ...

Návrh, zaměření, montáž, demontáž, zednické začištění: -plastová okna -dřevěná eurookna -garážová vrata s elektrickým pohonem -pohony pro křídlové a posuvné brány.

Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře z profilů REHAU s kováním AUBI, garážová vrata NORMSTAHL. V naší široké nabídce máme kompletní výrobu a montáž všech výplní stavebních otvorů včetně žaluzií, rolet, okenic a parapetů.

Dodávka, montáž: -markýzy, žaluzie, rolety -shrnovací dveře a stěny -garážová vrata -těsnění oken -plovoucí podlahy -plastová okna a dveře.

Prodej, montáž, servis: -garážová vrata sekční, rolovací, výklopná -zastoupení značek KRUŽÍK, HORMANN -průmyslová vrata -brány, závory, pohony -mříže, předokenní rolety, markýzy -ploty, branky.

Autorizovaný prodejce sekčních, výklopných, rolovacích, rychloběžných vrat a pohonů pro privátní i průmyslové využítí značky Hörmann. Výroba posuvných a křídlových bran. Výroba plotů.

Prodej, montáž, servis: -plovoucí podlahy -obkladové panely -žaluzie -garážová vrata -shrnovací dveře -rolety -sprchové boxy -koženkové polstrování.

Výroba - automatické vjezdové bránymontáž - garážová vrata HÖRMANN

Prodej - garážová vrata Prodej - plastová a dřevěná okna - parapety Zednické práce