Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
Prodej, montáž - stínící technika - interiérové i exteriérové žaluzie, rolety - japonské stěny - sítě proti hmyzu - rolovací mříže - garážová vrata.

Umělecké zámečnictví, kovovýroba: - zábradlí - stoly a židle - pergoly a markýzy - schodiště - pojezdové brány - vstupní branky - vstupní portály s opláštěním - atypická svítidla - nápisy a znaky - poštovní schránky - parkovací zábrany.

Na oplocení zahrad a pozemků se zaměřuje společnost Ploty Design s.r.o. z okresu Šumperk. Realizuje profesionální výstavbu plotů (klasické drátěné, 2D, 3D, dřevěné, betonové, designové) včetně zastínění, zahrady na klíč, gabiony a terénní úpravy.

Firma Pavel Janíček - ELZA v Olomouci se zabývá kvalitní zakázkovou i sériovou výrobou v oblasti zámečniství a kovovýroby. Provádíme svařování v CO2 a také svařování s elektrickým obloukem. Samozřejmostí je pro nás montáž výrobků, které k vám dopravíme naší autodopravou. Poskytujeme tyto služby: - svařování kovových materiálů a konstrukcí - ...

Výroba, prodej, montáž, servis: - automatické posuvné dveře (obloukové, rohové, přímé, lineární, panikové, teleskopické) - garážová vrata sekční Comfort - průmyslová vrata sekční VM01, VM02, VMO3 - protiprůvanové vratové clony (kyvná vrata, pruhové závěsy, rychlonavíjecí vrata) - pohony na dálkové ovládání pro vrata a brány ...

Společnost GROZA s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti zámečnické výroby. Díky nim jsme schopni vyrábět nejen malé konstrukce, ale i velké celky. V našem portfoliu naleznete ocelová vrata, dveře, schodiště, světlíky, kontejnery, rampy, stavební buňky či ocelové konstrukce. Naleznete nás na adrese Černá cesta 145, Olomouc. Zámečnická výroba, ...

Naše firma nabízí svým zákazníkům stavební a zemní práce, rekonstrukce zpevněných ploch, např. pokládku zámkové dlažby, výstavbu cyklostezek, dále demolice objektů, zateplováni a realizaci fasád, malováni objektů, zhotovení plotů a zábradlí (kovovýroba), čištění vodních toků a koryt, úpravu zeleně, ruční i strojní výkopové práce a také veškeré ...

Výroba - brány - branky - garážová vrata - ploty - zábradlí - schodiště Zámečnické práce

Plánujete zabezpečit svou domácnost nebo firmu? Nabízím řešení na míru v těchto oblastech: - kamerové systémy - alarmy - přístupové systémy - domovní telefony - dálkové ovládání GSM - vjezdové brány a závory Přizpůsobím se vašim časovým možnostem. Na všechny nabízené instalace vám poskytnu záruční i pozáruční servis. Zavolejte a rád vám ...

Zámečnictví Blacksmith Zámečnická kovovýroba: -mříže, brány, oplocení, držáky a stojany, schodiště, kotce -postele, židle, stoly -krbové nářadí, udírny, dvířka kamen -pro šerm, myslivost: -nože, sekery, damaškové -historické zbraně - repliky -drátěné košile - volební palcáty

Firma ALBO je specialistou na dřevovýrobu, a proto se již od roku 1880 z velké části zaměřuje na výrobu dřevěných oken a dveří z přírodních a ekologických materiálů té nejvyšší kvality. Dřevovýroba, výroba, prodej, dodávka a montáž: Dřevěná eurookna Dřevohliníková okna Dřevo-karbonová okna Kastlová eurookna vhodná pro rekonstrukce ...

Výroba, prodej: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - hliníková okna, dveře - garážová vrata - střešní okna - venkovní rolety - markýzy.

Dodávka, montáže: - vnitřní a venkovní žaluzie - vnitřní a venkovní rolety - stínící markýzy - garážová vrata - v Brně a dalších moravských okresech.

Výroba, prodej, montáž: - žaluzie - rolety - vrata sekční, rolovací, výklopná - opravy stínící techniky. - montáž zimních zahrad Prodej, montáž : - silikonové těsnění, frézované. Kavárna, cukrárna: - internet pro veřejnost.

Prodej, montáž: - stavební i interiérové prvky - plastová okna - garážová vrata.

VELT okna a dveře. Dodávka, montáže: - plastová okna - plastové dveře - dřevěná eurookna - vchodové dřevěné dveře - zimní zahrady - garážová vrata.

Prodej: - zahrádkářské potřeby - oplocení - nářadí - zboží pro dům a zahradu - drogerie - elektro (baterie, zásuvky). Pobočka: - Nám. Míru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

Zakázková kovovýroba - ploty, vrata, dveře, mříže, ... Činnost - řezání, soustružení, vrtání, svařování.

Obráběčství, zámečnické práce a výroba: - stroje na zakázku - haly, hangáry a buňky nejen pro stavební firmy - ocelové konstrukce, kontejnery, regálové systémy, stožáry, přístřešky, vrata, brány.

Prodej, montáže: - plastová a hliníková okna a dveře značky DOLS - sekční garážová vrata Kružík. Zednické práce.

Zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -vrata -brány -automatické dveře -rychloběžná vrata -závory -markýzy -ocelové zárubně. Hliníkový program YAWAL: -fasádní systém -zimní zahrady -výlohy -dveře -dělící stěny.

Prodej, montáže českých pletiv, svařovaných sítí a průmyslových panelů, chovatelských a lesnických pletiv, sloupků a vzpěr, bran, branek a příslušenství pro instalaci různých typů oplocení.

Dřevostavby Michlovský. Tesařství. - dřevostavby, nízkoenergetické rodinné domy - zahradní domky, pergoly, altány - půdní vestavby, vikýře - venkovní terasy - brány, ploty - dřevěné obložení.