Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Prodej a montáž: -zabezpečovací mřížové systémy -pevné, nůžkové, svinovací -trezory

Dodávka, montáž: -garážová vrata -průmyslová vrata -vjezdové brány -centrální vysavače -polykarbonátové komůrkové desky

Výroba: -garážová a průmyslová sekční vrata. Dodávka, montáž, poradenství, servis: -průmyslová vrata sekční (zajíždějící pod strop), skládací, rolovací -garážová vrata sekční-vlastní výroba, rolovací, vyklápěcí, klasická -automatické otvírače, vjezdové systémy -posuvné brány, křídlové, podzemní pohony, závory, přístupové ...

Zámečnictví, kovářství. Zakázková výroba: -ozdobné mříže -plotové rámy -dveře, vrátka, zábradlí -vývěsné štíty -kovový nábytek.

Montáž, servis, výroba: -garážová a průmyslová i rychloběžná vrata -rolovací MINIROL, sekční, fóliová s pohony -předokenní rolety MINIROL -žaluzie venkovní i vnitřní -hliníkové, látkové -sítě proti hmyzu do oken a dveří -shrnovací dveře -plastové, dřevené, koženkové -dveře, zárubně, kování -čalounění dveří -těsnění oken a ...

Výroba, prodej, montáž, servis: -vratové systémy pro průmyslové využití -rychloběžná spirálová vrata SST -rychloběžná rolovací vrata SRT -rychloběžná skládací vrata AS -rychloběžná skládací vrata ES -výkyvná vrata PT a pruhový závěs SV -impulsní čidla a zařízení pro regulaci průjezdnosti -náhradní díly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -žaluzie -výklopná garážová vrata HORMANN -shrnovací dveře a stěny -skříně na míru s posuvnými dveřmi (možnost splátkového prodeje). Služby-řemeslo: -truhlářství -zámečnictví -izolatérství.

Montáž a prodej bran, branek a veškerého druhu oplocení kolem rodinných domů, firem a průmyslových objektů působýme po celé ČR bezkonkurenční ceny

Prodej: -nabízíme okna plastová, dřevěná, dřevo -hliníková a dveře -zajišťujeme kompletní služby a servis, doplňky, parapety, žaluzie, sítě, rolety -garážová vrata a střešní okna VELUX -jsme držiteli certifikátu ISO 9001:2001.

Tesařské práce: -opravy stávajících krovů -realizace nových krovů -laťování -pokládka paropropustné fólie. Pokrývačské práce: -pracujeme se značkami Bramac, Tondach, KM Beta, vše dle moderních technologických postupů. Truhlářské práce: -pergoly, altány -zahradní domky -ploty, vrata, brány -střešní okna -masivní ...

Zámečnické práce: -zákazková výroba a montáž zábradlí -schodiště -vrata, brány, branky -zahradní ocelové přístřešky.

Kovovýroba, montáž: -garážová vrata -plechové garáže -schodiště -ocelové haly.

Služby: -dodávka, montáž, servis -garážová vrata -sekční, výklopná, rolovací -rolety, markýzy. -sítě proti hmyzu

Služby: -zámečnictví. Prodej, montáž, servis: -garážová vrata -vjezdové brány a pohony.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Služby: -kovovýroba -mříže, ploty -točitá schodiště -zábradlí, brány -soustružení -frézování -vrtání -obrážení drážek v nábojích -svařování všemi způsoby -zpracování plechů do síly 8mm -opravy malých vodních elektráren.

Výroba, prodej, montáž: -žaluzie, markýzy, rolety -sítě proti hmyzu -vratové systémy, mříže -shrnovací dveře -polstrování dveří.

Montáž, prodej, servis: -hliníkové žaluzie -textilní žaluzie -těsnění oken -markýzy -odrazové fólie za radiátory -tepelně izolační trubice -záclonové tyče -automatická garážová, průmyslová vrata -automatické brány a závory. Sídlo firmy: VÝROBA - FRAMI CZ, s.r.o. Písek Samoty 2124 397 01 Písek František Kolařík mob. 607 516 ...

Maloobchod, dodávka, prodej: -kompletní sortiment pletiv, plotů a oplocení -plastové ploty, branky, pergoly a oplocení bazénů.

Zámečnictví: -zakázková výroba -ocelové konstrukce -nesené a pojezdové brány.

Strojírenská a zámečnická výroba: -vrata -vratové systémy -dveře.

Zámečnictví: -zakázková výroba -garážová vrata -ocelové konstrukce -pojezdová vrata -ocelové krovy -svařování nerez, hliník. -montáž a dodávky topení.