Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
Kovovýroba. Zakázková výroba - dodávka včetně montáže: -schody -vrata, dveře, mříže -brány vč.pohonů -zábradlí -ocelové konstrukce -ocel, hliník, nerez- svařování -zámečnické práce -ohraňovací lis 200tun, délka 3000mm -CNC plazma - výpalky z plechu do tl.20mm, formát 3x1, 5m Provozovna: Dobřanská 389, 33442, Chlumčany

Výroba, dodávka a montáž - pojezdové a dvoukřídlé brány Dodávka, montáž - vchodové dveře plastové, hliníkové, kovové - plastová a hliníková okna Výroba, dodávka a montáž - kovové ploty Opravy balkónů, lodžií Zakázková kovovýroba Údržba budov Poštovní schránky

Tormont eximpo, s.r.o -významný západočeský dovozce, výrobce a montážní společnost s pevným skladovým zázemím, zabezpečující kompletní uzavírání stavebních otvorů. Výroba, velkoobchod, maloobchod, dodávka a montáž: -automatické dveře -automatické brány -automatické závory -automatické mříže -rolovací mříže - oplocení průmyslových ...

Zámečnictví a kovovýroba včetně montáží ocelových konstrukcí. Zakázková výroba: -vrata -schodiště -ploty -kovové brány -nosní ocelové konstrukce.

Prodej, montáže, instalace: - dveří, dveře - oken včetně rolet. - okna plastová, hliníková i dřevěná. - sekční garážová vrata - průmyslová vrata.

Vratové a dveřní systémy, výplně stavebních otvorů. Dodávka a montáž. Garážová vrata: -rolovací vrata hliníková z komponentů ALUPRA -sekční, vrata Hörmann -výklopná vrata Hörmann s cenou od 8 900, -Kč je možno i s dřevěnou výplní -všechna s možností elektrického pohonu s dálkovým ovládáním. Vchodové dveřeHörmann. Rolety ...

ČSN EN ISO 9001:2001 Teplovzdušné krby: - výroba, prodej 41 typů krbů s prosklením: - čelním rohovým, ze tří stran, panoramatickým, obloukovým, šípovým, průhledovým - provedení: - litina, ocel-litina, ocel-šamot, ocel-litina-šamot - vlastní konstrukční řešení a výroba krbů včetně výměníků teplé vody - krby, automatické dveře - ...

Dřevěné stavby ploty, altánky, pergoly Prodej - květiny řezané, hrnkové Vazby - výzdoby sálů Projekce, realizace, údržba - zahradyštěpkování (drcení větví)

Dodávka, montáž: -plastová okna, dveře značky Kömerlling -garážová vrata, vratové systémy Hörmann -pohony pro vrata a brány -sluneční markýzy.

Prodej, montáž: -okna, dveře -vrata -brány -rolety.

Maloobchod, velkoobchod, výroba: -vrata, brány.

Vyrábíme a montujeme vnitřní žaluzie, plissé, japonské stěny, venkovní žaluzie, rolety a markýzy. Montujeme protihmyzové sítě a těsnění oken. Dodáme vestavěné skříně, šatny, knihovny a nábytek na míru, shrnovací dveře a stěny, sprchové zástěny. Montujeme garážová a průmyslová vrata.

Výroba, montáž: -plastové ploty. Prodej, montáž: -čistírny odpadních vod -zastřešení bazénů -bazénové technologie a příslušenství. Opravy bazénů a nádrží z plastu.

Výroba a prodej: -plastová okna Kommerling -hliníková okna WICONA -dveře vchodové, balkonové -zimní zahrady -ploty -parapety vnitřní, vnější -garážová vrata -střešní okna.

Zámečnické práce-výroba: -vrata -mříže -schodiště -zábradlí -regály -oplocení -práce s nerezem -výroba montážních přípravků pro sériovou výrobu -voliéry. Výroba a montáž konstrukcí. Svářečské práce. Sériová kovovýroba: -palety -boxy. Dělení profilového materiálu. Lisování-výstředníkové lisy 65t.

Výroba: -stínící technika -rolovací technika. Montáž: -garážová vrata -plastová okna, dveře.

Zakázková kovovýroba: -brány, vstupní branky, vrata -schody, ploty, interiérové doplňky -okenní a dveřní mříže -regály, skříně, pracovní stoly -zábradlí, balkony -krbové doplňky -otevírání zámků -klempířské práce -vratové pohony.

Regionální zastoupení firmy CLIMAX-prodej, montáž stínící techniky: -interiérové žaluzie -exteriérové žaluzie -plisé interiérové -hliníkové a plastové venkovní rolety -látkové fasádní stínění -markýzy -stínění zimních zahrad -sítě proti hmyzu -rolovací a sekční garážová vrata -látkové rolety -bambusové žaluzie -plastová ...

Výroba: -mříže -vrata -branky -brány -transportní a kovové palety. Rekonstrukce a sanace: -průmyslové podlahy. Hydroizolace: -tepelné zvukové izolace. Beton: -frézování -broušení -řezání -vrtání. Dodávka: -průmyslové podlahy na bázi umělých pryskyřic -betonové -se vsypy -lité syntetické a syntetické ...

Výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna a dveře -dřevěná eurookna a dveře -vchodové a interiérové dveře -zasklívání balkonů a lodžií -žaluzie vertikální a horizontální -venkovní rolety, mříže, PVC+Al -garážová vrata-roletová, sekční, výklopná -shrnovací lamelové dveře -markýzy-výsuvné, korbové, balkonové -textilní ...

Dodávka, e - shop a montáž: -garážová a průmyslová vrata -brány -nesené a křídlové brány a branky -ploty na klíč -automatické závory -pohony -centrální vysavače.

Profesionální montáž garážových vrat, oken a dveří z PVC i hliníku.

Kovovýroba: -mříže, brány, vrata -zámečnické práce -montáž žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu -zasklívání balkonů a lodžií -montáž sekčních vrat včetně pohonů.

Výstavba, rekonstrukce: -ploty bezúdržbové -ploty poplastované -ploty obyčejné -ploty na klíč.

Kovář. Umělecké kovářství a zámečnictví. Kovotepectví. Opravy historických předmětů z kovu. Výroba: -mříže -vrata, vrátka -hradby -zábradlí -krbové doplňky -svítidla (svícny, lampy) -kování vrat a oken (štítky, kliky, panty) -kovaný nábytek -ostření nářadí a ostatní kovářské práce dle dohody. Pouze zakázková práce.